Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Matthew Turner
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 19

Külső leírás: Egy kisvárosban elveszett szépség, az a fiú, aki túlméretezett fehér ingjeibe burkolózva, lesütött fényes kék szemeivel ül a templomi pad sarkán. Noha valójában nem húzza össze magát, de mégis, ha ránéz az ember egy törékeny, begubózott virágot lát. Nem túl apró, mégis alacsony a falu többi fiatal férfijához képest, a teste sokkal lágyabb, nem nehéz munkához szabott. A sziluettje szinte már kecses. Vékony derék, csinos combok, a fenekén kívül sehol sem túl nagy a teste. Van egy szokása, amikor valakire rávezeti a tekintét. Lassan, alázatosan néz fel az előtte állóra, a szemeiben ártatlanság csillog. Az ajkai, olyanok akár a puha, vörös rózsaszirmok, miközben tudatlanul nyitja őket kissé ketté. Olyan érzés mikor ránéz valakire, mintha minden szavát inná, mintha kapcsolódni akarna valakihez. Mégis, ha túl mély tekintettel visszanéznek rá, elpirulva süti le a tekintetét és a vékony, apró kezeivel kezd babrálni. A bőre sápadt és tiszta, szinte egy folyamatos halvány csillogás fedi. Nem nagyon szokott megérinteni másokat, de ha megtenné a legpuhább bőr érintené azt a személyt. Az édes Matthew egész lénye egyszerűen csinos, ártatlan és lágy. A haja is pont ehhez viszonyul.

Jellem: A fiú színtiszta jóság, soha egyetlenegy embernek sem kívánt rosszat. Egészen kiskorától kezdve mély vallásos személyként élt. A körülötte lévőket tiszteli, megtalálta Isten és mások iránti szeretetét. Egyedül önmaga szeretetével bajlódik. Időnként bizonytalan, elveszett, de erről nem igazán beszél. Nincsenek igazán kortárs barátai. A helyi idősotthonban segítkezik, onnan van minden "barátja". Egyszerűen a vérében van a segítőkészség, az önzetlenség, a törődés. Sohasem kérdőjelezte meg a sorsát. Nem is gondolkodott túl sokat azon, hogy mire is vágyik. Szeret beszélgetni, könnyen boldoggá teszik a legapróbb dolgok. Rendkívül hálás személy. Valahol legbelül viszont sok kérdése van arról, hogy hogyan is kéne élnie. Rosszul érzi magát akkor, ha nemet mond.

Élettörténet: Vallásos családba született, egyke gyermekként. A szülei rendkívül elfoglalt, szigorú emberek, többnyire a nagymamája nevelte, akit nagyon, nagyon szeret a mai napig, hiába, hogy két éve már csak az égre tekintve szólhat hozzá. Mielőtt meghalt volna rengeteget látogatta a kórházban, ahol az egyik nővér ajánlotta fel neki, hogy miután a nagymamája a mennybe jutott nézzen be a helyi idősotthonba. És hát beleszeretett a helybe. Van egy saját kis lakása, amit a nagyitól örökölt, de a szülei nem hagynak neki túl sok magán életét még ott sem. Számukra a legfontosabb, hogy a fiúk tökéletesen tiszta maradjon, minden értelemben.

Hobby: Önkénteskedés

Foglalkozás: A könyvtárban dolgozik

Extrák: Nem eszik semmi édességet, mert a szülei azt tanították neki, hogy az falánksághoz vezet. A legegyszerűbb opciót választja az élet minden területén. A böjtöt tartja. Időnként maszturbál, de utána fejben hosszasan bünteti magát. Sohasem bulizott vagy rúgott be, nem volt igazán semmilyen programon egész életében. Magán tanuló volt, a szülei eltiltották a többi fiataltól.

Képinfo: A kép nem az én művem, csupán illusztráció! (https://i.imgur.com/iFxMgEO.png)

Engedélyezve: 2023. 07. 12.

Módosítva: 2023. 07. 12. 11:22:51
Módosította: Anettze

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).