Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Elijah Lam
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 24

Külső leírás: Ha az ember belenézne a hatalmas égmeszelő szemeibe, csak egy elveszett nugát tekintettel találkozna, ami sosem kektene benne fenyegetést. Ez, már másról nem igazán mondható el a férfin. A haja sötét, akár az ónix, és oly kecses göndör mivoltában takarja el az emberek elől Elijah arcának egyik oldalát, mintha a legmasszívabb páncél volna ott. Ajkai dúsak és mosolya hihetetlenül pimasz, ám mégis valami árasztja belőle a hátborzongatóságot. Arcéle tökéletes, az orra azonban kissé aránytalan. Nem mintha ezzel, bármit is vesztene a vonzerejéből. Ádámcsutkája minden erőfeszítés nélkül vonzza a tekinteteket a hófehér nyakának bőrére. Az izmai atletikusak. Öltözete sosem hagyhatja ki a hófehér testére tapadó pólót, cipői ártalában rikítóan színesek. Ritkán látni kabátban, mivel nem tud bennük kényelmesen mozogni, így inkább a bélelt pulóvereket kedveli a hideg napokon. Jobb tenyere belsején egy több éves égésnyom húzódik, amíg a tarkóján egy fát mintázó májfolt, bár ezt hajától nem igazán látni. A bal kezén rengeteg az anyajegy, ezt még egzotikusabbá teszik az ujjain ülő gyűrűk sokasága. Körmét festeti, mindig sárgára.

Jellem: Felvesz bármit, ami megtetszik neki legyen az a társadalom szerint férfias vagy sem. Tudja, hogy úgyis jól fog neki állni. Eléggé magabiztos. Imádja a szexet, ennek rendszerint hangot is ad. Nem ismerni a nemet, kivéve, ha ő mondja. Ijesztőnek tűnhet, de igazából egy nagy gyerek, aki azt várja, hogy valaki süssön neki barackos csirkét. Állandóan felesel bárkivel és játsza a hülyét, pedig igazából hihetetlenül ravasz. A fétise a hosszú haj, nem mintha nem imádná a kerek hátsókat is. Van lelkiismerete, ami miatt sokszor fájlalja a saját fejét és tetteit. Vannak nehezebb napjai, amikor teljesen megijed, ha kiabálnak vele, máskor pusztán az ember arcába röhög. Nehezen kezd bárkihez kötődni.

Élettörténet: Kanadában született a legváratlanabb kisbabaként, akit ellehetett képzelni. Nagyon halk baba volt, majd később jól tanuló az általános iskolában is, ezenkívül hihetetlenül tehetséges atléta is volt. 14 éves korában születési egy kishúga, és kisöccse. Alex illetve a pici Amy. Mind az öten még abban az évben New York államba költöztek. A szülei továbbra is őrülten szerelmesek voltak egymásba, amikor 15 évesen elárulta nekik, hogy homoszexuális, csak mosolyogva egy síkosítós üveget nyomtak a kezébe. Elég laza volt a dolog, akkor majd elsüllyedt pirulásában az akkori énje. Mindenki azt hitte rengetegre fogja vinni, ám a dolgok megváltoztak amikor 17 éves lett. Épp az egyetemi nyíltnapra tartottak a szüleivel, ugyanis az eszének köszönhetően kihagyhatta az óvoda utolsó évét és a negyedik osztályt, ezzel a környék legfiatalabban érettségiző tanulója lett. Karamboloztak. A szülei az autó elejében a helyszínen szörnyethaltak. Akkor szerezte a tenyerében lévő sebet is, ami örökre emlékeztetni fogja arra a napra. Ő kis sérülésekkel megúszta, azonban nem volt más rokonuk. Egy évre árvaházba került, mellette 3 állásban dolgozott éjjel-nappal, hogy kivehessen egy albérletet és megkaphassa az ikrek felügyeleti jogát. Szabadidejében bárró bárra járt az egyéjszakás kalandok után kutatva. Egyedül azok jelentették neki a megnyugvást. Sikerült neki megkapnia a kicsiket, de hamar rá kellett jönnie túl sok a kiadás. Nem sokkal rá összeismerkedett egy pitiáner bűnözővel, aki munkát ajánlott neki, hogy kitanítja és, ami a legfontosabb sok pénzt kaphat. A megtört lelke és a kilátástalan esélyei egyértelműen az igen felé hajszolták és a lelke az évek alatt szép lassan egyre inkább elveszett. Kivéve az ikrek iránti szeretete. A rendőrség sokszor elkapta, már őt rablások miatt, de mindig megúszta. Ezt teszi még most is lop, kijátsza a rendszert és szereti a testvéreit. Közben megdug minden pasit, akit csak megkíván.

Hobby: Paráználkodni

Foglalkozás: Bűnöző, a látszat kedvéért beugró barista

Extrák: Nagyon érzékeny a gerince, így imádja ha azt simogatják neki. Saját állítása szerint megnyugtatják a bolyhos takarók. Soha nem vett senkinek még virágot, pedig mindnek tudja a jelentését. Megsértődik, ha ukénak nézik. Imádja az embereket becézgetni.

Képinfo: A kép nem az én művem, csupán illusztráció! (https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQMj_j2iCG4RlRg7ZfsJ6Rg595hhtgIUBQNgg&usqp=CAU)

Engedélyezve: 2021. 01. 04.

Módosítva: 2020. 12. 30. 22:44:06
Módosította: Anettze

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).