Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Damien Silver
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 20

Külső leírás: Amin elsőre megakad az emberek szeme, azok a gyönyörű, félhosszú, kissé rakoncátlan, hófehér fürtjei, amelyek szépen keretezik finom metszésű, világos bőrű arcát. Szemei szürkék, mint a felhős őszi égbolt, orra pisze, ajkai érzékiek, csókra csábítják az embert nemtől függetlenül. Majdhogynem albínónak lehetne nézni, de ő mégsem az. Alkata kecses, nem túl izmos, de nem is kórosan sovány, van rajta mit fogni. Magasságra átlagosnak mondható, se nem túl alacsony, se nem égimeszelő. Szereti a divatot, de a csiricsáré ruhákat megveti. Általában egyszínű ruhákat hord, leginkább feketét, vagy sötét színűeket. Nyakában mindig egy látható egy nyakörv, amitől a világon semmiért sem válna meg.

Jellem: Magának való, sokszor hallgatag, de ha kell, ki tudja nyitni a száját. Ha úgy érzi, ki kell állnia magáért, akkor megteszi, nem érdekelve, kit sért meg. Az igazát vehemensen képes védeni, de ha nincs mondanivalója, inkább csendben marad. A szavait mindig gondosan megválogatja, az értelmetlen fecsegést pedig nem igazán szereti. Nem depressziós, de visszahúzódó, nehezen barátkozik. Társaságban sem egy szószátyár alak, ami miatt sokan úgy hiszik, fenn hordja az orrát. Holott, sokszor csak megtartja magának a véleményét, ha az adott téma nem rá vonatkozik. Alapvetően nem kerüli az embereket, segítőkész, ha úgy hozza a sors, de erőlteti rá magát készakarva senkire sem. Inkább kivár, és figyel. Nem ostoba, kifejezetten jó meglátásai vannak, hamar észreveszi, ha valaki át akarja vágni. Bár nem egy hű de tanult ember, de megvan a magához való esze, ami használni is szokott.

Élettörténet: Háromgyerekes családban született harmadik gyermekként. Szülei nem igazán várták, anyja mégsem vetette el. De jóval kevesebb figyelmet és törődést kapott, mint a bátyja és a nővére. Pedig nem volt rossz gyerek, jól tanult, jól viselkedett, mégsem tudott olyan eredményeket elérni, mint a testvérei, amiért meg is kapta a "miért nem tudsz olyan lenni a testvéreid" szöveget. Bátyja két évvel idősebb nála, orvosnak tanul, hat évvel idősebb nővére pedig nemrég végzett ügyvédként és jelenleg már dolgozik. Szülei őt is hasonló pályára szánták, de őt sem az ügyvédi, sem az orvosi, sem pedig a közgazdasági pálya nem érdekelte. Ellenben kiskora óta odavolt a fotózásért, így végzős középiskolásként szülei tudta nélkül jelentkezett egy egyetem Fotós szakára, ahová ösztöndíjjal fel is vették. A család csak nyár végén szerzett tudomást a dologról, ami miatt természetesen felháborodtak. Konkrétan kitették Damien szűrét a házból, amit ő nem is bánt. A folyamatos lelki terror, az elhanyagoltság amúgy is kezdett az idegeire menni, így örült is, hogy az egyetem vagy háromezer kilométerre volt az otthonától. Jelenleg az egyetem kollégiumában él két szobatárssal, és a második évét végzi. Bár ösztöndíjas, de a jövőjére is gondolva, gyakornokként dolgozik egy napilapnál mint kezdő fotős. Általában hírességeket, vagy fontosabb eseményeket fotóz egy-két újságíró jelenlétében. A munkájával meg vannak elégedve, ő pedig boldog, hogy valahol a hasznát látják.

Hobby: fotózás, olvasás, zenehallgatás, séta a közeli parkban

Foglalkozás: egyetemista, mellette részmunkaidős fotós egy napilapnál

Extrák: *** Sasha Devonja mellé *** Uke *** Nagyon szeretne szerelmes lenni, de rettentően fél az elkötelezettségektől *** Tizennégy éves kora óta tudja, hogy meleg, de erről a családjának sosem mert beszélni *** Haja színe eredetileg szőkésbarna, amit tizenhét évesen fehérített ki és azóta így hordja *** Még karácsonyra sem megy haza a családjához, hiszen tudja, mit gondolnak róla *** Az első kapcsolata tizenöt éves korában volt egy idősebb iskolatársával, akiről kiderült, hogy csak kihasználta *** Utálja a hideget *** Imád fotókiállításokra járni, és ő maga is szívesen fotózgat a szabadidejében is *** Az igazi álma, hogy egy nap saját kiállítása és saját fotóalbuma legyen *** Szabadidejében leginkább tájképeket készít *** Rettentően szeretetéhes, de ezt senkinek sem vallaná be *** Nagyon szeretne egy kutyát, de a kollégiumban még aranyhalat sem lehet tartani ***

Képinfo: A kép nem a sajátom, csupán a karakterhez vettem kölcsön. Nem tudom, ki alkotta. ()

Engedélyezve: 2021. 09. 24.

Módosítva: 2021. 09. 20. 15:48:50
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).