Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Pascal Doux
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 19

Külső leírás: alacsony, nagyon törékeny fiú, édes kisugárzással, amitől egyszerre tűnik elveszettnek és ennivalóan szégyenlősnek. Lányos, csinos arcán úgy csillognak zöld szemei, mint két macskáé, akár két égkő, melyekbe épp hogy csak belehullik barna, tarkóig érő haja... általában csinosan, elegánsan öltözködik, bár szeret elveszni a tömegben, bár szépsége és finomsága miatt ez legtöbbször nem megy neki.

Jellem: Aranyos, ügyetlen fiú, aki hivatása ellenére nagyon elesett és védtelen, ha mások ellene fordulnak, épp azért erős társak mellé szegődik, s jobbár az ő hátuk mögé bújik, ha valami balhé van. Szerencsétlenségé csak az tetézi, hogy bármivel képes megsérteni magát, elvágni magát, megütni magát, még akkor is, ha az a tárgy két méterre van tőle... ha zavarba hozzák megszólalni sem tud, csak lesüti a szemeit, és a ruháját piszkálva makog egy sort. Ugyan akkor ha hegedű kerül a kezébe, szinte transzba esik, s olyan élményt ad a hallgató közönségnek, amit azok sosem felejtenek el azután. Kitartása főleg a zene terén mutatkozik meg.

Élettörténet: Régi démonbűvölő klánból származik, családja azzal kereste kenyerét, hogy démonokat bűvölt meg csodás játékukkal, ezért sok lényt és démont haragítottak magukra. Ő is ebbe szóletett bele, kicsi kölyök kora óta hegedül, s a szigorú nevelés hatására tökéletesen tudja használni, s hál a s sok éves tanításnak a démonbűvölést el is sajátította, csak épp használni nem nagyon meri. Minden klán tag letében eljön az a pillanat, mikor démont kell magának keresnie, s akkor útra kel, hogy befogjon egyet s örök időkre maga mellé kötelezze, vagy addig míg a démon harcképes. Mihelyt kitanulta az alapokat útnak is eresztették, s most járja a nagyvilágot, hogy eltudjon bűvölni játékával egy démont s szolgájává tegye.

Hobby: hegedülés, énekelgetés, zene írás

Foglalkozás: Démonbűvölő

Extrák: a démonbűvölők olyan emberek, akik különleges hangszerereikkel és egy csipetnyi varázserővel képesek elbűvölni démonokat, akár a kígyóbűvölők a kígyókat. Ha elkaptak egyszer egy démont, az nem képes szabadulni tőlük, így ők céljaikra fel tudják használni őket.

Engedélyezve: 2010. 02. 15.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).