Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Cassiel
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Darky

Kor: ismeretlen (a világ teremtése óta jelen van)

Külső leírás: Derekáig érő ezüst tincsek és vérvörös szemek jellemzik, ezeken akkor sem változtat ha az emberek világába kirándul. Három pár hatalmas, hófehér szárnya van, amiket azonban legtöbbször elrejt a kíváncsi szemek elől. Méretei sem evilágiak, két méter magas, izmos testalkatú férfi. Bőre hihetetlenül világos, arcából szinte világítanak vörös szemei, amiket gyakran elrejt aláomló haja. Ruházata fekete földig érő kabát, mindenféle ezüst díszekkel, egyfajta egyenruha ami viszont nem visel szívesen, így ha teheti megválik tőle, és egyszerű földi ruhába bújik. Mint a hét főangyal egyikének neki is van egy különleges jel hátul a nyakán a haja alatt, ami az erejét hivatott szimbolizálni. Ez a különös ezüst tetoválás mutatja a rangját is, a többi angyal között. Ha az erejét használja a minta beteríti az egész hátát és a karjait.

Jellem: Gúnyos, és érzéketlen, szarkasztikus, első látásra olyan akiről az ember végképp nem gondolná hogy egy gyönyörű, tiszta angyal, olyan mint a mesékben. De nem is az. Idővel megkopott a feltétlen hite az emberi jóságban és méltatlannak lát mindenkit és mindent arra hogy a jobbik világba térjen halála után. Ebben természetes nem ő dönt, de attól a véleményét nem hallgatja el. Szereti a szépet, és nem titkolja hogy gyűjtő szenvedélye határtalan. Testvérei gyakran bosszankodnak miatta, és a bűnös dolgokon amit tesz, de felülbírálni nem merik, ismérvén hirtelen haragú természetét. Imád játszani, az áldozataival ugyanúgy mint azokkal akik nem is tudnak róla semmit. A tiltás ellenére gyakran jelenik meg emberek előtt, persze emberi alakban, hogy elcsábítson egyet-egyet egy éjszakára.

Élettörténet: Cassiel a halálangyal feladatát kapta a teremtőtől. Ha lehetne rangsort állítani testvérei között ő volna a második legerősebb, emellett kiszámíthatatlan és titokzatos, sosem tudni mi jár a fejében. A világ teremtése óta gyűlölettel figyelte az emberek folytonos vérontását és háborúzását, ezért arra kérte az Istent hogy akadályozza meg ezt, és inkább irtsa ki a fajt, csak ne legyen több vérengzés. Büntetésként mert felülbírálta a teremtőt, azt kapta hogy mint a halál hírnökének neki kell a földre mennie, minden egyes nagyobb katasztrófa vagy fontosabb haláleset alkalmával, és halált hoznia az arra érdemesekre. Feladata mellé vérvörös szemeket kapott is kapott az úrtól, hogy mindig emlékezzen a vér színére, és sose felejtse el a baklövést amit elkövetett azzal hogy leált vitázni a mindenhatóval. Azóta utálja ezt a színt.

Hobby: Gyűjti a szép dolgokat, spontán bármit ami benyomást tesz rá, egy virágtól kezdve egy emberig bármit ami megtetszik neki. Ezeket magával viszi saját kis birodalmába és ott addig „használja” amíg meg nem unja.

Foglalkozás: halálangyal

Extrák: Faj leírása: A főangyalok a faj vezérei, mindegyik egy különleges feladattal van megbízva, amit a saját belátása szerint lát el. Rendkívül nagy szabadság illeti őket, a sima angyalokkal ellentétben ők szabadon járnak kelnek a két világ között... csak a teremtő parancsol nekik. Erejük hatalmas, saját képességeiknek határát még ők sem nagyon ismerik. Három pár szárnyuk van, rendkívül jó harcosok lévén nehéz ellenfelek akár a legerősebb démonoknak is. Nagy hatalmuk ellenére ritkán avatkoznak az emberek dolgaiba, általában csak csendes megfigyelői a dolgok menetének. Mivel ő a halál angyala, így az ő feladata hogy megadja a kegyelemdöfést a balesetben szenvedőknek, vagy elintézzen egy veszélyes gyilkost akit az emberek nem tudnak kézrekeríteni. Az emberi világban garázdálkodó démonok elkapása és visszaűzése a pokolba is az ő feladata, a vámpírokat és az embereket megszállt szellemeket is szemmel kell tartania, de csak akkor csaphat le rájuk ha megszegik a teremtő törvényeit és maguk is gyilkolni kezdenek.

Engedélyezve: 2009. 05. 31.
2010. 07. 26.

Módosítva: 2010. 07. 26. 15:03:29
Módosította: Darky

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).