Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Yue Shang
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Hiyahiya

Kor: 17

Külső leírás: karcsú, vékony testalkatú fiú, akit tökéletes egyensúly érzékkel és hajlékonysággal áldott meg a természet. Egzotikus kisugárzása, különleges szépsége bárkit elvarázsol mandula vágású fekete szemei igézőek, és a keleti misztikumot árasztják magukból, ami az Európai embert könnyen megigézi. Lányos, finom vonású arcát, rövid, ében tincsei keretezik, kiemelve bőre sápadtságát. Hagyományos kínai viseletet hord, amivel még inkább kitűnik a többi ember közül, így könnyű felfigyelni rá, és különlegességére.

Jellem: csendes, okos, tisztelettudó fiú, akit a hazájában tapasztalt elnyomottság tett zárkózottá és félénkké. Egyedül a porondon ereszti el magát, s olyankor keleti bája kitör belőle, titokzatosságával lenyűgöz bárkit. Benne az a legszebb, hogy nem beszél sokat, s hogy nem lehet tudni mit gondol, milyen titkokat tartogat magában. Nem szereti ha elnyomják, olyankor lázadó érzések ébrednek benne, amiket próbál elfojtani, ám néha nem sikerül neki. Alázatos a vele feljebb valókkal, de megköveteli a tisztelet saját maga felé is, utálja ha nem veszik emberszámba. Sok büszkesége van, de mértékletesen használja.

Élettörténet: Az 1860-as években fél gyarmattá változtatott Kínában született, ahol nyomorú szegénységben cseperedett, s egyetlen örömét testének fejlesztgetése és játéka jelentette, mindig is szeretett vékony rudakon sétálgatni, hajlékonyságát fitogtatni. Mikor falujában elviselhetetlen lett a légkör, szülei ellenzése hobbija iránt egyre nőtt –ostobaságnak találták ezt a szórakozást és efféle álmait- egy éjjel elszökött egy brit hajóra, elrejtőzött az értékes porcelán rakomány között, s így utazott el Nagy-Britanniába, ahol Londonban próbált megélni. 15 éves volt csupán, utcai mutatványosként próbált megélni, mikor felfigyelt rá, egy cirkusz igazgató, aki szívesen alkalmazta társulatában. Oda került, keleti egzotikumával meghódította a közönséget országszerte, ám hamar rájött, hogy bár itt nincs rabszolgaság, ő mégis csak áru, báb, ugyan is a cirkusz igazgató gyakran adott el mutatványosai közül egyet-egyet az érdeklődő unatkozó vásárlóknak. Azóta is retteg attól, hogy őt is eladják, ám a porond és a kötéltánc feledteti vele a borzalmakat.

Hobby: gyakorlás, teázgatás, egyedül mélázgatás

Foglalkozás: kötéltáncos

Extrák: -

Engedélyezve: 2010. 02. 04.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).