Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 4 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Crispin Osmer
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Calael

Kor: 22

Külső leírás: Hihetetlen szőke haja, és már-már narancssárga hatást keltő szemei miatt vallásos szülei azt hitték, hogy Isten így akarta megjutalmazni őket erős hitük miatt. Kiskorában imádták a bájos kis pofit, aki mindig mindenkire rámosolygott. Felnőve maradtak ezek a vonások, és szerencsére az arcszőrzete sem valami erős, így rengeteg csaj futott a kegyei után. Magassága eléri a száznyolcvankét centit, alkatát tekintve szálkás. Modellként rengeteg ruha megfordul rajta, amelyek legnagyobb részét meg is szokta kapni ajándékként, ő pedig büszkén viseli a legbrutálisabb összeállításokat is.

Jellem: Teljesen nyugodt, még a legkiélezettebb helyzetekben is. A kifutón soha nem remeg meg a lába, egészséges önbizalommal rendelkezik. Nem egy versengő típus, habár megpróbálták belehajszolni, mikor még csak hobbi szinten érdekelte ez az egész. Párkapcsolata eddig csak nőkkel volt, akik egyszerűen imádták, és ő is jól érezte magát, de valamit mindig hiányolt, ezért négy hónapnál soha nem volt többet velük. Mindig mindenkivel megértő, igyekszik segíteni, ahol tud, és rosszul érzi magát, ha valaki visszautasítja ilyenkor. Nem bunkózik soha, az pedig, hogy kinevessen valakit, még soha nem fordult elő vele.

Élettörténet: Keresztény családban nőtt fel, első fiúgyermekként. Öccse hét, húga kilenc évvel fiatalabb nála. Gyerekként mindig elkísérte a szüleit templomba, hogy meghallgassák a vasárnapi misét. Még egészen kicsi korában megkeresztelték, de nem emlékszik semmire belőle. Nem tartja magát különlegesnek, még ha szülei mindig is úgy bántak vele. A tanulmányi eredményei egész jók voltak, és mindig is hitt a kemény munka gyümölcsében. Gimnázium alatt kezdett el modellkedni hobbi szinten, és hamar megtalálták benne azt, ami alkalmassá teszi a feladatra. Nem csak a kifutókra küldik ki, hanem reklámokba is elhívják, ő pedig boldogan vállalkozik a feladatra. Felnőtt korára már nem jár templomba, és nem is hangoztatja azt, hogy hívő lenne, de nincs kétsége afelől, hogy létezik Isten, vagy valami más nevű szentség, aki felelős azért, ami velük, emberekkel történik.

Hobby: Nincs.

Foglalkozás: Modell

Extrák: Két hosszú szőrű tengerimalaca van.

Képinfo: * nem saját tulajdon, csupán illusztráció * ()

Engedélyezve: 2017. 07. 19.
2018. 05. 22.

Módosítva: 2018. 05. 20. 19:31:18
Módosította: Calael

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).