Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Calek (Asmodeus)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rukima

Kor: ?

Külső leírás: Szikár férfi képeben járja a világot. Ében haja feje tetején rövidebb, míg tarkója felé hosszú tincsekben omlik a hátára. Arca rendkívül megkapó, magabiztos és karizmatikus. Érdekesség, hogy a mágiájánk egy passzív hatása, hogy mindenki egy kicsit olyannak látja a vonásait, mint a saját ideálja. Állandóan fürkésző szemei normális esetben sötétbarnák, ha használja az erejét akkor viszont vérvörösen izzóvá válnak. Teste kidolgozott izmokkal barázdált, bőre makulátlan, egyedül a hátán van három pár tenyérnyi méretű sebhely, a gerince mentén. Ruházkodása a helyzetétől függ, mert képes a mágiájával megváltoztatni azt. Legtöbbször a vándorokra jellemző öltözetben tűnik fel, de ha harcra számít, akkor magára ölti démoni páncélját. Ha teljes erővel kell küzdenie, akkor már a teste is megváltozik, magassága eléri a két és fél métert, széles szarvai és hosszú karmai nőnek, izmosabbá és robosztusabbá alakul. Erre azonban nem volt példa amióta amnéziás.

Jellem: Bár úgy tűnik, hogy nem törődik semmivel és csak a pillanatnak él, de igazából egy ravasz számító bújik meg benne. Mindig épp olyan arcát mutatja a külvilágnak, amilyet a helyzet megkíván. Alapvetően elég lobbanékony tud lenni, de mivel intelligens, hamar átlátja a helyzeteket és azonnal elkezd tervet szőni, hogyan alakíthatná az események fonalát úgy, hogy az neki leginkább a javát szolgálja. Jelenlegi egyszerű életében nem igazán törődik mások érzéseivel, a halandó fajokat csak önnön szórakoztatásának az eszközének látja. Könnyen kever kalamajkát bármerre jár, aztán meg a háttérben meghúzódva "élvezi a műsort", amit ő komponált. Tudja magáról, hogy erősebb a legtöbb teremtménynél, és ez tükröződik is magabiztosságában. Harcban kíméletlen, de ha nem provokálják nem tör közvetlen mások életére (az más kérdés, hogy közvetve csínytevéseivel párat tönkretett).

Élettörténet: Calek eredeti neve Asmodeus. Szeráf volt, azaz egy a leghatalmasabb angyalok közül. Ám az embereket a bujaság bűnébe csábította ezért letaszították a mennyekből. Ennek a jelei a hátán lévő sebhelyek, mert elvesztette a legfőbb angyalokra jellemző három pár szárnyát. Ezek után évszázadokig az alvilág leghatalmasabb démon hercegeként élt, kegyetlen csatákat vívott, bármilyen ellenfelet talált magának. Azonban egyik harca során súlyosan megsebesült és hosszú időre eltűnt. Évtizedekkel később került újra elő, de elvesztette az emlékeit. Mivel a külseje is némiképp megváltozott és senki nem ismerte fel, ezért úgy gondolják, hogy végleg elpusztult. Azóta a földön él, egyszerű közdémonként, nem foglalkoztatja az angyalok és démonok viszálya, elkerüli mindkét fél képviselőit. Sokat van emberek között, előszeretettel szórakoztatja magát azzal, hogy különböző módokon okoz bosszúságot nekik. Szereti elcsábítani a szerelmes párok valamelyik tagját, ezzel összeugrasztva őket. De nem vet meg semmilyen más örömöt sem, gátlástalan életet él, számtalan szeretőt csábított már magához majd hagyta el őket. Bár élvhajhász, de van egy titkos célja, mégpedig hogy kiderítse ki volt ő korábban. Ha erre vonatkozóan talál valamilyen információ morzsát, annak mindenáron utána jár, még akkor is, ha csak alaptalannak tűnő pletykára bukkant. De mivel nincs támpontja hogy mi után kutasson, ezért gyakorlatilag megoldhatatlannak bizonyul a személyes küldetése. Ha valaha egy csoda folytán rájönne valódi kilétére, maga alá tudná utasítani a démonok hordáit, hogy pusztító háborút indítson a mennyek seregei ellen.

Hobby: Bajkeverés

Foglalkozás: Démon

Extrák: A képességei elég szerteágazóak. Nem csak passzív képessége van a külsejére, tudatosan is tud alakítani rajta. Akár teljes páncélzatot és fegyvereket is tud magának létrehozni. Másik fontos képessége a manipuláció. Képes állatokat, szörnyeket, gyenge akaratú egyéneket, sőt alacsony rangú démonokat irányítani. Továbbá képes démoni tüzet idézni, amivel akár fegyvereit is bevonhatja vagy lángcsóvaként irányíthatja az ellenfele felé.

Képinfo: A kép csak illisztráció, nem saját alkotás (https://i.imgur.com/QhVqlGg.png)

Engedélyezve: 2021. 11. 06.
2024. 02. 22.

Módosítva: 2024. 02. 22. 18:29:26
Módosította: Rukima

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).