Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Jazil Sassem
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Malec

Kor: 29

Külső leírás: Magasságban majdnem elérti a 190 centiméter, ehhez passzoló sportos testalkata, ruganyos izmai vannak. Aranybarna haj válláig ér, amit baloldalt elválasztva hord, ami kissé még jobban rá tesz rossz fiús kinézetére. Orra hegyes, még sem ront a megjelenésen, sőt inkább magára vonja a tekinteteket. Ajkai se nem teltek, se nem vékonyak, felső ajka felett egy kis bajuszka is megbújik. Vállai szélesek, ahova az ember szívesen elbújna. Kinézetét sokszor inkább mondanák egy csövesnek, mint sem egy banda vezérnek. Jobb alkarján egy igencsak összetett tetoválás található.

Jellem: Már kicsinek megtanulta, ha az ember rendes, azzal semmire sem megy. Ha gonoszkodsz akkor mindened meg van. Hatalom, pénz, siker. Erős jellem, szeret mindent a saját kezében tartani. Nehezen bízik meg az emberekben, ha mégis megesik, az nagyon ritka s kivételes eset. Érzelmeit mélyen eltemette magában, nem kellenek azok neki. Érez ő, csak minek. Olyan ő mint a bárány bőrbe bújt farkas.

Élettörténet: Szüleit sosem ismerte, árva házban nevelkedett, egészen míg el nem szökött onnan. Tízen négy volt mikor le lépett az árva házból. Eleinte alig evett vagy aludt, de utána rá jött ha bunyózik, vagy éppen mással szórakoztatja a népet, abból pénze lesz, nem is kevés. Így ment egészen tizenhat éves koráig, amikor is egy éjszaka valakit éppen meg akart könnyíteni a pénztárcájától. Csak az illető nem engedte, elkapta és ha lehet úgy mondani magához vette. Na innen indult igazán a pokoli élete. A gyakori verések, erőszakolások, megtették hatásaikat. Egyáltalán nem bízik az emberekben, főleg nem az olyanokban, mint Ellery volt. Szerencsére vagy sem, nem sokáig kellett élveznie a társaságát. Négy évre rá, hogy hozzá került, meghalt egy lövöldözésben. Az akkori banda, vezér nélkül maradt, de Jazil a saját kezébe vette az irányítást, és nem is engedi ki a keze közül. Ennek már 11 éve.

Hobby: edzés, futás

Foglalkozás: A Black Raven banda vezére

Extrák: Droggal, emberekkel, és fegyverekkel kereskedik. Ellery halála óta nem volt senkivel sem. Iszonyodik mind a két nemtől, de nem impotens. Nem használja amit árul, de egy jó fajta whiskynek nem tud ellen állni.

Képinfo: a kép nem az enyém!! Deviantart (https://kephost.net/p/2020/52/2013_63dc481a8969.jpg)

Engedélyezve: 2020. 12. 29.

Módosítva: 2020. 12. 28. 17:21:01
Módosította: Malec

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).