Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 12 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Sonozaki Ranmaru
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Moonlight-chan

Kor: 28

Külső leírás: Hosszú, derékig érő fekete haja, mely enyhén sötétkékes hatást kelt, szépen keretezve az arcát hullik alá a hátára. Szürke szemei kíméletlenséget és erős akaratot sugároznak, melyekkel könnyen elér mindent. Arca hosszúkás, de igen gyönyörű, bármely nő megirigyelné a vonásait. Teste izmos, bőre selymes, finom tapintású és nagyon világos. Termete magas, majdnem két méter. Ruházatban előnyben részesíti a bővebb, elegánsabb, díszesebb darabokat. Minden ruhája méret után készül. Elmaradhatatlan ékszere egy a nyakában lógó hatalmas ezüst medál, melyből piros rubincsepp lóg lefelé. Ezen kívül csak egy gyűrűt hord állandóan bal keze középső ujján, mely fontos emlék számára.

Jellem: A gyönyörű arc mögött Ranmaru nagyon is kéjenc, szadista alkat, aki szereti kínozni, megverni aktuális ágymlegítőit. Tipikus seme, szeret uralkodni. Rendkívül makacs, arrogáns, sokszor durva, akaratos, ellentmondást nem tűrő és igen büszke teremtés. Senki sem mer neki ellent mondani, ha nem akarja hamar a föld alól szagolni az ibolyát. Ellenségeivel szemben kíméletlen. Nagyon bizalmatlan, egyedül testőreiben és tanácsadójában bízik meg, de bennük sem 100%-ig. Nála a család és az üzlet az első, minden más csak másodlagos szerepet játszik az életében, így a szerelem is. Aktuális szeretőit sosem szereti, érzelem nélkül teperi le és kötözi gúzsba őket. Nem tűri ha hazudnak neki, vagy ha becsapják, ugyanakkor az igazságtalanságot is megtorolja. Azonban, mint minden ember, a szíve mélyén ő is vágyik egy társra, akit szívből szerethet és aki őt is önmagáért, és nem a hatalmáért, pénzéért szereti, nem a hírnévért van mellette.

Élettörténet: Ranmaru a Sonozaki yakuza-család második gyermekeként látta meg a napvilágot. Van egy hat évvel idősebb bátyja, Ren, aki azonban teljességgel alkalmatlan a család vezetésére. Mivel Ranmaru már kiskorában kitűnt eszével, szépségével, öntudatos jellemével, így apjuk őt tette meg örökössé és a legjobb neveltetésben részesítette. Így Ranmaru kitűnő képzést kapott a harcművészet terén, megtanulta a hagyományos művészeteket, megtanult koton és shamisenen játszani, valamint kiváló magántanárai felkészítették az életre is. 16 évesen Amerikába küldték, hogy egy ottani neves magániskolában tanuljon, később Angliában, majd Franciaországban járt üzleti egyetemre. 22 évesen apja gyanús körülmények között halt meg - bár sokan találgatják még a mai napig is hogy valójában miben halt meg az öreg -, így Ranmaru átvette a család irányítását. Bátyja ugyan ellenezte, de Ranmaru rövid úton érvényre juttatta akaratát felette. Az elmúlt évek alatt Ranmaru megerősítette hatalmát Japánban. Sokan tisztelik és félik.

Hobby: teaszertartás, ikebana, koton és shamisenen való játék, harcművészet, olvasás, különleges és ritka fegyverek gyűjtése, szex

Foglalkozás: A Sonozaki yakuza-család feje

Extrák: *** Érdekesség, hogy Ranmaru hálójában az aktuális játékszerén, a takarítónőn és két bizalmas testőrén kívül senki sem léphet be *** utálja a gombát *** Kedvenc itala a sake és a XIII. Lajos nevű nagyon drága konyak *** Utálja a hideget *** Tokióban, a család birtokán él egy hagyományos japán házban ***

Képinfo: Nem saját, csupán illusztráció. ()

Engedélyezve: 2017. 07. 13.
2019. 06. 06.

Módosítva: 2019. 05. 10. 00:45:15
Módosította: Moonlight-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).