Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hiroshi Ichi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 17

Külső leírás: alacsony, karcsú, vékony alkatú fiú, aki nőies testtét bő ruhákba rejti, vagy épp azokkal emeli ki őket. Finom arcán, álladó huncut kis mosoly ül, szürkés-kék szemei csintalanul csillognak, vörös haj tépetten, kócosan keretezi pofiját, ahol két piercing teszi még különlegesebbé megjelenését. Egyet az ajkában, egyet pedig a szemöldökében visel, és ezeken kívül számos fülbevalója van, amiket szeret mindig kihangsúlyozni, így állandó jelleggel színes, feltűnős darabokat hord. Egész lényéből árad a játékosság, a gyermeki, kisfiús báj, ami mellé az aranyos rosszfiús feeling is vegyül... ezzel az együttessel bárkit meg tud hódítani magának.

Jellem: játékos, viccelődő, kedves fiú, amolyan igazi jó fej típus. Nagyon nehezen tolerálja az igazságtalanságot, és ha szemétkednek vele. Szendének tűnik, de ha szükség van rá, akkor keményen megmondja frankót, bár legtöbbször inkább marad aranyos, és édes kis fiú. Magánéletben is megnyerő személyiség, de ha kamera előtt áll, akkor megváltozik. Vagány, vad, érzéki lesz, amit épp megkívánnak tőle, s mindez olyan energiával, ami a képeken, reklámokon is meglátszik, s magával ragadja a nézőket.

Élettörténet: egészen kicsi kora óta a modell szakmát űzi, hat évesen egy csoki reklámban szerepelt először, ártatlan kis fiúsága megnyerte a végeket és a marketing világát, azóta ez védjegyévé vált, s ez vált munkájává is az iskola mellett. Különleges, senkihez sem hasonlítható kisugárzása miatt keresett a szakmában, sok munkát kap. Az iskolában nem fújják fel a dolgot, de olykor-olykor támad olyan pillanat mikor fangörljei letámadják. Népszerű, de nem él vissza vele, ugyan úgy él, ahogy egy általános tinédzser kölyök, csak azzal a különbséggel, hogy bárhol belé botlik az ember, ahova reklám plakátokat lehet tenni...

Hobby: : gördeszkázás, rajzolgatás, videó játékok bármilyen mennyiségben

Foglalkozás: modell/tanuló

Extrák: a képet én magam rajzoltamX3

Engedélyezve: 2010. 02. 07.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).