Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Lord Nash Rhodese
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Darkneko

Kor: 32

Külső leírás: Valódi különleges szépség. Megkapó külseje miatt sokan bolondulnak utána. Magas, szikár testalkatához, napbarnított bőr társul, ami nem is a pont azon a bizonyos i betűn. Hullámos fekete haja selymesen és lágyan keretezi angyali, mégis férfias arcát, szája húsosabb csókolni való. Átható kék szemei pedig megkoronázzák az összképet. Egyszere teszik egyedivé és félelmetesé, mert magába szippant és nem ereszt el. Mindig elegáns, rangjának megfelelően öltözködik, de nem csak úri hóbortból tesz így. Alkarjait hegek borítják, amiket szégyel, így megpróbál a ruhák mögé elbújni.

Jellem: Rideg, erős, határozott jelem, de nincs is választása, hisz egy csomó ember függ tőle. Ritkán kegyetlen, de azokat a pillanatokat nagyon nehezen éli meg. Olyankor esténként visszaváltozik azzá a kamasszá, aki csak a szerelméhez szeretne bújni. Mert belül egy csupa szív és szeretettel teli lélek, aki szereti az embereit és a családját és mindent meg tesz értük. Habár szerelme csak egyetlen egy emberé mindörökké.

Élettörténet: Nash Rhodese Baron of Victon Egykeként élte boldog gyermekkorát, jó tanuló volt és egészen ügyesen bánt már gyereként is a pengével és az íjjal. Szelíd, nyugodt természete angyali külsöjével párosult, így már nagyon hamar eljegyezték a szomszéd báró lányával. Fordulatot az életében egy vele hasonló korú lovászfiú megjelenése okozott. Barátságból szerelem lett és az első csókját is tőle kapta. Meg a következő pár százat , de sose léptek tovább ennél. Viszont ezekben az időkben tudtán kívül családi viszály volt kibontakozóban, így szülei minél messzebb szerették volna tudni a következő évben. Veszekedések árán, de végül elutazott a fővárosba apja régi barátjához tanulni. Arra viszont senki sem számított, hogy súlyos betegséget kap el, amiből több mint fél évig tart felgyógyulnia. Rengeteg akaraterőre volt szüksége, hogy kibírja a gyógyítással járó érvágásokat és a gyógyfűvek hatásait. Szerelméből merítette erejét, hogy mikor hazaérkezik bocsánatot kérhet tőle és újra vele lehet. Ezzel szemben, csak jegyese várta otthon, szülei mellett. Az évek teltek és bármennyire is kereste élete értelmét nem találta meg. Lassan belenyugodva a hiányába, kezdte el életét feleségével és vette át a terület irányítását szüleitől. Jelenleg első gyermekét várja feleségével.

Hobby: lovaglás, olvasás, vadászat

Foglalkozás: Victon barója, nemsokára apa

Extrák: Sosem feküt le mással feleségén kívül és szerelme volt az egyetlen férfi akire úgy nézet. Szeret kijárni a piacokra, megismerni a földjén élőket és maga megvenni a gyümölcsöket. Habár feleségével elég hűvös a viszonyuk nagyon várja, hogy apa legyen. Ő maga kezdte berendezni a gyerekszobát.

Képinfo: Nem az enyém, csak illusztrációnak használom. (https://twitter.com/dktjahrjs/status/1276440152223563781)

Engedélyezve: 2023. 03. 10.

Módosítva: 2023. 03. 01. 16:06:50
Módosította: Darkneko

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).