Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aiden (Apep*)
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Rukima

Kor: 21

Külső leírás: Igazi különleges megjelenésű fiú. Hollófekete haja kócosan keretezi szép vonású, világos arcát, kíváncsi, borostyánsárga szemeivel mindig az embereket fürkészi, viselkedésüket megfigyelve. Mindig bújkál a szája sarkában egy kis szenvtelen félmosoly. Rendkívül kifejező arca van, vonásai mindig hűen tükrözik aktuális lelki állapotát. Alacsony (170 cm), karcsú, nem kifejezetten izmos teremtés, de azért nem is egy ropi alkat. Kiképzésének köszönhetően agilis, mint egy macska. Testén egy fél tucat helyen fekete, égeshez hasonlatos folt éktelenkedik, ezekből négy a hátán, egy a mellkasán, egy pedig a jobb kézfején van elszórva. Ezek a rajta folytatott fekete mágia nyomai. Ruházkodásban előnyben részesíti a fekete színt és mindenek előtt a kényelmet. Ki nem állhatná, ha valami szorosat, merevet kellene magán viselnie. Bejáratott darabja egy fekete hoodie, ami mellett egyszerű pólót és farmernadrágot hord.

Jellem: Mivel nem épp családias körülmények közt nevelkedett, jellemét nem igazán formálták az erkölcsi normák. Rendkívül hangulatember, mert bár általában jókedvű, nagyon hirtelen tud haragra gerjedni, mint ahogy ezt a haragot el is felejtetheti vele a meglepetés ereje. Keveset tud a világról és tapasztalatlan, ezért mondhatni gyermeki érdeklődéssel és kis naivitással viszonyul minden újdonsághoz. Sajnos kíváncsi természetét néha erőszakkal kell elnyomnia, mert azt azért már nagyon hamar megtanulta, hogy nem bízhat senkiben. Tapasztalatlanságát magabiztossággal palástolja, mert minden helyzetet a tőle telhető legnagyobb hatékonysággal old meg. Gyorsan tanul és alkalmazkodik mert erre van szüksége az életben maradáshoz. Mivel vadásznak rá és nem marad sokáig egy helyen, nem nagyon tud emberi kapcsolatokat építeni. Olyasvalami, mint a szerelem iránti vágy, eddig maximum futó gondolatként merült fel benne, egyelőre azzal is meg tudna elégedni, ha nem kéne menekülnie és barátokat szerezhetne. Ami normális körülmények között nem esne nehezére, mert ha néha valakivel szóba elegyedik akkor közvetlen és érdeklődő. "Munkáját" valóságos szenvedéllyel űzi, akkor van igazán elemében, ha az árnyékok rejtekében használhatja képességeit. Meg van elégedve az adottságaival, nem merült fel benne, hogy akár fejleszthetné is őket. A boszorkánymestereket egyszerre gyűlöli és fél tőlük, hála az elszenvedett borzalmaknak amiket át kellett élnie. Más dolog nem igazán kelt benne félelemérzetet, mert úgy gondolja legvégső esetben képességeivel bármilyen problémát meg tud oldani.

Élettörténet: Még csecsemő korában ragadták el a családjától a boszorkánymesterek, hogy kísérletezzenek rajta. Ugyanígy tettek több másik gyermekkel is, de azok az évek alatt egyesével elhullottak mellőle, csak az Ő teste volt képes nyersen befogadni az árnymágiát. Ezek a mágikus kísérletek rendkívül fájdalmasak voltak, így fogvatartóival szemben mélységes gyűlöletet egyszersmind félelmet táplál a mai napig. Pusztító fegyvert akartak belőle létrehozni, de egyszer lehetősége nyílt megszökni és ki is használta az alkalmat. Egy fiatal lány szabadította ki, Míra, akire azóta is hálával gondol. Ő volt az egyetlen barátja, amíg fogságban tartották, Ő tartotta benne a lelket a megpróbáltatások alatt. Ő nevezte el Aidennek, mert a fogvatartói nem adtak neki nevet, csak néha Apepként utaltak rá, vagy a képességére. Mikor elmenekültek Míra hátramaradt, hogy feltartsa az üldözőket. Azóta nem látta, ami miatt mély bűntudatot érez. Mióta kiszabadult opportunista életet él, nem marad sokáig egy helyen. Egy kis furfanggal még Európába is eljutott, most ott bújkál, folyton utazgatva városok és országok között. Képességeinek köszönhetően nagyon hatékonyan rejtőzködik, mégis így is néhol felfedezik az emberek, de csak rendkívül tehetséges betörőnek tartják mert szigorúan titokban tartja a képességét. Néha megpróbálják felbérelni, amit legtöbbször nem vállal, legfeljebb ha felkelti valami a helyzetben a kíváncsiságát. Több szervezet is üldözi, elsősorban azok a boszorkánymesterek akik megalkották. De azóta más misztikus csoportok is tudomást szereztek róla, így van aki meg akarja kaparintani magának, valaki pedig elpusztítaná. Őmaga nincs tisztában azzal, hogy milyen hatalmas erőt birtokol, milyen pusztításra lenne képes ha valaki a hatalma alá vonná és felszabadítaná a benne rejtőző hatalomban lévő lehetőségeket.

Hobby: Nem nagyon van ideje hobbikra, mert folyton úton van. Kikapcsolódásként szereti nézni az éjjeli nyüzsgő várost. Ha valami nagyon felkelti az érdeklődését annak viszont utána jár. Néha betör gazdagokokhoz és a házukban él pár napig.

Foglalkozás: Árnyjáró

Extrák: Különleges képességei nem vele születettek, hanem bele kényszerítették őket, de mivel baba kora óta együtt él velük, teljes természetességgel alkalmazza az árnymágiát. Többek között képes az árnyékokba olvadni, így teljes feltűnés nélkül és megfoghatatlanul helyet változtatni. Egyfajta fekete árnyék füstöt is képes létrehozni, amivel egy szempillantás alatt tűnjet el. Ki tudja oltani a fényeket, például lámpákat vagy tüzet (a tűznek csak a fényét veszi el, attól még ott van és éget), természetesen teljes sötétségben is kitűnően lát. Továbba képes a természetes árnyékokat befolyásolni, mind a méretüket és formájukat. Enyhe fizikai hatást is tud az árnyékokkal gyakorolni, például segítenek neki az egyensúlyozásban, mászásban, kisebb tárgyakat vagy szerkezeteket megmozdíthat velük pár méteres kőzelségen belül. Hangulatától függően meg tud változni erejének a természete, de ezt nem tudja még irányítani. Kiképzésének köszönhetően meglepően strapabíró, mozgékony és gyors. Reakció ideje is valamivel jobb mint egy átlagos emberé. Potenciális képességei (amikről ő sem tud): árnyékok fegyverként való használata, árnydémonok idézése, fekete tűz létrehozása és irányítása. *más néven Apophis, egyiptomi sötétség és káosz istenŕől nevezték el a belé táplált erőt

Képinfo: A kép nem saját alkotás, illusztráció (https://pm1.narvii.com/6345/3bf1316bdd0e21ff100aebbb0a708978ddfe45a2_hq.jpg)

Engedélyezve: 2021. 11. 05.

Módosítva: 2021. 11. 03. 20:55:13
Módosította: Rukima

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).