Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Rayleigh
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sai

Kor: 20

Külső leírás: Szép fiatal ember, aki tökéletes génekkel lett megáldva. Nem túl nőies sem férfias, a két nem pont megfelelőn oszlik el külsőségében. Igéző zöld szemei pedig mindenkit elvarázsol.

Jellem: Első pillantásra azt mondanád egy komoly ember, aki nem ismeri a viccet, pedig ez nem igaz. Tud komolytalan fárasztóan, örült lenni és többnyire az is. Traumái ellenére ő megtudot maradni az a vidám kisfiúnak, akire az omega anyja mindig is nagyon büszke volt. Örök optimista.

Élettörténet: Port Royar szigetcsoport legkisebb, legszegényebb, legjelentéktelenebb szigetére született. "Anyja" vagyis omega apja kalóz hajójára, nem volt hírhedt hajó, de nem is voltak annyira jelentéktelen, gyenge kalózcsapat. Olyan középpályásoknak számítottak. Összetartó csapat volt, imádták a kis Rayleigh-et. És ő is imádta kalózcsaládját. Alfa apjáról csak annyit tudott, hogy egy tengerész, magas rangú, ki a király jobbkeze alatt szolgál. Később tudta csak meg nem szerelem gyümölcs, az alfa, omega apja leggyengébb időszakában tette magáévá, mikor omegák tűzelési időszakukat élik meg. 16 éves volt mikor útrakellt, hogy saját legénységet toborozon és fő úticélját elérve örök ifjúságra tegyen szert az elveszetnek hitt forrásnak köszönhetően. 18 volt mikor véletlenül megevett egy nagyon szépnek kinéző gyümölcsöt vagyis pontosan csak beleharapott, de mivel azt tanúlta ételt nem pazarlunk mégis lenyelte keserű húsának egy kis részét. Onnantól kezdve megkapta a gyümölcs átkát, többé nem tud úszni a végtelen kék bölcsőben, mert ha megpróbálna elsüllyedne akár csak egy kalapács. Aztán 19 éves korában újabb átok érte a fejét. Omegaként mutatkozott be, és egy koszos kocsma kellős közepén volt az első tüzelése. Társainak köszönhete akkor, hogy nem lett ugyanolyan szerencsétlen, mint Roger omega apja. A kellemetlen incidens után sokkal jobban odafigyel a jelekre, mikor kell a kabinjába átvészelnie teste kiáltásait. Saját kalandjait éli, de havi szinten találkozik Roger kalózokkal és ez már egy ürügy, hogy hatalmas bulit tartson a két legénység

Hobby: Buli, rum, alfákkal való kacérkodás

Foglalkozás: Kalóz

Extrák: Szemtelen pofája ellenére még sose volt úgy együtt senkivel, de persze mindig megjátsza magát milyen szakértő a témában. 10 éves volt, amikor véletlenül szó szerint bele ütközött alfa apjába egy piacon. Ő tudta ki áll elötte, apja nem biztos hisz külsőre Rogerre ütött egyedül az igéző zöld szemeit örökölte a tengerésztől. A férfi felhúzta a földről majd leporolta miközben csak ennyit mondott neki: Legközelebb figyelj oda jobban, fiam!

Képinfo: Nem saját (https://i.imgur.com/SUznbtc.png)

Engedélyezve: 2022. 09. 25.

Módosítva: 2022. 09. 25. 15:26:21
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).