Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Kazuki Shun
Kategória: Hentai
Feltöltő: Bummie_KS

Kor: 23

Külső leírás: A férfi arcának a különlegességét képzi a szinte már sötét szürke szempárjai. Nem túl karakteres arca van, vékonysága miatt alultápláltnak gondolták orvosai. 189 centi magas, általában a fekete szín dominál ruhatárában, szereti a bő pólókat. Nyakláncokat szeret hordani, ugyanakkor bal kézfején rengeteg gyűrű megtalálható, innen-onnan vett kacatok, de mind egyedi tervezésű - amúgy egy szuvenír boltban veszi őket leginkább... Világos barna hajára felhúz egy sapkát, ha nincs kedve fésülködni, még praktikusnak is bizonyul. Alapvetően az óra csuklóján már tropa, használhatatlanná vált, még az időt sem tudja már róla megnézni.

Jellem: Ő mindig változik. Mármint a véleményét hamar megváltoztatja ha kell, viszont ígéreteihez mindig hű marad - mármint igyekszik mindig becsülettel betartani őket... Túl empatikus, ámbár egyszerűen lehetetlen komolyan venni, hiába próbálna az lenni. A férfi sosem tudja hol az a bizonyos határ szinte semmiben, az életével úgy játszik, mintha egy videójátékbeli karakter lenne végtelen élettel. Emellett ugyanakkor tényleg komolytalan, bárgyú arckifejezéséről sokszor le sem tudná tagadni, mennyire nem érdekli a másik mondandója... de ez nem szándékos, elkalandozik hamar a gondolataiban, miközben beszélnek hozzá, ő mintha meg sem hallaná. Krónikus szorongás és rendkívül nagy agresszió is lapul benne, utóbbit nehezen lehet kicsalogatni belőle, viszont ha ez bekövetkezik, onnantól nincs visszaút sem neki, sem annak aki felhúzza. Rendkívül ért a női szívek rejtelmeihez, olykor még ő is beleesik értelmetlen hisztikbe. Nem szereti ha nem figyelnek rá, utálja a pirost és annak árnyalatait. Nem tudja miért, de mindig az idegroham kapja el ha meglátja.

Élettörténet: Lassú halál, mindig ezt gondolja a családi összejöveteleken, melyekben nagy nehezen vesz részt, vagy amúgy meg sem jelenik. Gyerekkora leginkább szülei nemtörődömségén, zűrösségén kívül nem volt különösebb problémája. Tinédzserként kipróbált mindent, nem igazán élte a dolgokat, ezért hamar el is hagyta az értelmetlennek bizonyuló kábítószerek fogyasztását, nagy ritkán nyúl hozzájuk. Sajnos orvoshoz kell járnia, szülei szerint van néhány mentális problémája, szerintük jó lenne kezeltetni, ő pedig ha éppen kedve van, megjelenik az időpontokon. Jelenlegi helyzete nem túl fényes, egy elfuserált házban, bajos környéken bérel lakást, ahol a legkisebb gondnak számít a rezsi kifizetése. Munkát keres szinte mindig, úgy váltogatja őket mint az alsóit - már ha van lehetősége, hiszen az idióta viselkedése és balhéi miatt mindig rohangál, na meg az egyetem sem teszi könnyebbé a dolgát. Nem bír megmaradni egy helyben, folyton őrültségeket csinál, ha nagyon belejön és belelendül, rángatja magával a másikat.

Hobby: Nincs, csak bolyong össze-vissza

Foglalkozás: Tanuló, egyetem mellett pedig elvállal alkalmi melókat

Extrák: Szereti az elefánt formákat, fekete szín a kedvence

Képinfo: Pinterest, nem az én tulajdonom ()

Engedélyezve: 2023. 03. 25.

Módosítva: 2023. 03. 24. 23:12:49
Módosította: Bummie_KS

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).