Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ando Yuya
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 16

Külső leírás: Először is gyönyörű, rózsaszín színű szemei azok, amik rabul ejtik az embert, melyek bár nem természetesek, mégis megkapóak. Haja sötét színű, eredetileg hollófekete, ám ő kékre festette, mert szerinte az jobban illik hozzá. Arca angyali, bőre puha, sehol egy bőrhiba, vagy pattanás. Orra pisze, ajkai csókolni valók, bár mosolyt ritkán látni rajtuk. Termete középmagas, alkata nem izmos, de nem is vézna, van mit fogni rajta azért. Imádja a hagyományos kimonókat, főleg a színeseket, de leginkább a kék különféle árnyalataiban játszókat viseli. Elmaradhatatlan kíegészítője egy hagyományos, japán esernyő. Bár nagy ritkán hord nyugati ruhákat is, ezeket annyira nem kedveli.

Jellem: Halk szavú, szinte szótlan teremtés, aki inkább megtartja magának a véleményét. Már megtanulta, hogy jobb, ha hallgat, ha jót akar magának. Bizalmatlan, az idegenektől mindig tartja a három lépés távolságot és társaságban is nehezen oldódik fel. Idő kell neki, míg kissé kötetlenebbül beszélget bárkivel, ha megteszi egyáltalán. Megvan a magához való esze, bár nem túl művelt, de ezt senki nem is várja el tőle. Jó megfigyelő, de nem teng benne túl az önbizalom, vagy az önbecsülés. Önérzete sincs sok, de ennek ellenére valamennyi mégis szorult belé.

Élettörténet: Nem mondhatni, hogy boldog gyerekkora volt. Szülei nem akarták, ám mire anyjánál kiderült a terhesség, már késő volt elvetetni a babát. Sosem érzett szeretetet otthon, a szülei elhanyagolták, rosszul bántak vele és nem volt ritka, hogy ok nélkül szíjjal, kézzel, vagy akár egy faléccel verték. Enni is ritkán és keveset kapott, így eléggé alultáplált volt. A szülei őt hibáztatták mindenért, anyja sokszor mondta neki, hogy bár meg sem született volna. Végül a gyámügy szállt ki a házukhoz, amikor egy téli éjszakán az anyja egyszerűen kizárta a házból az akkor alig nyolcéves, félig agyonvert kisfiút. Yuya előbb hónapokra egy kórházba, majd egy intézetbe került, ahol hozzá hasonló gyerekek voltak. Ott találkozott egy kedves segítővel, akihez idővel kötődni kezdett. Nem tudta, hogy a férfinak másfajta szándékai is vannak, minthogy segítsen neki. Mindössze kilenc éves volt, amikor egy délután a férfi behívta a szobájába. Yuya gyanútlan volt, azt hitte, a férfi egy újabb kimonót akar neki mutatni, mivel a gyermek imádta őket. Ám a kedves segítő elkapta Yuyát, és megerőszakolta. Yuyában akkor eltört valami, fogalma sem volt, mit kéne tennie, nem mert szólni, így sosem tűnt fel senkinek, hogy valami baj van. Az eset rendszeressé vált, Yuya pedig egy idő után nem is tiltakozott. Egyszerűen hagyta, hogy a dolog megtörténjen, mert akkor előbb szabadult. Tizenöt éves volt, amikor a férfi egy balesetben elhunyt. Yuya nem sajnálta, de nem akart tovább az intézetben maradni. Elvégezte az alsó-középiskolát, majd lelépett. Kiskorú volt, nem volt családja, így nem csoda, ha hamar olyan emberek karmai közé került, akiknek megtetszett a fiú csinos pofikája. Yuya hamarosan egy klubban találta magát, ahol csinos arca és szép teste miatt sokan megkívánták, főleg az idősebb férfiak közül. Ő pedig már tudta, hogy be kell fognia a száját, és széttennie a lábait, ha nem akar magának bajt. Egyszerűen feladta, hogy harcoljon, a mosoly pedig örökre eltűnt az arcáról. Hamarosan a klub egyik legjobbja lett, akinek számtalan visszatérő vendége van. A tulaj büszke a kis kedvencére, akinek még saját lakást is adott. Yuya sosem volt szerelmes, de nem is hisz az ilyen felszínes, emberi érzésekben. Egyszerűen túl akar élni ebben a kegyetlen világban, amelynek sosem volt szüksége rá.

Hobby: kimonók, olvasás, séta a parkban, zenehallgatás

Foglalkozás: prostituált

Extrák: *** Uke *** A megerőszakolása óta nem hisz az emberi jóságban *** A főnökével is nem egyszer bújt már ágyba, amikor az megkívánta őt *** Pénzzel és ajándékokkal bármit el lehet nála érni *** A nyelvével különösen ügyesen bánik *** A gruppenen kívül bármiben benne van, és nem egyszer kértek már tőle nagyon mocskos dolgokat *** A vendégektől a Mosolytalan Hercegnő becenevet kapta, ami szerinte pontosan illik rá *** Mióta eljött az intézetből, sosem ment vissza, de néha küld pénzt egykori nevelőinek *** A szíve mélyén nagyon vágyik valakire, aki kiemelné ebből az életből, de erre még csak gondolni sem nagyon mer *** Imádja a macskákat, de nem tarthat állatokat *** A klub feletti kis lakásban lakik, amit a főnöke átengedett neki, mivel ő a kedvence *** Plusz pénzért ki lehet őt bérelni hosszabb időre is *** Odavan a kimonókért, mióta az intézetben egyet megörökölt. Később a vendégeitől is több kimonót kapott mindenféle színben, így szinte csak ezeket szokta hordani ***

Képinfo: A kép nem saját alkotás, a karakterhez vettem kölcsön, nem tudom ki alkotta ()

Engedélyezve: 2021. 04. 21.

Módosítva: 2021. 04. 16. 17:19:29
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).