Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Arthem Xen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 23

Külső leírás: Durván magas, hatalmas izmokkal rendelkező fiatal férfi egy még mindig dühös, szinte csinos kamasz arcával. Szemei világoskékek, szinte szürkék, a haja a tarkójáig, fekete. Gyakran köti fel. A ruházata szinte csak melegítőkből áll, a fülében egy ezüst piercing látható. A bőre meglehetősen fehér. Van egy "fuck off" tetoválás belül a jobb csuklóján.

Jellem: Mogorva és barátságtalan, ritkán mozdul ki otthonról, legtöbbször akkor is csak az öccse rángatja ki az ajtón. Rendkívül szarkasztikus és mindenről meg van a véleménye, ami legtöbbször elutasító vagy mindenesetre szélszőséges. A szeretteivel szemben túlságosan védelmező. Azonban, ha másokat bánt meg az nem hatja meg. Könnyen verekszik.

Élettörténet: Legidősebb gyermekként született egy jómódú családba. Boldog és eleven gyermek volt, izgatottan várta az öccse születését és a kezdetektől fogva imádta. Az évek során a védelmezőjévé vált és mivel apjuk keveset volt otthon az anyjukra is úgy érezte neki kell vigyáznia. A szülei 17 éves korában elváltak, amit a mai napig nem dolgozott fel rendesen. Az iskolában elszigetelődött másoktól és állandóan balhékba keveredett. Sok negatív nézetet és előítéletet a magáévá tett, de bejutott egy sport egyetemre, ahol valódi dühös arcú sztár lett. Őt azonban egyedül maga a röplabda foglalkoztatja és az a pillanatnyi kontroll alatti nyugalom amit az ad neki.

Hobby: Sorozatokat nézni a testvérével

Foglalkozás: Tanuló, sportember

Extrák: Még soha nem érezte magát kielégültnek az után, hogy bárkivel, vagyis bármilyen nővel lefeküdt volna, mégis szilárd meggyőződése van arról, hogy ő bizony hetero. Ennek természetesen az erekciója sokszor mást mond. Abszolút fenék-és lábkedvelő, különösen ha a másik személy csipkét visel. Szereti a kényelmes beszélgetéseket és a tengerpartot. Egy jó sütit bármikor bárkitől képes lopni, mert imádja.

Képinfo: A kép nem az én művem, csupán illusztráció! (https://i.pinimg.com/originals/b1/64/09/b164092df062b48c44ca29c36bc6c6dd.jpg)

Engedélyezve: 2022. 09. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).