Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Angeline Ciel
Kategória: Hentai
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 19 éves

Külső leírás: 170 cm magas, karcsú, törékeny alkatú, formás idomokkal megáldott lány. Lapockáig érő láng vörös hajzuhataga körbe öleli szép, finom vonású arcát, ahol tenger kékségű szemei gyönyörűen csillognak. Alakja, és szépsége bármely férfit megbolondít, főleg ha mosolyog. Ilyenkor egyszerűen elbűvölő, melyhez a maga, franciás bája is hozzájárul.

Jellem: elsőre finom, kedves és barátságos lánynak tűnik, ám közel sem igaz rá. Nagyszájú, őszinte, és vezető egyéniség. Furfangos, ravasz nőszemély, aki bármilyen helyzetből képes kivágni magát. Jó tárgyalóképességgel rendelkezik, remekül tud meggyőzni másokat saját igaza javára. Közlékeny, nyitott, ami segíti céljai elérésében. Pozitív, vidám hölgyemény, azonban bája mellé makacsság, akaratosság, elszántság és rendkívüli hevesség társul. Hamar fel lehet dühíteni, és olyankor erővel folytja magába a felkívánkozó sértéseket. Dinamikus lány, remek szervező készséggel. Nem az a fajta, akit félteni, vagy védeni kéne.

Élettörténet: diplomata, politikus szülők csemetéje, francia régi nemesi családban nevelkedett. Édes anyját egy nyilvános beszéd alkalmával megölték, amitől csak még jobban megerősödött. Nem sokkal ezután apjával francia nagykövetként Japánba utaztak, ahol azóta is élnek. Nem kívánja folytatni a szülei pályafutását, remek képességeit a médiában szeretne hasznosítani, azért ment Japán egyik leghíresebb egyetemébe, ahol média és kommunikáció szakon képzi magát a jövő TV-s személyiségévé.

Hobby: kertészet, imádja a virágokat, így mikor teheti csak velük foglalkozik. Csapat játékok, de leginkább a röplabda. Imád úszni és főzni.

Foglalkozás: tanuló

Extrák: -

Engedélyezve: 2009. 05. 31.

Módosítva: 2010. 09. 29. 20:18:53
Módosította: Hiyahiya

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).