Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Jaiden Blake
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Rukima

Kor: 19

Külső leírás: Átlagos magasságú, szálkásan izmos, edzett testalkatú fiú. Amerikai apa / japán anya félvér.  Stílusa miatt kirí a tömegből, szeret feltűnően öltözködni, kiegészítő ékszereket hordani, gyűrűt, nyakláncot, több sor fülbevalót, esetenként piercinget, és még a hétköznapokban is előszeretettel visel színezett kontaktlencsét. Első benyomásra nem feltétlen szimpatikus, tipikus „rosszban sántikál” érzést kelt. Ennek ellenére, vagy pont a szívdöglesztő rosszfiús megjelenés miatt, bomlanak utána lányok. Félhosszú, eredetileg fekete színű hajának alja türkiz árnyalatban végződik, legtöbbször megzabolázatlanul keretezi világos tónusú arcát, csak néha rajzoláskor fogja össze a felső tincseket. Korából adódóan az arca nem túl markáns, inkább fiatalosan jóképű. Legkülönlegesebb ismertető jegye alsó-felső rendellenesen hegyes szemfoga, amiknek kivillantásával váratlan pillanatokban előszeretettel hökkenti meg környezetét.

Jellem: Szenvtelen, magabiztos, gyakran polgár pukkasztó. A legtöbb embert lenézi amíg nem vívják ki maguknak a tiszteletét és ez sajnos igen ritkán következik be. Szókimondó és merész, van hogy sértő vagy zavarba ejtő. Nem épp elragadó természete ellenére rendkívül tisztességes és kemény igazságérzet van benne, szükség helyzetben a helyes utat választja. Csak édesanyja kedvéért jár egyetemre, pedig intelligens, a középsulit kitűnő eredményekkel végezte ezért könnyen jutott tovább. Szeret bulizni, de leginkább a hangulat és a társaság miatt, zenei stílusban közelebb állnak hozzá a metál és a rock különböző változatai. Tinédzserként nem veti meg az alkoholt, néha elszív a haverjaival egy füves cigit, azonban a kemény drogokat kerüli. Imádja az édességeket, főleg a gumicukrot és a csokoládét. Utálja a kókuszt és telefonon beszélni.

Élettörténet: Szülei két éves korában elváltak, azóta az anyjával él. Van egy öt évvel idősebb bátyja, aki már elköltözött otthonról. Ő egyfajta apa figura az életében és sokszor beszélnek, sajnos legtöbbször csak telefonon. Fivérével ellentétben apjával nem tartja a kapcsolatot, nem utálja, csak egyszerűen kölcsönösen érdektelenek egymással szemben. A testvére katona, gyerek korukban együtt kezdtek krav magázni. A mai napig gyakorolja ezt a harci technikát, heti kétszer jár edzeni. A több mint 10 év elsajátítás után már profinak számít, könnyen megvédi magát több, vagy akár fegyveres támadókkal szemben is. Ezt a tudását néha ki is kell használnia, ha olyasvalakit bosszant fel, akit nem kéne. Egyébként egyetemista tanuló, de emellett már 14 éves kora óta mindig van valami munkája, hogy ne legyen az anyjára utalva anyagilag. Nem rég megtalálta magának egy modellügynökség, akik kifejezettem extrém kinézetű modelleket foglalkoztat és elég felkapottá vált. Hobbija a tetoválás (jó grafikus érzékkel rendelkezik), néha ezzel keres egy kis plusz pénzt. Kevés időt tölt otthon, mindig van ami elfoglalja.

Hobby: Krav maga, rajzolás és tetoválás, zenehallgatás, bulizás és haverokkal lógás, PlayStation, szex

Foglalkozás: Diák, modell

Extrák: Van jogosítványa, autóra és motorra, van egy Honda VTR 250-ese (ittasan sosem vezet)

Képinfo: A kép Yuto Sano alkotása (https://i.pinimg.com/originals/5a/1b/83/5a1b83e74e022af19be9ec4691a77c93.jpg)

Engedélyezve: 2021. 12. 11.

Módosítva: 2021. 12. 09. 11:10:41
Módosította: Rukima

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).