Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Odin - kitalált karakter
Kategória: Egyéb Anime
Feltöltő: JustaStranger

Kor: 22

Külső leírás: Kb. 165 cm magas. Relatív vékony, inkább homokóra alkat. Derékig érő, egyenes szálú, fekete haj. Tiszta, mélyvörös szempár. Világos bőrszín.

Jellem: Kissé szégyenlős tud lenni ha a figyelem középpontjába kerül. Bátor, a barátaiért és szeretteiért tűzbe menne. Okos és gyorsan tanul. Néha befelé fordul és ilyenkor megkérdőjelezi döntéseit és képességeit. Becsületes és őszinte. A legtöbb esetben optimista. Kitartó és akaratos. Általában határozott ha döntenie kell. Igazság kedvelő.

Élettörténet: Odin két isten gyermekeként jött a világra. Hadész és Szeléné egyetlen lányaként. Mikor a lány apja, Hadész elrejtette őt a Fellegvárban nagy szülei elől, pár hónapra rá, az akkor még fél éves Odint ellopták az alvilág urától és a földre küldték egy arany pólyában. A kisbaba Odin, a Leonidák meteorrajjal együtt lépett be a föld légkörébe és egyenesen Asgard havas földjére zuhant, nem messze a Valhalla palotától. Itt, Polaris Hilda találta meg a gyermeket, aki Odin isten földi képviselője. Hilda felnevelte a kislányt, majd amikor elérte az 5 éves kort, Hadész katonái betörtek a palotába és majdnem mindenkit lemészároltak akik az útjukba kerültek. Ekkor Hilda kitörölte a kislány emlékeit és újakat adott neki ideiglenesen, majd egy másik dimenzióba, pontosabban Görögországba küldte a lányt. Odin ott nőtt fel, egy kis faluban, egyedül a nagy világban, az emlékeit hajkurászva. Mivel Hilda sok mindent ki tőrölt az emlékezetéből. Odin úgy nőtt fel, hogy nem tudja honnan jött, hogy ki is ő valójában, hogy kik a szülei. A célja, hogy válaszokat találjon a kérdéseire és visszaszerezze elveszettnek hitt múltját.

Hobby: Könyvolvasás, gyógynövények tanulmányozása, séta és felfedezés

Foglalkozás: Ismeretlen

Extrák: Odin kínai horoszkópja nyúl/macska, állatövi horoszkópja pedig Halak. Naptáraink szerint 1999-ben született. Saint Seiya Soul of Gold

Képinfo: A kép egy online, karakter készítő játékból való. ()

Engedélyezve: 2021. 01. 29.

Módosítva: 2021. 01. 27. 22:16:17
Módosította: JustaStranger

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).