Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Inuzuka Kiba
Kategória: Naruto
Feltöltő: Rukima

Kor: 17

Külső leírás: Fiatal fú, kecsesen izmos testtel és bronzosan barna bőrrel. Szépen ívelt arcán gyakran ül magabiztos vigyor, amit kiemelnek a klánját jelképező vérvörös agyar minták (nem eltávolítható, harci stílusának a chakra kivetülése). Hangulata mindig leolvasható az arcáról, gyakran grimaszol vagy vicsorog. Ébenfekete szemei is nagyon kifejezőek, barna hajtincsei épphogy nem lógnak eléjük ha leveszi fejpántját. Érdekesség, hogy szemfogai alapból hegyesebbek mint másoké, ez is tükrözi vadóc és impulzív stílusát. Ruhák terén általában feketét vagy szürke árnyalatokat hord. "Munkaruhája" egy fekete halásznadrág, combjára rögzített fegyvertáskával, szintén fekete bőrkabát ami alatt neccpólót hord. Ha az idő úgy kívánja ujjatlan kesztyűt és szőrme szegélyű kabátot húz. Mindig mellette van hű társa Akamaru, aki egy borjú méretű, füleitől eltekintve hófehér kutya.

Jellem: Igazi kis vadóc. Szeret harcolni, főleg erős ellenfelek ellen, ilyenkor megjelenik állatias természete. Ritkán gondolja át cselekedetei következményét, ezért könnyen kerül bajba. Hétköznapi életben meg van az önbizalma, néha szemtelen, gyakran húzza a hozzá közel állók agyát. Mindemellett kutya hűséggel viszonyul barátaihoz, sose hagyná őket cserben, kitűnő csapatjátékos. Szerelmi életben tapasztalatlan, mondhatni naív. Vonzó külseje ellenére nincs gyakorlata a témában, ha mégis udvarolna neki valaki (aki neki is tetszik) attól rendkívül zavarba jönne és nem tudná mit kezdjen a helyzettel. Viszont ha egyszer belejön... pajkos, érzéki és vad szerető válik belőle. Hűséges típus ezért mélyen megérinti ha megbántják.

Élettörténet: Az Inuzuka klán tagja, melynek édesanyja a vezetője. A klán tagokra jellemző az agilitás és a kutyákat is megszégyenítő szaglás. Mint minden klán tag, Kiba is kutyájával együtt harcol és él. Gyakran jellemezték fiatalabb korában "problémás gyereknek", renitens magatartása miatt.

Hobby: Akamaruval foglalkozni, edzeni, henyélni

Foglalkozás: Ninja

Extrák: -

Képinfo: A kép illusztráció, nem saját (https://i.pinimg.com/originals/0b/83/4a/0b834ab305263d5e4b515b3219983ee5.jpg)

Engedélyezve: 2021. 10. 28.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).