Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Adam Hale
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 22 év

Külső leírás: Ami elsőre feltűnik, az a megnyerő, karakteres arca, a gyönyörűen csillogó égszínkék szemei és szőke, selyem tapintású tincsei. Mint a mesebeli herceg, csak a fehér ló hiányzik alóla. Termete magas, de nem óriás, alkata izmos, bár nem egy izomkolosszus. Viszont nagyon formás. Férfiak és nők is megfordulnak utána, ezzel ő tisztában is van. Bőre puha, ajkai csókolni valók. Öltözködése általában lezser, imádja a farmert és a hozzáillő ingeket, valamint pólókat, amelyek kihangsúlyozzák az alkatát. Ékszert ritkán visel, hiszen úgyis le kéne vennie. Mindössze a fülében hord egy fehér színű fülbevalót, amitől nem válna meg soha. Bal csuklóján pedig, hacsak nem dolgozik éppen valamin, mindig ott az elmaradhatatlan karórája.

Jellem: Határozott és egyenes jellem, aki nem tűri a hazugságot, a sumákságot másoktól. Egyszer verheted át, ha jót akarsz, utána nem próbálkozol. Ritkán ad második esélyt, mivel elég sok negatív tapasztalatot gyűjtött már be az évek során. Mindig keményen dolgozik, hiszen tudja, hogy csak így érheti el a céljait. Hűséges a barátaihoz, a szerelmét pedig a tenyerén hordozza. Odaadó szerető, mindig a legjobbat akarja a számára legfontosabb személynek. De sosem akaszkodik rá másokra csak úgy. Segítőkész ember, de nem tolakodó. Bulizni mértékkel szeret, tudja, hol a határ. Alapvetően egy kedves, közvetlen srác, akivel könnyű beszélgetni és nagyon jó hallgatóság is tud lenni. De nem ő a társaság középpontja, és nem is akar az lenni.

Élettörténet: Nem mondhatni, hogy aranykanállal a szájában született. New Yorkban látta meg a napvilágot egy átlagos családban egy átlagos két szobás lakásban. Szülei házasságából csak a veszekedésekre emlékszik, a tányértörésekre, egy-egy pofonra. Néha neki is kijutott egy-egy tacsli, ami elől már gyerekként is inkább előbb az iskolába, majd a közeli parkba menekült. Itt találkozott először egy művészeti csoporttal, akik felkeltették a figyelmét. Attól kezdve oda járt, megismerkedett a tagokkal és kiderült, hogy érzéke van a szobrászathoz. Persze, otthon titkolta ezen hobbiját, tudva jól, hogy mit kapna érte. A középiskolában szorgalmasan látogatta a művészeti klubot, amellyel több versenyt nyert, számtalan díjat bezsebelt. Ekkor jött rá, hogy ezt akarja tanulni, ebből akar megélni. Ám mikor elmondta otthon, hogy mit akar csinálni az életében, csak lefitymálást, fejrázást és ordibálást kapott. Apja, aki taxisofőrként dolgozott, közölte, hogy egy büdös dollárt nem hajlandó áldozni ilyen marhaságra. Mert még hogy egyetem, hiszen anélkül is tisztességesen meg lehet élni. Adam ekkor kapott segítséget egyik tanárától, akinek hála sikeresen pályázott meg egy ösztöndíjat. Az érettségi után egyszerűen összecsomagolt, és elköltözött a szüleitől. Az ösztöndíjából simán megél, hiszen nagyon jól tanul és a tanárok is büszkék rá.

Hobby: szobrászkodás, olvasás, séta, biliárd a barátokkal, zenehallgatás

Foglalkozás: egyetemista

Extrák: *** Seme *** Mióta elköltözött, nem ment haza még Karácsonyra sem *** Imád a közeli parkban sétálgatni és egyszerűen élvezni az életet *** Laktóz intoleranciája van, így csak laktózmentes tejet és tejterméket ehet *** Alkalomadtán iszik, de sosem annyit, hogy berúgjon *** Több sikertelen kapcsolata volt már, így kissé gyanakvó az emberekkel szemben *** Nagyon szeretne a szobrászatból megélni, még ha ez tudja, nehéz is lesz *** Legszívesebben agyaggal dolgozik *** A szobrászat mellett a festészet is érdekli, bár ahhoz nincs igazán tehetsége ***

Képinfo: A kép nem a sajátom, mindössze a karakterhez vettem kölcsön (https://www.deviantart.com/coccineus/art/At-the-Casino-972162839)

Engedélyezve: 2023. 08. 27.

Módosítva: 2023. 08. 27. 15:39:07
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).