Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Solomon /David Vasya Panovski/
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Shayola

Kor: 785

Külső leírás: Az akkori szép fehér bőre elhalványult, a hamvas bőr elsötétedett. Mostani a színe akár a hamu. Holló fekete hosszú haját ízléses lófarokban hordja. Az örök éhségtől vörössen izzanak szemei, a régi szép föld színü szeme már meg sem találhatóak iriszében. A bőre többnyire selymes, kivéve kezei mivel tanonc volt és kardott forgatott elég érdes.

Jellem: Istenfélő ukrán családból származik. Már amikor a hadászati utat választotta nagy aroganciával bírt, és nem szerette ha valaki megmondta neki mit csináljon, kivéve azok akik felette állnak. Szeretett adományozni azoknak akik megcsinálták a kéréseit. Miután beölelte Rhazien rohamosan megváltozott a jelleme. Gögősebb lett, jobban fennhorta az orrát és mindenkinél is jobbnak tekintette magát. Nincs számára lehetetlen, olyan makacs akár az öszvér.

Élettörténet: A kis David a Kijevi Nagyfejeledelemség alatt látta meg a napvilágot 1215 tavaszán egy igazán jómódú és tekintéllyen bíró családban. Mint megannyi nemes ő is természetesen a hadászati utat választotta, és beállt Druzhina nehézpáncélosnak. Sikeres pályafutását azonban a Mongol invázió vetett véget 1240-ben. Az akkor 25. életévét betöltő fiatal férfi találkozott a hallállal egy éjszakai rajtaütésen. Mindegyik társát megölték a mongolok, és valami csoda folytán őt csak elfogták és a táborukba vitték. Itt találkozik valahai új mesterével, Rhazien-el. Rhazien azonnal magának akarta Davidet, beölelte, majd mint új birtokában lévő kisállatot elnevezte Solomonnak. Ezek után együtt keresték a bajt, pénzt, felfedezték az országokat, birodalmakat, városokat. Ez idő alatt elkényelmesedett Solomon, és hatalmas gőggel ruházta fel magát. Ezt legfőképpen az "atyai" szeretetből és a folyamatos elkényeztetéstből szerezte. A több száz éve alatt Solomon most megunta Rhazien mesterét, és már úgy gondolja, hogy ő jóval erősebb nála. Ezért titokban elkezdett tervezni, és alkukat kötni. Szeretne magának egy új gyárat, bármit ami el tudja szakítani Rhazien talán már túlon-túl is óvó kezei alól.

Hobby: csínttesévek

Foglalkozás: Cég tulajdonos

Extrák: Mint az éj teremtménye nappal ő sem aktív, pihennie kell. Vannak képességei amivel az embereket magához tudja csábítani, megfélellíteni és irányítani. Gyors reflexei vannak, és nem egyszerű megölni őt. A karózás megbénítja, de csak akkor ha a szívén keresztül van átdöfve.

Képinfo: SineAlas (https://www.deviantart.com/sinealas/art/Vampire-14-578120607)

Engedélyezve: 2022. 07. 27.

Módosítva: 2022. 07. 18. 22:14:47
Módosította: Shayola

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).