Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Justin Law
Kategória: Soul Eater
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 19

Külső leírás: Átlagos magasságú fiú, igazán aranyos külsővel megáldva. Arca szép, olykor kisfiúsan hat, de ez nem is olyan meglepő. Rövid szőke haja rakoncátlanul keretezi arcát, szemei kéken csillognak a világra. Általában vidám a tekintete, vagy csodálattól teli, de ha a helyzet megkívánja, félelmetes arcot is tud ölteni. Ruházata egy különleges papéhoz hasonlít, különcnek mondható. Nyakában egy hatalmas kereszt virít, a közepén a szokványok Shinigami koponyamintával, és természetesen elhagyhatatlan füléből a fülhallgató, amit szinte soha nem vesz ki, ezért szájról szokott olvasni.

Jellem: Szeleburdi, vicces, viszont nagyon értelmes, logikus és okos. Kiváló harcos, remek halálkasza, és egy dologban különbözik a többi halálkaszától – a külsejét leszámítva. Hű és lojális követője Shinigaminak, az ő papjának ítéli magát, s bártan, becsülettel harcol az oldalán. Sokszor szereti óhajtozni az Oh~Kamioh~ szavakat egy-egy monológja előtt, vagy közben, esetleg utána. Ahogy általában hallatszik a füléből, a rock zene kedvelője, éjjel nappal ez szól a fülében.

Élettörténet: Különleges halálkaszának számít, hisz ő az aki az eddigi összes közül, a legfiatalabban vált azzá, erről is híres. Amikor Halálkasza vált belőle, kiküldetést kapott, és elhagyta Shibusent, természetesen csak azért volt erre hajlandó, mert Shinigami-sama kérte meg rá. Mikor a Kishin ügy miatt visszahívták, nagy lelkesedéssel érkezett vissza, hogy oldalán harcolhasson. Régi mesteréről semmit sem lehet tudni.

Hobby: zenehallgatás

Foglalkozás: Halálkasza

Extrák: Az ő fegyveralakja, a guillotine. Közelharcban a legjobb ezzel a képességgel. Ha teljes lélekerejét használja, a lélekformájának tetején is látszik ez az eszköz. Általában karjából kiálló pengével harcol, de több technikája is van.

Engedélyezve: 2010. 02. 26.

Módosítva: 2010. 05. 12. 09:46:56
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).