Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 6 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Kuran (Clan) Kaname
Kategória: Vampire Knight
Feltöltő: timcsiikee

Kor: 20 év körüli (valójában azonban ennél sokkal több)

Külső leírás: 184 cm magas, fekete hajú férfi, szemei vörösek. Öltözködése makulátlan, átalában az esti tagozat egyenruháját viseli, civilben pedig sötét színeket. Arca ritkán mutat érzelmeket, pont annyira udvarias, mint amennyira titokzatos és zárkózott is. Tud nagyon félelmetes is lenni, ilyenkor még a vámpírok is elkerülik.

Jellem: Leggyakrabban zárkózott, titokzatos, udvarias és kissé arrogáns is, de tud kedves is lenni. A többi vámpírral távolságtartó, nemritkán rideg és érzéketlen, az engedelmetlenséget nem tűri. Igazi vezér egyéniség aki remekül irányít, mégha néha rendkívül unja is ezt.

Élettörténet: Tisztavérű vámpír család sarja, ezért származása miatt mindenki tiszteli és szinte istenként imádják. Nyílt titok hogy ereje és hatalmat adó vére miatt sokan akarnak közelkerülni hozzá. Vére olyan speciális, amely egyetlen csepp emberi vért sem tartalmaz. Egyesek a gyermeikeiket akarják hozzáadni, de az sem ritka hogy felajánlkoznak neki. Nagyon szereti, Yukit és bármit megtenne a szeretetéért. Jelenleg az akadémia esti tagozatának elnöke és a kollégium vezetője. Mindenki neki engedelmeskedik, a legtöbben csakis azért vállalták a békét, mert ő is itt van az akadémián. Hihetetlenül erős, tisztavérű lévén olyan különleges képességei vannak, mint a telekinézis, telepátia, ezenkívül hatalma szinte határtalan. Egyetlen pillantással képes felrobbantani tárgyakat, vagy kitépni valakinek a karját anélkül hogy hozzáérne. Kezéhez legalább annyi vér tapad mint a többi vámpírnak, de tökéletes modora és kedvessége miatt ezt senki sem hinné el róla.

Hobby: olvasás, Yuki figyelése, a béke fenttartása bármilyen ezközzel

Foglalkozás: tanuló (de csak elméletben, gyakorlatilag egyfajta méhkirélynői szerepkör az övé, irányítja és felügyeli az iskola vámpírjait)

Extrák: Az éjszakai tagozat elnöke, a kollégium vezetője.

Engedélyezve: 2009. 05. 29.

Módosítva: 2014. 11. 19. 13:13:20
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).