Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Aria Aydin
Kategória: Hentai
Feltöltő: Barack

Kor: 25 éves

Külső leírás: Gyönyörű adottságokkal van megáldva, a maga 170 cm-ével, haja sötét padlizsán szinűre van befestve, az eredeti hajszíne sötétbarna. Gyönyörű íriszei olyan szép kékek mint a tenger, melyben el lehet veszni ha belenéz valaki. Sokszor szomorúságot, boldogságot, és ravaszságot tükröz. Ajka apró, íves, mindig rózsaszín ajak ápolóval van bekenve, mert kiszárad neki. Nem hangsúlyozza ki az adottságait, nem teszi közszemlére, kerek melleit, feszes kerek fenekét és szép lábait. Imádja a gyűrűket, nyakláncokat.

Jellem: Nagyon bohókás egy lány, nincs azzal tisztában milyen hatással van a férfiakra. Imád bohóckodni, de ha nagyon kell tud komolyan is viselkedni. Nagyon könnyű őt megbántani, mert eléggé érzékeny típus, ha valamit a fejébe vesz azt igyekszik megvalósítani.

Élettörténet: Aydin család nem az elit közegben élnek, az édesanyja Mary és az édesapja Jhonatan. Floridában élnek egy nagyon szép környéken, közel a tengerhez. Egy boltot vezetnek, a sajátjukat, ami eléggé forgalmas kis környéken van. Ariának van egy nővére Emma, ő róla nevezték el a boltot, amit a szülei vezetnek. Ariának mindent megadtak kiskorában, nem volt elkényeztetve, nem volt sok pénzük, megéltek belőle. Általános iskolában sokszor csúfolták, mert nagyon álmodozó volt és mindig a fellegekben járt. Középiskolában az egyik menő srác fogadásból csapta a szelet Ariának, aki beleszeretett, amint a srác lefeküdt vele dobta is. Ez eléggé megviselte, mert magát okolta, amiért nem vette észre a jeleket, hogy mi lesz ennek a vége. Jelenleg a nővére cégénél dolgozik mint lóti-futi-s aki csinálja a kávét, teát, és elmegy ide oda ha kérik. A mostani cégnél P&C –nél a nagyfőnök elment és a 2 fia vezeti, William az idősebbik, aki imád fényképezni és járni a világot,Daniel a kisebbik testvér

Hobby: Parfümkészítés, írás

Foglalkozás: Lóti-futi egy cégnél, ami reklámokat készít

Extrák: ~ Szereti az Albatros nevű madarat, Krémeket készít különböző virágokból. ~

Képinfo: Nem az enyém a kép. ()

Engedélyezve: 2020. 09. 18.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).