Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Mahari Yutaka
Kategória: Yaoi
Feltöltő: valgaav

Kor: 23

Külső leírás: Magas sportos felépítésű, 187 cm és 85 kiló, szálkás kidolgozott testalkat.

Jellem: Csendes és visszahúzódó, inkább az a magában jól el van fajta, ezért ritkán nyit mások felé, de nem utasítja el a közeledést.

Élettörténet: Mahari Yutaka, ezzel a névvel látta meg a napvilágot, 23 évvel ezelőtt egy kisvárosban egyke gyermekként. Szülei gazdálkodásból tartották fenn magukat, ő pedig itt is jár táltalános iskolába és gimnáziumba is. Átlagos gyerekkora volt, szorgosan tanult és besegített a családi munkában. Viszont szeretett volna egyetemre járni, ahova tanulmányi eredményének köszönhetően bekerült, de anyagi körülményei nem tették lehetőve a felköltözést legalább is azr hitte. Ekkora egy korábbi osztálytársa már a fővárosban élt és felvette vele a kapcsolatot, hogy segítséget kérjen tőle állás ügyben. Mivel az tudta, hogy Yutaka nincs tisztában a nagyvárosi élettel óvatosan kezelte a dolgot és megengedte, hogy néhány hétig nála lakjon még talának neki munkát. A srác másik lakótársa viszont rögtön felfigyelt rá és nem mindennapi munkát ajánlott neki, amihez hozzá tartoztak alvilági kapcsolatai. Nem kertelt sokat, elmondta Yutakának, hogy egy éjszakai bárban kellene kielégíteni női és férfi nézők kiváncsiságát, ahogy előttük táncol. Kezdetleg kicsit bizarnak találta mivel azelőtt még nem is halott ilyesmiről, végül a hosszas győzködés és az állandó lakhely és pénz hatására elfogadta a dolgot. Az egyetem és a munkája mellet, rendszeresen sportol, hogy formába tartsa magát, de ugyan akkor műveltsége miatt inkább kezelik a munkaadói escortként mint közönséges táncosként. Mivel nem veri nagy dobra a munkáját, az egyetemen mindig van rajta valami amitől nehéz lenne felismerni ha láttad volna a bárban.

Hobby: úszás, kosárlabda

Foglalkozás: egyetemista, táncos

Extrák: Mivel rendkívül sportos életet ér ritkán iszok alkoholt ezért hamar lerészegedik. Nehezen alszik el ezért is az éjszakai életmód. Általában passzív, uke.

Képinfo: A kép nem saját, interneten találtam (https://justpaste.it/img/small/866152ad7ad39f83f104ca13d205d535.jpg)

Engedélyezve: 2022. 08. 05.

Módosítva: 2022. 08. 04. 22:11:21
Módosította: valgaav

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).