Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Ren Satő
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 17

Külső leírás: A férfi szemei nagyon jellegzetes japán vonásokkal bírnak, mégis talán ez az egyetlen pont a tökéletesen megmunkált arcon amit a fiú az apjától örökölt és nem az angol édesanyjától, mint például veszélyesen gyönyörű ajkait vagy a borotvaélesre meghúzott állkapcsát, vele együtt még a lángoló, dús vörös tincsei is igazi egzotikus látványosságok. Ren gyönyörű férfi és ezt tudja is magáról, így hát mimikáján gyakran ül egy- egy széles és magabiztos mosoly. A fiú nem igazán ismeri az ingek megfelelő felvételét, így hát hófehér hagyományos öltözéke felül szinte sosem kíván begombolkodni, így a finoman megmunkált izmok a fiú mellkasán gyakorta kivillanni látszanak, a csodálók legnagyobb örömére. Hiszen ki ne lenne oda egy 184 cm magas egzotikus srácért? Ezen pedig a dús, fekete szempillák sem változtatnak senki szemében, sem pedig a bal szemöldökén átívelő heg, mely még inkább, csak szexivé varázsolja az egész fiú megjelenését

Jellem: Renből árad a magabiztosság, eme tulajdonsága egy túlcsorduló tenger, mely mögött a pimaszsága sem marad el messze. Szabados beszédéből meg aztán túl sok is van, már a padláson! Ren az a személy, aki a mának él, nem érdeklik a következmények és könnyen barátkozik, mégis hihetetlenül magányos, mert senki nem az igazi énjére kíváncsi pusztán a jóképű, gazdag playboyra. A vörös is vágyik átlagos dolgokra, mint gördeszkával menni iskolába a legjobb barátjával karöltve vagy arra, hogy néha valaki elküldje a francba, mert az állandó csodálatos terhes és unalmas ajándék, már a fiatal férfi számára.

Élettörténet: Ren apja egy sportmárka vezérigazgatója amióta a fiú, csak képes kimondani azt, hogy "apa". A szülei egy trópusi hajóúton találkoztak és egy másodperc kellett hozzá, hogy már a szerelembe fürdőzzenek. Mégis a gyereknevelés, már sokkal kevésbé volt nekik kitalálva. A fiút szinte, csak az állandóan változó dadák nevelték és amikor Ren 15 éves volt a szülei végleg elváltak. Sokszor érezte, úgy mindez az ő hibája és az apja, csak még inkább elhidegült tőle. Itt kezdődtek az ajándékok, az iskolában való kompenzálás és az a pillanat, ahol Ren egy része elveszett.

Hobby: Veszélyes sportok, mint sziklaugrás, motorozni a szerpentin utakon stb.

Foglalkozás: Tanuló

Extrák: Egyszerre aktív és passzív fél szerepére is nyitott. A neve jelentése lótuszvirág, gyakran hazudik arról milyen a családja. Szeret birkózni, játékból verekedni. A kedvenc időpontja az éjfél, úgy tartja akkor megszűnik egy percre a világ. Imádja a körtét, kilószámra falja, de csak a barna fajtát.

Képinfo: A karaktert nem én rajzoltam, csupán illusztráció! (https://pm1.narvii.com/7324/8a3a7b9a2f52e4fdc92fb869a3f6fd103ecad094r1-640-957v2_00.jpg)

Engedélyezve: 2020. 07. 13.
2022. 09. 28.

Módosítva: 2022. 09. 25. 15:40:34
Módosította: Anettze

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).