Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Dr. Nate Bell
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Onichi

Kor: 32

Külső leírás: Átlagos magasságú férfi, de ez sosem okozott neki gondot, inkább mással próbált kitűnni. Elsőre törékenynek tűnhet, de a köpeny és a műtős ruha alatt karcsú és izmos, hála a rendszeres sportnak. Vörösesbarna tincsei sokszor lógnak arcába, ezért mindig lapul egy hajpánt a zsebében, ha vizsgálatkor útban lennének. Szemei egy árnyalattal sötétebb barnák, és állandó melegség süt belőlük. Ez a tekintet, és kedves mosolya pillanatok alatt megnyugtatja rettegő kis pácienseit. Jóval fiatalabbnak tűnik a koránál, bemutatkozásnál gyakran hiszik hogy viccel a doktori címével, és néha a boltokban is meg szokott gyűlni a baja az alkohol vásárlással. Általában szemüveget hord, de időnként kontaktlencsére vált. A kórházban a szokásos köpeny-műtősruha párost hordja, de az épületen kívül a nadrág-ing kombinációra esküszik, fontosnak tartja a rendezett megjelenést. Otthon, a négy fal között viszont a melegítőnadrágoké és túlméretezett pulóvereké a terep.

Jellem: A legtöbb sebésszel ellentétben nem egy beképzelt, önimádó seggfej. Természetesen megvan a kellő önbizalma, tisztában van a képességeivel, de ügyel rá, hogy sose váljon öntelté. Szeret gondoskodni az emberekről, segíteni rajtuk, ezért akart orvos lenni. A gyermeksebészet több lehetőséget ad neki arra, hogy megismerje betegeit, személyesebbnek érzi, mint a felnőttek gyógyítását. Elméletben tudja, hogy jobb tartani az érzelmi távolságot, mert bármikor rosszul végződhet egy eset, a gyakorlatban viszont képtelen rá. A döntései mindig szakmaiak, a legjobb tudása szerint hozza meg őket, de ha elveszít egy beteget, az rettenetesen megviseli. A kórházban sosem engedi hogy sírni lássák, nyugalmat és boldogságot sugároz, csak eldugott helyeken, vagy otthon engedi ki a rengeteg stresszt. Szeret biciklizni és virágokat gondozni, ez a két dolog segít feldolgozni a nehéz napokat, és kikapcsolni az agyát. A kapcsolatokból a komolyabbakat, hosszabbakat részesíti előnyben, nem a futókalandok híve. Szeret gondoskodni másokról, de azt is szereti, ha róla is gondoskodnak, éreztetik vele, hogy szeretik. Nem a giccses, romantikus dolgokra kell gondolni, tisztában van vele, hogy az élet nem egy romantikus mozifilm. Rettentő makacs és független, nem szereti ha üres fejű szépfiúként kezelik, és túlságosan irányítani akarják. A munkájában ugyan határozott, de az érzelmei terén néha még ő maga is bizonytalan.

Élettörténet: Nyugodt kertvárosi életet élt szüleivel, és iker nővéreivel. A lányok csak két évvel idősebbek nála, gyerekkoruk óta szoros a kapcsolatuk. Bármikor számíthat rájuk, eléggé összetartó család. Az egyetem miatt korán el kellett költöznie az ország másik végébe, de meg kellett hoznia ezt az áldozatot az álmaiért. Az egyetemi évek alatt főleg tanulással, önkénteskedéssel töltötte az idejét, nem igazán járt bulizni. Bár kedves és mindenki hamar megkedveli, igazi barátja kevés van, ők is inkább a gimnáziumi évekből. Az egyetem után visszaköltözött családja közelébe, és elhelyezkedett egy közeli kórházban. Hosszú évek kemény munkájával elismert gyermeksebésszé vált, jelenleg egy neves klinikán dolgozik. Gimnáziumban zsebelte be első csókját a focicsapat egyik tagjától egy meccs után az öltözőknél, szóval hosszú ideje tudja, hogy a férfiakhoz vonzódik. Egy-két futó csóktól eltekintve csak két hosszabb kapcsolata volt. Az első még a kórházban, ahol dolgozni kezdett, egy jóképű radiológussal, akivel végül közös megegyezéssel, békében szakítottak. A második kapcsolatáról ez már nem mondható el. Jelenlegi munkahelyének idegsebészeti orvosprofesszorával keveredett egy viharos, bonyolult kapcsolatba. Egy ideig próbálták megoldani a problémákat, de Nate úgy érezte, nincs semmi előre lépés, változás, ezért pár napja összepakolt és kiköltözött a férfi házából. Még mindig szereti, de belefáradt a folyamatos harcba, egyoldalú érzelmekbe.

Hobby: biciklizés a városban, növényei gondozása

Foglalkozás: gyermeksebész

Extrák: Foglalt. *** Nagyon szereti a növényeket, nagy vágya egy saját üvegház, de beéri a szobanövények gondozásával is. *** Sokszor belefeledkezik a munkába, elfelejt enni vagy eleget pihenni.

Képinfo: Jennyfer Dorathy (Pinterest) (https://hu.pinterest.com/pin/585468020326776557/)

Engedélyezve: 2023. 02. 12.

Módosítva: 2023. 02. 13. 21:22:33
Módosította: Onichi

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).