Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Gushera
Kategória: Fantasy
Feltöltő: valgaav

Kor: 1299

Külső leírás: 192cm magas és nagyjából 90 kiló szálkás testalkattal. Arcát legtöbbször maszk takarja és csuklyát hord, a test pedig igyekszik köpenyével takarni, hogy ne látszódjon ki a páncélja. Fegyverként hátára szíjazva jókora kardot hord, mely nála is nagyobb két méter hosszú és fakó rúnák díszitik. Mazoku(démoni) alakja már sokkal eltérőbb. Hátrafele görbülő szarvai vannak, és hatalmas nagy denevérszárnyai amelyeken a harcai során jó pár lyukat szerzet. Szőrös démonfarkincája van, valamint ekkora a végtagjai korom feketévé válnak és hosszú karmai nőnek.

Jellem: Általában csendes titokzatos alakként tűnik fel, de rendkívűl kiváncsi fajta. Van benne egy folytonos jókedvség. Nem egy fanatikus fajta csak néha nem tudja mikor kell feladni. Mindenek előtt többre tartja a saját érdekeit, nem igazán érdekli mások sorsa, emiatt gyakran kihasznál másokat.

Élettörténet: Valamikor a világában 5 nagy démon képviselte a sötétség erőit, még a fényt 4 arkangyal őrizte. Mindegyik oldal saját istenének dicsőségéért cselekedett, olyanok voltak mint egy érme két oldala. Különféle lényeket hoztak létre, vagy állítottak szolgálatukba, hogy harcoljanak értük. Ezek a lények viszont nem csak egyszerű bábok voltak, akadtak közülük főpapok és tábornokok is, de mindegyik ügyelt arra, hogy ne teremtsen túl erőst lényt a szolgálatába. Gushera teremtője nem így gondolkodott, ő egy ravaszabb tábornokot akart és elég erőset ahoz, hogy képes legyen csatákat eldönteni. Így hosszú évtizedes munka és számos kísérlet és faj felboncolása után hozta létre a számára ideálisnak feltételezett démont akinek a Gushera nevet adta. Számos fajt keresztezett benne és saját eszenciaját is belecsepegtette, így reményei beváltak új szolgája képes volt egyedül csatákat eldönteni vagy olyan ereklyéket megszerezni amik eddig elérhetetlen voltak számára. Viszont azzal az eggyel nem számolt, hogy újdonsült büszkeségét el is vehetik tőle. Egy hatalmas háborúban a démonok egyesítették erelyüket és seregeik a győzelem küszöbén voltak, amikor a 4 arkangyal feláldozta magát egy hatalmas mágiában melynek során a démoni seregek szinte teljesen megsemmisültek és csak alig néhányan menekültek meg. Az alvilágban teljes volt a káosz mindenki egymásra mutogatott és mivel a legfőbb démon seregei teljesen megsemmisültek az egyensúly felében magának követelte Gusherát amit végül meg is kapott mint valami jóvá tételt teremtője legnagyobb bánatára. Azóta a nyakában egy kigyót formázó medált hord mely jelzi kit szolgál. Újdonsült gazdája viszont közel sem mutogatta annyira mint teremtője, más képességeket látott meg benne, így annak egyetlen szolgája révén személyes végrehajtója lett és egy olyan terv mozgató rugója lett amit még ő maga sem tud, de ez nem azt jelentené, hogy ne próbálná gazdája gondolatait megfejteni.

Hobby: A különféle lények tanulmányozása.

Foglalkozás: Szabadúszó zsoldos, testőr vagy orgyilkos.

Extrák: A hajában 9 különböző színű gyöngy van fűzve. Harmadik szemével látja a mágia szálait, a különféle zárak mechanikáját és a falakon is átlát. Látszólag űgy tűnik nincsenek szembogarai de hosszas figyelés után látszik, hogy vannak csak fehérek. A Holdfényben a haja kifakul és fehér lesz.

Képinfo: https://justpaste.it/img/429b71d6aaeb09cb16232f174a74d741.jpg

Engedélyezve: 2022. 03. 01.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).