Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 2 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Asa Hamilton
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Sasha

Kor: 36

Külső leírás: Vonzó férfi már ránézésre is, mindkét szülőjétől a legjobbakat örökölte, tényleg így van. Acélszürke szemek, egyenes orr, szabályos vonások és ajkak, a haja is ezüstszőke volt mindig, amit az orvosok a pigmenthiánnyal magyaráztak - bár erről a mai napig nincs meggyőzve. Szóval a külső már a kezdetektől adott volt, csak a testével is be kellett érnie ehhez. Fiatal korában, különös tekintettel a kamasz éveire, vékony, nyúlánk fiú volt, csontos és nem túl jó kiállású, emiatt sokat szekálták és bántották is. Éppen emiatt kezdett edzeni és foglalkozni a testével komolyabban, így az egyetemre már úgy nézett ki, mint egy normális fiatal férfi, akit beválogattak az egyetemi amerikai foci csapatba is. Az évek csak jót tettek neki, ahogy idősödik, egyre férfiasabb és vonzóbb lesz. Mostanában szakállat is visel, amit gondosan ápol.

Jellem: Céltudatos, makacs, az a típus, aki addig megy, amíg el nem éri, meg nem kapja, amit akar. Kissé maximalista, de nem idegesítő módon, csak szereti, ha minden a helyén van és klappol. Hűséges és megbízható férfi, a barátaiért tűzbe menne, de nagyon megválogatja, kit enged közel magához.

Élettörténet: Szerető családban nőtt fel, mai napig szoros kapcsolat fűzi a szüleihez és az öccséhez, Nathanhoz is. Mindig minden támogatás megkapott tőlük, erre nem lehet panasza és igazán hálás a mai napig mindazért, amit a szüleitől kapott. Az első bukkanó, akkor jött el, amikor kiderült, hogy meleg, ekkor volt egy jó pár hónapos mosolyszünet, hiszen eltartott egy ideig, amíg a szülei - főként az édesapja -, feldolgozták a tényt. A mai napig reménykednek benne, hogy Asa majd mégis elvesz egy nőt és családot alapít vele. De azt Asa sem gondolta, hogy az öccse lesz a keményebb dió. Nathan nagyon nehezen szokta meg a tudatot, hogy a bátyja meleg és ennek gyakran hangot is adott, ma már jobb a helyzet, de Nathan mindig feszült lesz, ha a bátyja magánélete szóba kerül. Igazából Asa még egy fiúját sem vitte haza, mert úgy gondolja, hogy nem igazán sikerülne jól a találkozás. Úgy döntött, a magánéletét megtartja a szó szerint magának.

Hobby: Szeret olvasni, bár inkább az aktív időtöltést preferálja - sportolás, bulizás

Foglalkozás: Az emberek meglepődnek rajta, de Asa jogász, méghozzá nagyon jó jogász, főként vállalati- és tengerjoggal foglalkozik, de gyakran segít jogi ügyekben az ismerőseinek is.

Extrák: Kávéfüggő, komolyan az, ez leginkább amiatt alakult ki nála, hogy este, éjjel jobban fog az agya, akkor tanult az egyetemen és gyakran dolgozik otthon akár estébe, éjszakába nyúlóan is egy-egy ügyön. Raukonak :)

Képinfo: Aenaluck csodálatos munkája ()

Engedélyezve: 2020. 09. 21.

Módosítva: 2020. 09. 19. 22:30:22
Módosította: Sasha

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).