Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Aya
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Sado-chan

Kor: ismeretlen

Külső leírás: Maga a megtestesült csábítás. Alabástrom fehér bőre szinte világít a koromfekete, néhol sötét vörös hajzuhatag mellett, borostyán szemei ravaszul kukucskálnak ki hamuszürkére festett szemhéjai alól. Ajkai rendszerint görbülnek csábos mosolyra, megfejthetetlenné téve őt, sose tudni, mire is gondol valójában. Hosszú haja általában befonva pihen vállán, vagy hátradobva hintázik, mint egy farok. Alkata karcsú, nőies, nem túl magas, ami előnyére válik általában. Ruhatára elég egyedi, hagyományos viseletét ötvözi más kultúrák jegyeivel.

Jellem: Ravasz, mint a róka. Mindig tudja mit akar, és azt is, hogyan érje el azt. Tud kedves, bújós kedvenc módjára is viselkedni, és meg is teszi, ha úgy tartja érdeke. Ezer arca közül senki, talán ő maga sem tudja melyik a valódi, bár ez nem igazán zavarja, míg ő jön ki győztesen. Önző és gyerekes, nem bízik senkiben, bár remek színész, áldozatai csak az utolsó utáni pillanatban jönnek rá, hogy át lettek vágva.

Élettörténet: Törvényen kívüli gyerek. Apja jó módú földes úr, anyja egy szajhának állt Kitsune volt. Sajnos korán félárva lett, anyját születése után nem sokkal kivégezték, apja pedig szolgaként nevelte. Rendszeresek voltak a bántalmazások, később pedig az erőszak sem volt már idegen számára. 10 éves korában kezdtek megjelenni a képességei, és ekkor tájt kezdett ő is kezelhetetlenné válni. Először csak vissza feleselt, amiért rendszerint veréssel jutalmazták, aztán ahogy lassan kezdte kiismerni és megtanulni irányítani erejét nem félt ellenük hazsnálni. Sajnos nekik is megvolt a fegyverük ellene, különleges nyakörvet és bilincseket tettek rá, amin nem hatott a tüze és ami megégette őt, akár hányszor szabadulni próbált, vagy az erejét használta. Hosszú évtizedekig tartották bezárva, a gazdája- apja közben meghalt, őt pedig eladták. Földes emberek, császárok, gazdag ficsúrok adták kézről kézre, míg egy kétbalkezes szerzeteshez nem került, aki véletlen eltörte az őt fogva tartó béklyókat. Amint a láncai a földre hulltak szabadjára eresztette a dühét és az erejét. Kéken izzó lángokba borult a teste, majd az egész templom, és végül a város, a környező falvakkal és földekkel együtt. Napokig tartó örjöngéséből ő maga semmire sem emlékszik, bár számos feljegyzés szól a tűzvészről, amit okozott.

Hobby: Férfiak elcsábítása, csínytevések, szépítkezés

Foglalkozás: -

Extrák: Félvér Kitsune- Gyűlöli a férfiakat. Csak szórakozásból csavarja el a fejüket, vagy ha kell tőlük valami. Utána elég gyakran végez velük- Képes alakot váltani. Fekete róka, valamint 5-6 éves kislány alakját képes felvenni- Tüze kék, ettől függetlenül nem igazán kedveli ezt a színt. Inkább feketét és vérvöröset visel- Mivel félig ember, emberi alakban nem rendelkezik farokkal, másságáról szemei, fülei és karmai árulkodnak, de kis varázslattal ezeket is képes elrejteni- Sosem vallaná be, de mindennél jobban vágyik a kedvességre, a gyengédségre, szeretne szeretni valakit, de úgy véli képtelen erre- a béklyói és a bántalmazások okozta hegek ennyi év után is megmaradtak. Általában ruhái alá rejti őket

Képinfo: Nem én készítettem (https://i.pinimg.com/564x/a1/79/06/a179065112f9cb5de3ebdb1feea5a368.jpg)

Engedélyezve: 2021. 09. 25.

Módosítva: 2021. 09. 24. 22:34:49
Módosította: Sado-chan

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).