Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Earl
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Anettze

Kor: 26

Külső leírás: Arcára fájdalom telepedett, míg holdszürke íriszeiben, már pusztán a gyűlölködő tenger habjai villannak meg néha, valamiféle csillogást adva a gyanús férfinak. A kisugárzása fölényes és rémületkeltő, ám ennek miértje meglehetősen gyanús, hiszen az izmai hiába szemet gyönyörködtetőek, közel sem nevezhető kolosszusnak. Az ádámcsutkája elegáns ívben szel magának helyet Earl nyakán, koszos fehér tincsei pedig rendezetlenül hullanak arcába, melyeket senki nem mer elsimítani, mintha igazából rendezett lenne az egész. Karján állandó kiegészítő egy magából különös fényt árasztó karperec, melynek színe időről- időre változik. Ruházata gyakran hajlik a tradicionális japán hagyományok felé, ezzel rengeteg mindenkit megzavarva, hogy most végtére is milyen származású a férfi.

Jellem: A férfi állandóan mozgolódik, azonban szólni alig lehet hallani. Ha egyszer mégis kinyitja formás ajkait akkor viszont a leginkább arrogáns, előre megtervezett leginkább sértő és sebeket ejtő választ ejti ki a száján. Ez boldoggá teszi és gyakori félrészeg állapotában hajlamos túlzottan őszinte lenni, ami párszor elkalandozott kezeket is okoz, de sosem tesz többet pár simogatásnál, mert szeret játszadozni. Önmagát egy őrült költőnek tartja, ez bizony azt is elárulja róla, hogy értene a szép szavakhoz, csak épp nem használja őket. Mogorva lesz, ha a múltjáról esik szó és sosem ordibál, ami még inkább hátborzongatóvá teszi, ha mérges.

Élettörténet: Nagyon vidám és fürge gyermek volt, egy rendkívül jó helyzetű család gyermekeként. Imádta a nyelveket és mindig lelkesen írogatta saját sorait, ha éppen nem a telkük lovardájában tengette kisfiú lábai kopogását. Az atyját ritkán látta, de számára ez teljesen normálisnak tűnt. Azonban az anyjáért bármit megtett volna, egészen a tizenegyedik születésnapjáig amíg egy elmegyógyintézetbe nem záratta őt mondván, hogy zavarodott hiszen egy ekkora fiú, már nem beszél holmi szellemekről és egyébként is, csak egy idegesítő gyermek, aki a frászt hozza megkeseredett életére. Végül pusztán öt évet töltött az intézetben, ám ezalatt gyökeresen megváltoztatta lelkének minden egyes vonását. A nagy beszédből alig elhalló szavak keletkeztek, a mosoly érzéketlenséggé vált és a fájdalom vigyorrá. Az esze viszont, ha több nyelvet nem is, de a hazudozás mesterségét tökéletesen elsajátította. Kikerülése után főként lopásból élt és rengeteget ivott, nőzött és a drogok az édes semmiségbe repítették, ám egy pillanatig sem hitte, hogy őrült, csak egyáltalán nem érdekelte a szellem világ egészen addig, amíg az anyja lelkét meg nem látta szív nélküli személyében. Noha gyűlölte a nőt, visszaküldte az élők sorába, de ebbe majdnem ő maga hagyta ott a fogát. Először el sem hitte mit tett, hiszen részeg volt és ütődött azon az este, ám pár év után tökéletesen rájött mindez nem hazugság és elég szép kis lakást szerzett magának a lelkek befolyásolásából és végül lett ideje valami tisztességesre is, írni és kiadatni

Hobby: Lovaglás, nyelvészet, művelődés

Foglalkozás: Író, költész

Extrák: Amikor leállt a drogokkal huszonnégy évesen és kiadatta az első verseskötetét, akkor jött rá arra, hogy igazából homoszexuális. Vett magának egy lovat, akihez minden hétvégén kijár és egyedül azzal az állattal gyengéd. Képes az erejét tárgyakba foglalni és így irányítani azokat. Megszállotta a szobroknak és antik tárgyaknak. Rengeteget káromkodik, de kizárólag bonyolult mondatokba vegyítve. A bal tenyerében egy teljesen hófehér vonal siklik, valószínűleg bőrhiba. Nem érti, de szereti a popp zenét. Sokszor, úgy érzi évszázadokkal előbb kellett volna születnie. Egyáltalán nem használ okostelefont. Van egy kísértet aki vele lakik és túlságosan vidám, fogalma sincs miért nem csapta még ki a fiatal srácot, de egészen jó segéd.

Képinfo: A karaktert nem én rajzoltam, csupán illusztráció! (https://cdn.donmai.us/preview/c5/cb/c5cb65a276ad7929ceed4d73203058cc.jpg)

Engedélyezve: 2020. 11. 14.

Módosítva: 2020. 11. 14. 19:37:54
Módosította: timcsiikee

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).