Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Abigail Brown
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Réka10

Kor: 25

Külső leírás: Elsőre mindenki tekintete szemén akad meg, heterokrómia miatt. Egyik barlangi túrája során sérült meg, amikor arca jobb felén karcolásokat és vágásokat is szerzett. Egyik ilyen vágás érte a szemét is, aminek következményeképp megváltozott szeme színe. Egyik csodálatos kék, legtöbben a tenger kékjére hasonlítják, másik szürkés-Sajnos kissé gyengébben is lát világosabb szemével, de nem hord szemüveget, hiszen a másikkal tökéletesen lát. Ez a "szépséghiba" igencsak lecsökkentette az amúgy nagyon is szép lány önbizalmát. Haja eredetileg szőke, hosszú és egészséges. Általában leengedve hordja, túrák során szokta felkötni. Bőre hibátlan, ha nem nézzük a sérülését. A mindennapokban halvány sminket használ, éppen, ami fedi a hegeit, hogy ne legyen feltűnő. Sajnálatára eltüntetni nem tudja. Mosolya mesés, bár kevés ember láthatja az igazi, szívből jövő mosolyt. Alakja karcsú, egészen vékonynak mondható, hiszen a folyamatos túrák jó kondiban tarják, viszont ahol kell, ott megfelelően telt. Számos férfi (és nő) csodálja, s irigykednek rá, mégis nem tudja elhinni, miért. Egyszerű és kényelmes darabokat hord, kedvence a testhez simuló garbó, ugyanis rendkívül praktikus. Ezzel ellentétben a nőies ruhadarabokat sem veti meg, néha még magassarkút is hord.

Jellem: Határozott és talpraesett nő. Korán elköltözött szüleitől, ezért hamar önálló lett, de nem bánja döntését, hiszen számos tulajdonságra ezért tehetett szert. Bár konkrét tervei nincsenek a jövőre nézve, határozottan érzi, hogy többre hivatott. Nyitott mindenféle újdonsága, és lelkesen veti bele magát mindenbe, hátha az lesz az a valami, ami megmutatja a végleges célját. Általában vidám és segítőkész, ez leginkább a munkája során hasznosul, és van, mikor egészen zsémbesnek mondható. Sok mindenki kihasználta már, ráunt, hogy mindig ő legyen a B terv, vagy mindig csak akkor keressék, ha szükségük van rá. Nincsenek régi barátságai, legközelebbi viszonyban a munkatársaival van. Sok ismerőse a boltból van, illetve a túrázásokról. Szeretne egyszer ő is vezető lenni, hiszen megvan hozzá a szervező készsége, határozottság és felelősség tudat. Szeretne már kötődni valakihez, akivel megértik egymást és mellette önmaga lehet. Sok jelentkezőt elutasított, mert akármennyire szeretne egy támaszt találni, úgy érzi nem érdemli meg. Önbizalma nagyon alacsony, mert észreveszi a szánakozó pillantásokat, és hallja a megjegyzéseket. Úgy csinál, mintha nem foglalkozna vele, de valahogy elfelejteni sem tudja ezeket.

Élettörténet: Átlagos gyerekkora volt. Egyedüli gyerek, szülei szeretik és óvják. Mindent megkapott, amire szüksége volt, de sosem kényeztették feleslegesen. Édesapja brit származású, munka során ismerkedett össze Aby édesanyjával. Apja üzletet kötni ment egy céghez, ahol anyja takarítónőként jelent meg. Első látásra szerelem volt, nemsokára összeköltöztek és összeházasodtak. Sokáig próbálkoztak a gyermekáldással mire megfogant Abigail. Szerettek volna egy testvért is neki, de sajnos nem sikerült, így minden figyelmüket kislányukra fordították. Gyakran csináltak közös programokat, sokat mentek kirándulni, innen ered Aby természet iránti szeretete. Jó kapcsolatuk ellenére mégis elköltözött tőlük 20 éves korában. Minden támogatást megkapott, és hamar munkát vállalt. Amíg nem tudja melyik foglalkozás az igazi addig el van ezzel. Sajnálatos módon, nem sokkal a költözése után szülei autóbalesetett szenvedtek. Nem élték túl, így Abigail egyedül maradt. Nagyszüleit és többi rokonait nem ismeri, sosem találkozott velük.

Hobby: Túrázás, barlangászat, természetben való barangolás.

Foglalkozás: Bolti eladó

Extrák: Kedvenc meséje a Szépség és a Szörnyeteg. *** Nagyon örülne, ha valami nagy felfedezést tenne egy barlangban vagy a természetben. *** Gondolkozott, hogy biológusnak tanulna, de az egyetem nem neki való. *** Nagyon szereti az édességet, főleg a selyemcukrot. Készítését is imádja nézni.

Képinfo: Nem saját alkotás, pinterestren találtam. Csupán illusztráció. (https://hu.pinterest.com/pin/334955291040329314/)

Engedélyezve: 2020. 08. 10.

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).