Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Casey Johnson
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 28

Külső leírás: "Drágám, az arcom egy remekmű, de még nem láttad a testemet."- foglalta össze tökéletességét a fiatal fehérnemű modell. És be kell, hogy valljuk, nem hazudott. A férfi egyszerűen a tökéletes modell. Kihívó, sötét tekintet, játékos mosoly, egy tökéletesen faragott arcon, tökéletesen sima bőrrel. Ébenfekete, dús, csillogó haj. Néhány izgalmas tetoválás egy a feje búbjától a lábujjaiig lenyűgözően izmos testen. Büszke tartás, ami csábító léptekkel kapcsolódik össze ennek a magas adonisznak a képében. Egyszerűen lenyűgöző mind az urak és mind a hölgyek számára.

Jellem: Az a fajta ember, aki meztelenül mászkál a lakásában. Táncikálva takarítja végig az egész házat és utána még van ereje magától felhívni valakit, hogy menjenek el szórakozni. Néha, úgy érzed, hogy sohasem áll be a szája, máskor viszont túl sokat kérdez. Abszolút nem ismeri a személyes tér fogalmát. Bárhová is megy, ő otthon érzi magát. Nem várja meg míg megkinálják, kiszolgálja magát. Lyukat beszél a hasad a, míg nem tudsz neki nemet mondani. Folyamatosan mosolyog, játszadozik, imádja mások agyát húzni. Tisztában van a külsejével és ezt veled is tudatja. Természetesen imád flörtölni és a szája nem ismer cenzúrát. Ebből kifolyólag egyébként nagyon őszinte ember és nem hinnéd, de tényleg remek barát. Teljes mellszélességgel melletted áll, akkor is, ha megmondja neked, hogy milyen hülye vagy, de mindig ott lesz neked és nem ad fel téged. Annyi pénze van, hogy igazából nem tud vele mit kezdeni, így imád meglepni másokat, ha már teheti. Mégis meglehetősen jó érzéke van ahhoz, hogy kiszúrja ki az, aki csak át akarja baszni. Mindenkinek kínos beceneveket ad. Imádja a családját, mindennap beszél velük. Nagyon pontos és precíz tud lenni, különösen a munkájában. Nem az a fajta ember, aki lenéz másokat. Ha egy fotózás során azt mondják neki, hogy most csak pár centi csipke fogja takarni a testét az nem riasztja meg. Nagyon pozitív a kapcsolata a saját maszkulinitásával. Legalább ugyanilyen komfortos a szexualitásával is, nyíltan vállalja, hogy "ribanc... Khm homoszexuális" ahogyan egy interjújában is mondta.

Élettörténet: Egy jómódú, boldog családba született két nővére mellé. Már egészen kicsi korától kezdve a legjobb barátainak tekintette őket és hamar kiderült mindhárman mennyire tehetségesek az élet számos területén. Népszerű tinédzser volt, majd még népszerűbb felnőtt lett. A családja sosem hagyta neki, hogy elbizonytalanodik, sosem volt egyedül és természetesen az is nagy előnye volt, hogy igazán kezdeményező és társasági ember. Bárkit lekenyerezett. A gimnáziumi évei alatt néhányan megpróbálták zaklatni a szexuális orientációja miatt, de azoknak véletlenül eltörte az állkapcsát. A családjával könnyedén ment a coming outja, igazán nem is kellett beszélniük róla, hiszen Casey mindig is nyíltan kimondta kiről mit gondolt. A biszexuális anyja meg csak nevetett rajta a családja többi részével együtt. A modellkedés természetesen jött neki az élettel. Noha soha sem sikerült igazán komoly kapcsolatot kialakítania, de a szerelmi élete miatt sem bánkódik. Bár biztosan érezte már meg azt, hogy egyszerűen nem volt kedve semmihez egy faszfej után. Úgyhogy most talán direkt zárkózattabb szívvel és nyitottabb inggel jár.

Hobby: Kihozni a legtöbbet az életből, úgyhogy minden, ami csak lehet

Foglalkozás: Fehérnemű modell

Extrák: Imádja a köntösöket, az olyan helyeken való leülést, ahol nem kéne ülni, mint pl. a konyhapult vagy egy tiszta padló, bár azokon inkább feküdni szeret. Imád enni és főzni is, valójában meglepően házias, élvezi, ha rendben tarthatja az otthonát. Elküldte egyszer a faszba az ügynökét mikor az azt mondta neki, hogy kevesebbet kéne nassolnia. Imádja a zenét, de nem szokott az emeletén bulikat rendezni, mert megérti, hogy másokat zavarhat, viszont van egy nagyon jó kis fülese, amit otthon is rengetegszer használ. Néha festi a körmeit. Vannak mellbimbó piercingjei és intim piercingjei is, de azokat a fotózások alatt nem szokta bent tartani.

Képinfo: A kép nem az én művem, csupán illusztráció! (https://i.imgur.com/c0cJtvN.png)

Engedélyezve: 2023. 07. 12.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).