Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Eliath
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Onichi

Kor: 113

Külső leírás: Ő az átlagos szó tökéletes megtestesülése. Magasságával nem lóg ki társai közül, és alkata is megfelel egy hasonló korú fiatalénak. Nem igazán fordít időt testedzésre, sokkal jobban szereti a könyvek társaságát, és ez meg is látszik izomzatán. Sötétbarna tincsei hosszan omlanak hátára, de gyógyítás közben összefogja őket. Gyakran készít hajába fonatokat, leginkább a praktikusság miatt, de néha kedvtelésből is. Szemei hangulatától függően játszanak a barna különböző árnyalataiban, de leggyakrabban megnyugtató mogyoróbarna tekintetével ajándékozza meg környezetét. Arcát puha, lágy vonások uralják, ezzel még átlagosabbá teszik megjelenését. Finoman ívelt ajkai gyakran húzódnak apró mosolyra, legalább olyan sokszor válnak pengevékonnyá is. Ékszereket nem hord, nincs velük különösebb gondja, egyszerűen csak olyanokat szeretne majd viselni, amiket számára fontos személyektől kapott, és kötődik hozzájuk valami emlék. Ruhatára kényelmes, praktikus darabokból áll, főleg sötétebb színeket visel, mert azok jobban elrejtik a gyógyításból adódó szennyeződéseket.

Jellem: Békés, nyugodt természetű tünde egészen addig, míg kellőképp fel nem bosszantják. Nem nevezhető teljesen ártatlannak és jámbornak, képes megvédeni magát és kiállni az igazáért. Türelmes, nehéz kihozni a sodrából, de azt rosszul viseli, ha folyamatosan megzavarják a tanulásban, vagy bármiben, amit szeret. Makacs, ha valamit a fejébe vesz, akkor véghez is viszi, nem lehet meghatni könyörgéssel, maximum ésszerű érvekkel. A legtöbb esetben szabálykövető, hiszen egész gyerekkorában ezt verték belé, de szereti a kalandokat és kielégíteni végtelen kíváncsiságát. Sokra tartja a tudást, mindenkivel szemben a megfelelő tisztelettel viseltet. Egész életében az önállóságra nevelték, és bár szeret csapatban dolgozni, tökéletesen el van egymagában is. Intelligens és szeret tanulni, új tudást szerezni, nem meglepő, hogy a gyógyító tanoncok között is kiemelkedőn teljesít. Mindenkihez kedvességgel fordul, de kissé talán magánakvaló. Sok társával van jóban, napi szinten beszélgetnek, néhányukat talán még a barátjának is tekinti. A családjából kapott nevelés miatt nehéz számára a mély, őszinte kapcsolatok kialakítása, hiszen keveset látott ehhez hasonlóból, nem igazán tudja hogyan működnek. A múltjáról nem szívesen beszél, ha szóba jön, akkor igyekszik elterelni a témát nem igazán szeretné, ha nevét összekötnék a családjával.

Élettörténet: Eliath egy igazi feketebárány a családjában. Szülei már sok száz évet hagytak a hátuk mögött, mikor harmadik gyermekként megérkezett hozzájuk. Két bátyjával sosem alakult ki szorosabb kapcsolata, ők már hosszú ideje a birodalom különböző részeiben éltek, mire megszületett. Családja mindig is büszke harcosokból állt, a nők és férfiak egyaránt kardot ragadtak, tökéletesítették mágiájukat, és céljukként tűzték ki, hogy dicsőséget szerezzenek családjuk és a birodalom számára. Eliath volt az első, aki nyíltan szembe szállt ezekkel az elvekkel, és megtagadta ezt az életvitelt. Gyerekkorában sokszor játszott fakardokkal, majd később igaziakkal, gyakorolt a szüleivel, elsajátította az alapokat, de amint elég idős lett, többé nem volt hajlandó részt venni ebben. Nem élvezte a gondolatot, hogy fájdalmat okozzon másoknak, sokkal inkább vonzotta, hogy enyhítse azokat. Ágya alatt lapultak a könyvek gyógyfüvekről, ellenszerekről, és a gyógyítás alapjairól. Ezek voltak az ő kincsei egy olyan házban, ahol az acél mindennél többet ért. Szülei ellenezték, hogy tanulmányait gyógyítóként kezdje meg, megtiltották, hogy elutazzon az iskolába, ezért mikor eljött az ideje nemes egyszerűséggel összepakolt, és elhagyta otthonát. A gyógyító mesterek kérdés nélkül fogadták érkezését, és azóta az iskola az otthona.

Hobby: Csillagok figyelése és olvasása

Foglalkozás: A gyógyítok iskolájának tanítványa

Extrák: Igyekszik néhány naponta hosszú sétákat tenni, hogy ne lustuljon el teljesen, hetente egy alkalommal pedig kioson az erdőbe, hogy karddal is átismételjen néhány formagyakorlatot. *** Rendelkezik ugyan saját mágiával, de alapvető gyógyítási technikákon kívül nem használja, és nem is akarja másra használni. *** Szüleivel és testvéreivel sem tartja a kapcsolatot, egyetlen levelet sem váltottak az évek alatt, amit az iskolában töltött.

Képinfo: Nem saját kép (Pinterest - Critidal Role) (https://critrole.com/fan-art-gallery-inseparable/)

Engedélyezve: 2023. 08. 21.

Módosítva: 2023. 08. 21. 09:28:06
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).