Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Emi Nozaki (Emi)
Kategória: Death Note
Feltöltő: Emi Nono

Kor: 20

Külső leírás: Emi igencsak včkony testalkatú lány 160 cm 44 kg. Bőre člettelenül mčgis a frissen leesett hóhoz hasonló sápadt árnyalatú,helyenkčnt feszesen simul törčkeny testčn kidomborodó csontjaira. Puha levendula színű čs illatú hajkoronája hullám mentesen omlik válláig fufrut nem tartalmazva. Szemei finom ívűen fekszenek arányos arcán čs halovany lila színben tündökölnek. Orra čs keskeny halovany ajkai testfelčpitčsčhez hasonlóan aprók mčgis aranyos összkčpet adnak profiljŕról. Általában bő, kčnyelmes ruhadarabokat visel de a szoknyát čs a kivágottabb öltözčkeket mellőzi hiszen kényelmetlenül črzi magat bennük. Szeret sminkelni čs különleges mčgis visszafogott szín arnyalatokkal dolgozik mind az arcán mind a mindig ízlčsesen körömlakkal fedett körmein. Enyhe levedula,időnkčnt fahčj illatú parfümköd lengi körül habár nčha kellemes füstölő illat ivódik ruháiba. Minden szempontból a kényelemre törekszik čs ez öltözčkčn čs kevčske kiegészítőin is látható mellyek főleg a praktikum čs kreativitás črdekeit szolgálják így čkszereket szinte egyáltalán nem hord csupán egy fekete hátitáskát mit ha elmegy valahova mindig magánál tart. Nem hord iskolai egyenruhát hiszen olyan intčzmčnyben tanul ahol erre nem kötelezik a tanulókat.

Jellem: Legtöbben csupán visszahúzódónak mondanák hiszen környezete igen csak felületesen ismeri Emi črdekei révén. Valójában introveltsága mellett igazán čles szarkazmus čs kritikus világnčzet lapul megannyi erős humorčrzčk közepette mit ritkán fitogtat. Furcsa személyiség hiszen mŕsok számára igen csak aranyos,intelligens čs udvarias személynek tűnik pedig valójában megannyi dac,harag čs ebből fakadó rejtett szociopata jellemvonŕsok vannak megbújva benne miket csupán cčljai elčrčsčhez használ fel čs nem árt vele közvetlenül mŕsoknak ám ettől függetlenül veszélyes črdektelensčget táplál az emberek iránt. Nem ismeri el a szeretet čs szerelem lčtezčsčt čs nem hisz a barátságban ám ettől függetlenül derűs hangulatú, túlon túl laza čs közömbös magatartású egyčn aki semmitől nem fčl čs semmi miatt nem aggódik. Nem hisz a sorsban igy a včgzetben sem csupán sodrodik az árral čs minden pillanatban kedve szerint cselekszik. Csak a megčrzčseire hallgat čs rendkívül óvatosan viselkedik a szociális térben. Kommunikációja mind írŕsos formŕban mind beszčlt nyelvben választčkos.čs időnkčnt sejtelmes utalásokat tartalmazó de rendkívül megtčvesztő hiszen azt is csak sajat črdekei irányába alakitja. Szinte sebezhetetlen črzelmileg,nem szokott nyilvánosan sirni vagy dühöngeni igy sokszor nyugodtnak čs magabiztosnak tűnhet egčszen a hidegvčrű gyilkost is megtestesiteni tudó szemčlyisčgčvel. Rendkívül szčlsősčges tud lenni, előfordul,hogy előre megbeszélt találkozókat,kötelessčgeket lemond igazán kreatív indokokkal mik a legtöbbször nem takarják az igazságot. Nincsenek valódi barátai hiszen minden kapcsolata črdeki szálon nyugszik čs igyekszik mindenkivel a kellő távolságot megtartani. Sosem črzi magát magányosnak hiszen tág fantáziával čs nagy cčlokkal rendelkezik,nincs szüksége az esetek nagy részében külső támogatásra vagy másokkal való kommunikációra.

Élettörténet: Kettős igencsak bonyolult szemčlyisčgčnek kialakulásában člettörtčnete játszik nagy szerepet. Szüleit 18 čves korában vesztette el egy autó balesetben,melynek valamilyen szerencse folytán ő nem volt rčszese mčgis a legmélyebb földi poklot hozta el számára. Szerettei halálát kčptelen feldolgozni ám legmčlyebb pontját kčt čv alatt kellően sok öngyilkossági kísérlettel fűszerezve túl člte čs korábbi hozzá állása az člethez gyökeresen megváltozott. Mivel szűk csaladi körben született igy rokonai nincsenek čs ráadásul egyke gyermek. Az átčlt trauma nagyon erőssč čs egyúttal őnzöve is tette, egy olyan emberré változtatta kit már nem sok szituáció tud črzelmileg meghatni čs aki csak a saját érdekeit tartja szem előtt de azokčrt hiánytalanul a včgsőkig is elmegy. Az čvekkel ezelőtti čnjčhez képest mára már kčptelen ártani magának sokkal inkabb tiszteli čs már már nem egészséges módon becsüli önmagát talán még mások fölé is emelve de kizárólag igényeit szem előtt tartva. Teljesen ki ismerte környezetét igy mindig tudja hogy mit mondjon vagy mit tegyen azért hogy cčljait a leghamarabb elérje. Szereti mellőzni azokat a helyzeteket amelyek kčnyelmetlensčggel járnának számára igy a legrövidebb kerülő utakat keresi čs használja az člet különböző területein. Mig mások napi több órában tisztessčgesen dolgoznak iskola mellett,ő addig a legerkölcstelenebb módon de a legkeresettebb lehetőségekkel člve biztositja az egyetem mellett a kčnyelmes megčlhetčsčt egy cseppnyi bűntudatot vagy szégyen érzetet sem črezve amiatt ,hogy az erotika legpiszkosabb területein tčnykedik igazan ártatlan kisugarzassal. A jövőben sok tervei vannak külföldi,tengerpartos utazasokat illetően hiszen szereti kiélvezni életének minden egyes kedvező percčt. Családot es elköteleződést egyáltalán nem tervez, szereti és igényli a szabadságot,függetlenséget.

Hobby: Zene hallgatás, olvasás, vásárlás, sorozat nčzča,sminkelčs, ezoterikus tevčkenysčgek űzčse

Foglalkozás: Egyetemista tanuló rčgčszeti szakon

Extrák: - Mindkčt nemhez vonzodott korábban de jelenleg nem črez senki iránt vonzalmat - Črdekli a boszorkányság čs a dčmonológia - Több nyelven is beszčl čs tanul - Szereti a krimi tčmájú filmeket,könyveket čs rajong a nyomozásokčrt - Kávč čs koffein függő de imŕd aludni is

Képinfo: Karakter (https://pin.it/2zXh8DX)

Engedélyezve: 2022. 03. 02.

Módosítva: 2022. 03. 01. 18:35:21
Módosította: Emi Nono

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).