Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Dalaf Feolsen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 34

Külső leírás: Magas, izmos férfi, büszke tartással. Az arcára ráragadt a szigor és élettörténetének legtöbb fájdalma üressé teszi aranysárga tekintét. Ha mosolyog is az embernek, olyan érzése támad, hogy nem bízhat benne. Csalfa, színházi, csábító mosoly, gyönyörű, de mégis hiányos. Vonásai szinte tökéletes faragások. Férfias kisugárzása térdre kényszeríti a legtöbb embert. Ha pedig félmeztelenül mutatkozik a karamell barna bőrén fehér foltokat pillanthatunk meg. Mégis az egész megjelenését hosszú, vörös haja koronázza meg, amit gyakran hord laza kontyba fogva. Ruházata egyszerű.

Jellem: Védelmező apa, hisz a női egyenjogúságban. Morcos, kissé fáradt, szigorú, de még él benne a játékosság egykori vidám csírája. Tele van egy része titkon önutálattal. Az élete során meglehetősen bölccsé vált.

Élettörténet: Nagyon szegény családból származik. Szinte még gyermekként kezdett el dolgozni puszta kezeivel. Mindent elvállalt amit csak tudott, így megtanult szabni, mezőn dolgozni, házat építeni... Végül egy gazdag családnál kötött ki lovászfiúként, ahol beleszeretett első nagy szerelmébe, az ártatlan, édes ottani örökösbe. Soha nem jutottak tovább az éhes csókoknál és végül mindkettejüknek összetört a szíve. Két évre rá azt hitte, hogy megtalálta az igazit, ezúttal egy lenyűgöző(nek tűnő) nő személyében. Gyönyörű volt és vad, játékos, csupa mosoly nem beszélve arról mennyire lenyűgözött mindenkit akivel valaha is beszélt. Az a nő hosszú, hosszú évekig a felesége volt és Dalaf mindent megteremtettem neki. A saját kezeivel építette fel a házukat, mellette dolgozni járt és gyermeket vállalt vele. Amikor a kezében tartotta a világ legtisztább, legapróbb kis csodáját az élete végleg megváltozott. Soha nem volt azelőtt, olyan boldog. Azonban felesége elhagyta őt és a kicsit. Mindenét elvette a válás során és Dalaf nem tudott tiltakozni. Prostituáltnak állt, hogy mindent megadhasson a lányának, de a hosszú évek során elvesztette ott az egykori énjét. A bizalmat, a szerelmet, a szex örömét, az igazi beszélgetéseket. A lánya lett az egyetlen csillaga míg 14 évnyi munka után ott nem hagyta a bordélyt és végre megvehette azt az otthont kettejüknek, amit megérdemeltek. Egy éve próbálja elfelejteni a múltját miközben a 15 éves lányát neveli. Nincs szerelmi élete. Utoljára 5 éve feküdhetett le futó szórakozásból egy férfival és a felmondása után próbálta meg egy fiatal lánnyal a randevúzást.

Hobby: Felidézni a múltat, a lányával tölteni az időt

Foglalkozás: Egykori selyemfiú és sok más

Extrák: Biszexuális, két helyen dolgozott prostiként, az egyik kegyetlen körülmények között volt, mindig is jó apa volt, időnként sír a sötétben, még mindig megvan neki a volt felesége portréja, ahogy az első szerelméről kapott összes levele is. Nagyon hiányzik neki a társaság. Az anyja rengetegszer segített neki a lánya nevelésében. Ügyes masszőr. Jártas a bdsm-ben, egyszer kiborult szex közben egy klienssel, aki tárgyként próbálta használni őt. A szavak jobban bántják, mint a tettek. Jól esne neki, ha néha valaki rá is vigyázna.

Képinfo: A kép nem az én művem, csupán illusztráció! (https://i.pinimg.com/236x/59/f6/ca/59f6ca5ca9b284e92512b6bd8d5b775f.jpg)

Engedélyezve: 2023. 03. 10.

Módosítva: 2023. 02. 28. 13:16:31
Módosította: Anettze

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).