Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Christian Hale (kitalált)
Kategória: Harry Potter
Feltöltő: LastBreath

Kor: 32

Külső leírás: Rengetegen feltételezik róla, hogy felmenői között akadtak vélák is, de Chris tagadja az ilyesfajta állításokat. Az aranyló barna tincsek a késő nyár búzakalászainak nosztalgikus, hullámzó tengerét juttatják az ember eszébe. Haját szereti röviden, de fiúsan kócosan hordani. Ha útjában lenne, csak hanyagul beletúr és a probléma el is van intézve és saját magának vágja. Arcán egyetlen oda nem illő él, folt, vagy szépségpötty sem található, mintha csak márványból lenne kifaragva minden vonása. Ezt ellensúlyozza behatárolhatatlan színű szemeinek élénk, érdeklődő csillogása, melyek néha szürkének tűnnek, néha pedig olyan zöldek, mint egy-egy érett szőlőszem. Orcáinak egészséges, élettel teli színe és kedves, barátságos mosolya van, ami megszokott barátként ül szája sarkában. Szemöldökei közepesen vastagok és enyhén, de nem túlzóan elütnek hajának színétől. Orra finom vonású, keskeny és egyenes. Hosszú szempilláit kiemeli aranykeretes szemüvege, amit valóban azért hord, mert rövidlátó. Nincs elveszve a szemüvege nélkül sem, de idegesíti, hogy nem lát tiszta körvonalakat öt méternél távolabb. Megjelenésére igényes és szeret elegánsan öltözködni. Nem tölt órákat a tükör előtt, de oda figyel arra, hogy a fizetéséhez mérten jó minőségű ruhákat és talárokat viseljen. Nem az a kifejezett izompacsirta, de azért egész jó formában van. Törődik az egészségével, ezért ugyanannyi energiát fordít a testmozgásra, mint az egészséges étkezésre.

Jellem: Kellemes társaság. Udvarias és könnyű vele szóba elegyedni. Megjelenésétől eltérően egyáltalán nem megközelíthetetlen. Szereti a társaságot, és ha arról van szó, remek házigazda. Kellemes hanghordozása és barátságos viselkedése miatt nagyon sokan kedvelik. De kedves jelleme és udvariassága mégis magában hordozza azt a furcsa elérhetetlenséget, amitől az ember inkább megtartja a három lépés távolságot és megelégszik azzal is, ha csak pár percig fürdőzhet figyelmének fényében. Olyan, mintha saját gravitációs mezeje lenne. Vonzza a tekinteteket és az embereket. Viszont ez csak a felszín. Diákjaival végtelenül türelmes, de nem ma jött le a falvédőről. Pontlevonásokkal büntet, ennél nagyobb büntetést ne is várj tőle. Békés természete van, de nem bárány lelkű. Személyisége tele van ellentmondásokkal. Eltökélt, és hisz abban, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét és ezt is oktatja. Türelmes, de hajthatatlan. Viszont akármennyire is barátságos, nem szeret túlzottan mély barátságokat kialakítani. Kapcsolatai felszínesek, de a közeli barátaival szemben – legyenek bármilyen kevesek is – hűséges, és tűzbe is menne értük. Nem szereti a megkötéseket, és bár szabálykövető, szereti a kis izgalmakat. Legyen szó szaftos pletykákról a diákok és kollégák körül, vagy akár egy esti sétáról a tiltott rengetegben. Egészen nyughatatlan természetű, ezért sem tudja elképzelni magát egy irodában, vagy egy tanteremben a karrierjét. Neki kell a mozgás szabadsága, a friss levegő és a napfény.

Élettörténet: Nem volt túl tragikus élete. A szülei a mai napig élnek és egészségesek. Kicsit talán szigorúak voltak hozzá, de szeretetben nevelték. Annak idején a Teszlek Süveg a Hugrabugba osztotta be, bár sokat vacillált azon, hogy a Mardekárhoz sorolja. A mai napig rejtély, hogy miért így döntött. Christian remekül, de átlagosan töltötte a diákéveit. Semmi ordítóan nagy balhé nem volt körülötte, de természetesen volt része tilosban járásban, büntetésekben. Amikor felébredtek benne a hormonok kamasz korában, és ráébredt arra, hogy a külsejével és természetével bárkit le tud venni a lábáról, szinte hobbit űzött belőle, hogy udvaroljon. Később rájött, hogy igazából nem nagyon érdeklik a lányok. Kedvelte őket, és szerette a társaságukat, de nem érezte a pillangókat a gyomrában, amikor romantikusabb légkörbe kerültek. De ez nem tántorította el, hiszen akadtak az iskolában olyan fiúk, akik érdeklődtek iránta. Hatod- és hetedévét azzal töltötte, hogy felfedezze saját magát és a személyiségét, mint minden egészséges kamasz az ő korában. Jöttek-mentek körülötte a románcok, a vizsgák és a gyerekes csínytevések. Egyetlen egyszer volt része mindent elsöprő érzelmekben, amik levették őt a lábáról, de ez a vonzódás plátói maradt. Bár ismerték egymást a fiúval, nem voltak kifejezetten barátok. Illetve sosem látta őt más diákokkal romantikus kapcsolatban. Bár a másik fiút is kedvelték a lányok, a kisugárzása miatt a másik nem tagjai sosem próbálkoztak nála. Chris lassan összebarátkozott vele, de soha nem vallotta be neki, hogy mit érez iránta. Ennek az érzelemnek az emlékét megtartotta magának, és mind a mai napig fájlalja, hogy azóta sem volt senki, aki csak hasonlót is kiváltott volna belőle. Iskolás évei befejeztével pár évig utazgatott a világban, nem akarta még elkötelezni magát egy karrier mellett sem. Végül hazatért a családi házba és átvette a bizniszt a szüleitől. Egyszerű, „tömeggyártható” gyógynövényeket termesztettek, amiket nagy mennyiségben állíthattak elő, és adhattak el jutányos áron a bájital készítőknek. De egy idő után megunta. Hiányzott az életéből a jól megszokott nyüzsgés, a társaság. Gondolt egyet egy nyáron és elutazott, hogy meglátogassa régi iskoláját, csak úgy nosztalgiából. Egy-két tanáron, az igazgatón és a házimanókon kívül senki nem volt a kolosszális kastély területén. Kivéve a szellemeket természetesen. Az igazgatóval való kellemes beszélgetés során kiderült, hogy megüresedett egy tanári állás és az iskola feje felajánlotta neki, hogy az övé lehet, ha akarja. Ez az állás a gyógynövénytan volt, és az igazgató azzal győzködte, hogy nem lesz gond, hiszen a családja is gyógynövény termesztéssel foglalkozik. Chris kért némi gondolkodási időt, de viszonylag hamar beadta a derekát és elfogadta az állást.

Hobby: Olvasás, csokibékák kártyáinak gyűjtése (de utóbbi hét lakat alatt őrzött titok)

Foglalkozás: Gyógynövénytan tanár

Extrák: Tényleg nincs semmi köze a vélákhoz, egyszerűen csak szerencsés géneket örökölt * Domináns fél * Szeret hosszú sétákat tenni a kastély körül, miután leszáll az este. Szereti a friss, hűvös levegőt. * Anyai nagyapja mugli születésű volt. * Az egyik kedvence a tökös derelye. * Szereti az üvegházak párás, fülledt levegőjét, amelybe annyi különféle illat vegyül a gyógynövényeknek köszönhetően. * Pálcája: kocsányos tölgy, unikornis szőr, 12 és fél hüvelyk, kellemesen rugalmas.

Képinfo: A képet nem én rajzoltam, nem az én tulajdonom, csupán illusztrációként szolgál a karakterhez. (Pinterest)

Engedélyezve: 2024. 01. 17.

Módosítva: 2024. 01. 17. 21:49:28
Módosította: LastBreath

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).