Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Ray Winter
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Andro

Kor: 26

Külső leírás: Se nem néz ki idősebbnek, se nem fiatalabbnak a koránál. Vagy legalábbis nem nagyon. Megnyerő arca láttán mindenki megfordul, szemei sötétek, haja félhosszú, majdnem a válláig lóg, orra pisze, ajkai csókolni valók. Termete átlagos, alkata szálkásan izmos, de nem egy súlyemelő alkat. Szereti a divatos, lezser ruhákat, öltönyt és nyakkendőt ritkán látni rajta, ha nem muszáj.

Jellem: Kissé magának való típus, de nem kerüli az embereket, szívesen barátkozik, ha értelmes emberrel hozza össze a sors. Nem a szószátyár alkat, megválogatja a szavait, vigyáz, hogy akarattal senkit se sértsen meg. De nem ejtették a fejére, minden helyzetben feltalálja magát, megél a jég hátán is. Okos, olvasott, tanult fiatalember, de nem szívesen fitogtatja a tudását. Nem szeret felvágni, hiszen kemény munka árán érte el, amit elért. Segítőkész, de a segítőkészsége nem lép túl egy határt, nem tolakszik mások életébe.

Élettörténet: Sosem ismerte a szüleit, hatéves koráig egy nevelőotthonban élt, mígnem egy kedves házaspár magához vette. Tőlük kapta a Winter vezetéknevet is, amit büszkén visel. Nevelóapja történész volt, egy egyetemen tart ma is előadásokat, nevelőanyja pedig ápolónőként dolgozott egy kórházban egészen a nyugdíjig. Rayt már korán elkapta a történelem iránti szerelem, nem csoda, ha ebből voltak a legjobb jegyei az iskolában. Imádta a történelmi regényeket, a történelmi filmeket, dokumentumfilmeket és gyakran kérte a nevelőapját, vigye magával az előadásaira. Néha ez meg is esett, ami Rayt hatalmas örömmel töltötte el. Tizennégy évesen kezdte érezni, hogy valami másként működik nála, mert a lányok nem érdekelték. Helyette apja egyik munkatársának nála három évvel idősebb fián akadt meg a szeme. Nagyon megijedt, hogy valami baj van vele, de sokáig nem merte elmondani senkinek. Végül a nevelőanyjának vallotta be, hogy a lányok helyett a fiúkat nézegeti. A család összeült, és egy hosszas beszélgetés következett, ami alatt a szülők biztosították Rayt, semmi gond, ha a fiúk felé vonzódik. Ray megnyugodott, hogy nem vele van a baj, hogy ő teljesen normális, csak a saját neme érdekli. Az első kapcsolata tizenhét éves korában volt egy vele egykorú haverjával, akiről kiderült, hogy Ray már régen tetszett neki. Nem maradtak együtt, egy évvel később szétmentek. Ray az érettségi után egyetemre ment, hogy történelem tanár legyen. A diploma előtt már felajánlottak neki egy tanársegédi állást az egyik jó nevű egyetemen, amit el is fogadott. Két éve tanársegéd, de nagyon szeretne egyszer feljebb lépni a ranglétrán. Több kapcsolata volt már, de az igazit még mindig keresi.

Hobby: olvasás, történelmi filmek nézése, séta a parkban, fényképezés

Foglalkozás: tanársegéd

Extrák: ***Uni*** A nevelőszüleivel kiváló a kapcsolata, őket tekinti vér szerinti szüleinek *** Igazi szüleiről annyit tud, hogy már a kórházból sem vitték haza, így nem is akarja megkeresni őket *** Allergiás a jázminra *** Egy saját albérletben lakik közel az egyetemhez *** Minden második hétvégén meglátogatja a szüleit, ez nála nem maradhat el *** A kedvenc évszaka a tavasz és az ősz, a nyarat nem nagyon kedveli, mert túl meleg van *** New Yorkban él és dolgozik *** A teljes neve Raymond, de nem szereti ***

Képinfo: A kép nem saját alkotás, a karakterhez vettem kölcsön ()

Engedélyezve: 2020. 08. 08.
2022. 04. 01.

Módosítva: 2022. 03. 29. 10:13:06
Módosította: Andro

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).