Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Tulajdonságok
Név: Arthegallo
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Anettze

Kor: 617

Külső leírás: Ólom fekete bunda fedi a közel 2,5 méter magas farkasfejű lényt, kinek hatalmas felfelé mutató fülei édes puhasággal fordulnak jobbra-balra a férfi érzelmeitől függően. Mellettük két hosszú, és tekergő szarv található, melyeken piros rúnák csillognak, akárcsak borostyán sárga szemei. Testén izmait a szarvaihoz hasonlóan pirosan fénylő mintázatok rajzolják körbe. Kezei meglehetősen emberszerűek, eltekintve hosszú karmaitól és a kézfeje feléig futó puha pikkelyszerűségektől. Ruhát nem igen hord, bundája mindent eltakar, de amikor három hónaponta visszaváltozik 180 cm magas, izmos emberi alakjába fekete félhosszú hajával, és rózsaszín íves szájával büszkélkedő testét régi ruháiba öltözteti, melyekhez finom borostája és kék szemei még mindig fiatalon és üdén társulnak.

Jellem: Már kiskorában rendkívül féltékeny jellem volt, mert megszokta mindent ami az övé elveszi a testvére, ha csak részlegesen is és noha a másik ifjú, már régen meghalt ez a vonása a mai napig nem változhatott. Gyengéden bánik a szép dolgokkal, de könnyen felidegesíthető és olyankor teljesen ki kel magából. Magányos, rengeteg sötét és depresszív gondolata van. Egykor szeretett bárányfelhőket nézni, de ezt már négyszáz éve nem teheti meg.

Élettörténet: Arthegallo az 1400-as években született, mint egy halász első szülött fia. 4 évvel később az atyja második házasságából öccse született, ki mindenben remekelt, ellentétben a fiúval. Nem volt kiváló harcos, nem voltak aranyló, göndör fürtjei melyek a királyi házba is beillettek volna és legfőképpen nem nézett rá, oly szeretettel apja, mint kistestvérére, kit az évek során egyre inkább meggyűlölt. Egy nap a faluba boszorkányt találtak, a nép őrjöngött, az akkor pedig huszonhárom éves férfi mit sem törődve a nagy zsivallyal kihasználva, hogy végre senki sem tartja otthon az erdőbe vágtatott paripáján, hol egy csillogó belsőjű barlangot pillantott meg. Bátran lépdel előre, kíváncsi szemekkel és látta gyönyörű tiszta vízű forrást rejt a pár szikla belseje, így hát fejében sötét gondolatokkal vetkőzni kezdett és egyre, csak ünnepelt öccse járt a fejében kihez magát hasonlította. Ekkor pedig, mintha egy hang szólott volna hozzá ami figyelmeztette: „Ne légy irigy, becsülendő szépség lakozik mindenkiben”, de az ifjú, csak ordibált ekkor pedig mély álomba zuhant. Mikor fel kelt egy levelet talált maga mellett, mely egy átokról szólt. Abban a pillanatban szörny lett, ki remegő, magányos kezekkel várta minden harmadik hónapot az évben, és egyre, csak azt kívánta csak jöjjön valaki, aki nem hagyja egyedül bármilyen jó is vagy rossz is tőle. Ám majdnem hatszáz éve annak mégsem jött senki, a férfi lelke pedig csöndben elveszett.

Hobby: -

Foglalkozás: Egykori konyhasegéd

Extrák: Rendkívül jól főz, még akkor is, ha a barlangban kevés a lehetőség. Összeistápolt magának egy ágyat, és a néha hozzá betévedő állatok bundájából takarót és szőnyeget készített magának ezzel egész otthonossá téve a helyet. Halhatatlan. Nem mehet ki a barlangból

Képinfo: A képek nem az én műveim, csupán illusztrációk! Arthegallo, így fest szörnyként: (https://pbs.twimg.com/media/D6ZGD0VWkAULt0i.jpg)

Engedélyezve: 2020. 08. 10.

Módosítva: 2020. 08. 08. 14:48:50
Módosította: Anettze

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).