Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Akaron’gra Kramkiazul
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rukima

Kor: ~2000 év

Külső leírás: Humanoid forma: Magas, erős férfi. Megjelenése tiszteletet parancsoló és arisztokratikus. Vérvörös hajával és borostyánsárga szemeivel kitűnik a tömegből, nem beszélve vörös és arany színekben pompázó öltözékeiről. Mindentudó tekintete legtöbbször kifürkészhetetlen, hideg egyhangúsággal figyeli a világot. Kisugárzása elsőre az ismeretlentől való félelemhez hasonló érzést kelt az emberekben. Ha nem kifejezetten „beolvadni” akar a halandó fajok közé, akkor előszeretettel fenn hagyja szarvait és farkát, illetve pár pikkelyt elszórva a teste különböző pontjain. Ebben a formajában megdöbbentően gyors és dinamikus. Sárkány alak: Mivel az őssárkányokhoz tartozik, méretei gigásziak. Kitárt szárnyai akár egy egész kastély elől eltakarhatják a napot. Vörös pikkelyei arany csillogásúak, szemei sárga tűzzel égnek. Minden porcikájából legyűrhetetlen hatalom sugárzik. Pofájával képes egyfajta mimikára, de ezt elég nehéz az emberekéhez mérni.

Jellem: Alapvetően higgadt, gyors észjárású személyiség. Lehetőleg mindent igyekszik logikusan végiggondolni, mielőtt cselekedne. A halandó fajok tagjait gyermetegnek tekinti, nem viseltet rosszindulattal feléjük, annak ellenére, hogy sokan előszeretettel vadásznak fajtársaira. Mindenkit személyenként bírál el, előítéletektől mentesen próbál másokra tekinteni. Rendkívül jó emberismerő, erre az ösztönére támaszkodva könnyen megbízik mások szavában, de ha mégis elárulják ezt a bizalmat aligha lehet visszaszerezni. Ő maga rendkívül megbízható, ha valakit barátjává fogad annak lehetőségeihez mérten a segítségére van. Elég nehezen dühíthető fel, de ha kiprovokálják nem átallja használni mágiáját vagy fizikai erejét. Ha valahogy teljesen elveszti az önuralmát, az ösztönök veszik át az irányító szerepet és tombolásba kezd. De szerencsére önkontrollja szinte határtalan. Humán formájában előszeretettel használ magiát és ilyen alakban harc esetén leginkább csak védekezésre. Ha már komoly harcot kell megvívnia és a körülmények engedik, természetesen visszaveszi az eredeti, sárkány formáját. Imád csillogó, értékes és ritka dolgokat gyűjteni, és nagyon fel lehet vele bosszantani, ha matatják a szerzeményeit.

Élettörténet: Nagyjából 2000 évvel ezelőtt az őssárkányok egy másik szférából jöttek át a Földre. Akkor meg vékonyabb volt a határ a világok között, a mágia szinte akadálytalanul folyt mindenhol. De ahogy a szférák távolodni kezdtek egymástól a manaáramlatok egyre inkább apadni kezdtek. Ez egy igen hosszú folyamat, de a sárkányok végtelennek tűnő élete ezen múlt. Sokan elpusztultak a mágiaszegény környezetben, mások hibernálták magukat a következő együttállásra várva. Kevesen maradtak őssárkányok, akik a mai napig ébren élik az életüket, de ők mind a földön fellelhető managócpontokhoz vannak kényszerülve. Ha egy őssárkány elhagyja a mágiadús környezetet, azonnal gyengülni kezd az ereje és egy pár hónapon belül kómába esik, majd egy viszonylag hosszabb idő után elpusztul. A korcs sárkányokat már nem érinti ez a probléma, az ő szervezetük már megszokta és fizikai szükségletekkel pótolta a mana hiányt. Minden más tekintetben gyengébbek, kisebbek és butábbak mint az őssárkányok és alakot sem tudnak váltani, a halandó fajok őket ismerik, mint sárkány fajt. Az őssárkányok létezéséről a világon nagyon kevesen tudnak, pláne arról, hogy még akad közülük élő példány. Akaron hatalmas tudást halmozott fel élete évezredei során, saját szemével látta a fajok fejlődését és bukását. Szívesen tesz látogatást a halandó fajok között, persze humanoid álcában. Egy-két hét erejéig könnyen kezeli a mágiaszegény környezetet, az ilyen időtartamú kirándulásokhoz már hozzászokott a szervezete. A sárkányok egy-egy költés erejéig választanak maguknak párt, viszont ezidő alatt igen szoros kötelék alakul ki közöttük. Egy ilyen költés alkalmával elpusztították Akaron párját és elrabolták a tojásukat. Ekkor haragjában hatalmas pusztítást hozott a környező királyságokra és majdnem belehalt egy hatalmas csatába, amit azért indítottak, hogy őt megfékezzék. Azóta lecsillapodott és rejtőzködve él, de mióta haragja enyhült kíváncsisága újra kiruccanásokra csábította.

Hobby: Kiruccanás a halandó fajok közé, tudásának a bővítése, értékes dolgok gyűjtése

Foglalkozás: Őssárkány

Extrák: Pikkelyei jóformán sebezhetetlenné teszik minden ember alkotta fegyverrel szemben és mivel egész testét áthatja a mágia, az elmére vagy a testen belülre ható varázslatok többségére is immunis. Humán formában valamilyen szinten sebezhetővé válik, de rendkívül magas a fájdalomküszöbe és még a legveszélyesebbnek tűnő sérülései is percek alatt begyógyulnak. Gyengéi a mágikus fegyverek okozta sebek, de mivel eredendően manaérzékeny még a rejtett mágiájú tárgyakban is érzékeli azt. A saját mágikus kisugárzását nem képes elfedni, de meg tudja kicsit változtatni. A természetes tűz felett hatalma van, manipulálhatja mind ember, mind sárkány formában pusztán a gondolataival és képes mágikus tüzet fújni. ***Eredeti neve az emberek számára kimondhatatlan morgásokból és sziszegésekből áll

Képinfo: A kép nem saját alkotás (https://i.imgur.com/08m8xpr_d.webp?maxwidth=640&shape=thumb&fidelity=medium)

Engedélyezve: 2021. 12. 11.

Módosítva: 2021. 12. 07. 14:09:56
Módosította: Rukima

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).