Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 7 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Unmei
Kategória: Yaoi
Feltöltő: ef-chan

Kor: kb.: 18-19

Külső leírás: Szőke haja és kék szeme megtévesztő ártatlanságot kölcsönöznek neki, ahogy törékenynek tűnő teste, porcelánhoz hasonlatos bőre. Íriszei azonban már sokkal többet mutatnak a valóságból, mélységük veszélyes óceán, amelyben könnyű olyannyira elmerülni, hogy többé ne találjunk vissza a felszínre.

Jellem: Eddig négy személyiséget "fedeztek" fel nála a pszichológusok, egy komoly, szomorú személyiséget, aki a legközlékenyebb, és magát vallja az igazinak, "rögeszméje", hogy egy sátánista eljárás során több halott lelket is zártak bele, akik néha a felszínre törnek, ez a személyisége kedves, csendes, de kommunikatív és szereti a természetet, azonban hajlamos sokszor filozofisztikus képekben beszélni. Egy szintén normálisabb énje leginkább egy kisgyerekhez hasonlítható: mindentől retteg, állandóan sír és legszívesebben menekülne minden elől, ez az énje heveny öngyilkossági hajlamokkal küzd és tele van félelmekkel, gátlásokkal. Harmadik énje leginkább egy prostituálthoz hasonló, aki nimfomániában szenved, és szabály szerűen mindenkire rámászna, de jobbára még ő is ártalmatlan, igaz rosszul viseli a visszautasítást, és hajlamos a felesleges duzzogásra. Sajnos a szexen kívül nem hajlandó más témában nyilatkozni. A negyedik én pedig a klasszikus pszichopata gyilkos személyiségjegyeit hordozza, és nem rest akár egy kiskanállal megcsonkítani, vagy ha esélye van rá, meggyilkolni bárkit.

Élettörténet: Múltját, ahogy kilétét is, homály fedi. Egy tömeggyilkosság helyszínén találtak rá, az egyetlen túlélőre. Rengeteg sérülése volt, korábbiak is, frissek is, valamint többszöri szexuális erőszak nyomait is felfedezték az orvosok. A rendőrségi adatbázisban sem szerepel se az ujjlenyomata, sem a DNS adatbázisban nem találtak róla semmit. Nem kereste senki, nem jelentették sehonnan az eltűnését, így feltételezik, hogy nincs élő hozzátartozója. Talán szexuális rabszolgaként, vagy prostituáltként tartották fogva, de akár kísérleteket is végezhettek rajta, a rendőrség ugyanis jó pár fura szerkezetre bukkant a helyszínen. A pszichológiai kihallgatáson egyes számú személyisége elmondta, hogy egy szekta halott lelkeket zárt a testébe, és hogy nem tudja őket sokáig kordában tartani, más érdemleges információt nem volt hajlandó elárulni, csak könyörgött, hogy öljék meg, majd hirtelen rátámadt a legközelebbi orvosra. Az orvos arca a felismerhetetlenségig torzult, és az egyik szemét is elvesztette. (Feltételezik, a negyedik személyisége bújt elő.) Ekkor került elmegyógyintézetbe, ahol többször is öngyilkosságot kísérelt meg. A negyedik kísérlet után zárt osztályra került egy gumiszobába. Jelenleg is ott él, és a tudósok egy törhetetlen plexiüvegen keresztül tartják megfigyelés alatt. Az ügye megrekedt a rendőrségen, s máig sincs se a gyilkosságokra magyarázat, sem kilétére.

Hobby: lásd extrák

Foglalkozás: nincs, egy zárt osztály lakója

Extrák: Hobbi: Személyiségekre lebontva: Első: szemlélődés, szívesen sétálgatna az udvaron, vagy a virágoskertben. Míg szabadon járkálhatott, állandóan a virágok közelében ücsörgött elgondolkodva. Második: öngyilkosság, abszolút hobbi szerűen próbálkozik már vele, második ilyen jellegű hobbija a mindenre felmászás, aztán pedig nyekergés és sírás, mert nem tud lejönni. Mióta elzárták többnyire rágja a körmét. Harmadik: minden, ami szex, sokszor flörtöl a kollégákkal, hobbiszerűen zavarba próbálva ejteni őket. ez az énje maga a két lábon járó szexualitás. Negyedik: egy dologban leli örömét, az pedig a vér íze. Nevét attól a nővértől kapta, aki minden egyes öngyilkossági kísérlete után ápolta és megfigyelte. A nő a fiú tekintetére hivatkozva választotta neki ezt a nevet, mert embertelennek találta a E/3425 -ös számú beteg megjelölést. Születésnapot is kijelölt a fiú számára a március 20-át választva, amely a tavasz első napja, egy új kezdeté.

Képinfo: Alkotó: Kine in Aqua ()

Engedélyezve: 2010. 02. 19.
2019. 11. 09.

Módosítva: 2019. 11. 09. 02:30:15
Módosította: ef-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).