Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Hiro Renshi
Kategória: Yaoi
Feltöltő: valgaav

Kor: 19

Külső leírás: Nem egy túl magas fiú, mindössze 166 centi, dús kék hajzuhataggal melyet ritkán hagy szabadon, általában felkötve hord vagy félre fésülve. Alkatilag enyhén sportos, inkább lányos mint sem fiús, amit az öltözködésével emel ki tekintve, hogy amint kilép az utcára csak női ruhát vesz fel, egyedül otthon hord fiús ruhákat de azokat is ritkán.

Jellem: Látszólag kedves és barátságos, néha visszahúzódó de ez csak amolyan felszíni álca. Akaratos és törtető, előszeretettel nyom el másokat szereti, ha neki van igaza ha pedig nincs akkor mindent megtesz, hogy az legyen. Imád ugráltatni másokat és szereti, ha epekednek érte. Mászóval egy nagyszájú kölyök, aki kihasználja adottságait és azt, hogyan öltözködik.

Élettörténet: Négy gyermekes család legifjabb tagja, három nővére van ezért mondhatni a testvérek is inkább húgnak kezelték mint öccsnek, ezért ez a lányos beütés, szüleivel rendkívül jó kapcsolatot ápol ő volt az éltanuló a családban. Nővéreivel ez a kapcsolat már koránt sem ilyen felhőtlen nem egy barátjának elcsavarta már a fejét. Az iskolában valahogy sosem volt gondja azzal, hogy minek öltözik persze legtöbbször azért mert sosem derült ki, hogy valójában fiú, ezért testnevelésen is mindig a lányokkal öltözött és velük sportolt. Sikeresen felvételizett képzőművészeti iskolába, ahol jelenleg a lánykollégium oszlopos tagja.

Hobby: Fotózás, cosplay

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: A hét minden napján csak egyfajta fehérneműt visel, minden napnak megvan a maga színe de sosem hordja egymást után kétszer ugyan azt a fajtát. Csak és kizárólag női karaktereket cosplayez legyen az játékból, vagy animéből. Rendkívül édesszájú, emiatt rendszeresen sportol és aerobikozik, hogy jó formában legyen.

Képinfo: A kép nem saját, interneten talált (https://i.pinimg.com/236x/b2/de/b9/b2deb99b2ae6825f72c053e03f33e30e.jpg)

Engedélyezve: 2022. 09. 29.

Módosítva: 2022. 09. 28. 09:06:50
Módosította: valgaav

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).