Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Kronexon Tersen
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 31

Külső leírás: A szürkés- fehér hajú férfi egy fiatalkori hülyeségének köszönhetően teljesen kifakította tincseit, így ezek most a legnagyobb kesze- kuszasággal fénylenek a szeplős bőrön. A férfi kettős életének köszönhetően rendkívül izmos és egy kis genetikai csodával még magas is, de a száznyolcvan centit nem éri el a mércén, csak egy emberhez illőbb 178-as számot, amit nem is bán, mert előnyére válik a harc során. Tekintélyét a szúrósan meredő kék íriszek sem törik meg, ha látható a férfin szemüvege vagy sem. Az ajkai meglehetősen vékonyak, de gyönyörű vörös színben ragyognak. A hosszú hétvégék után bütykei gyakran bevannak kötve, melyet a rengeteg hófehér ing igyekszik még jobban eltakarni. Ha viszont hétvégén pillantod meg a férfit rá se ismersz sötét ruháitól és megtörhetetlen elszántan villanó tekintetétől. A bőre rengeteg rács, ostor és üvegszilánk mintáját viseli magán ezzel tönkretéve az egyébként tökéletes tojáshéj árnyalatú bőrét. Az ujjai meglehetősen hosszúak, de nincsen hatalmas tenyere inkább egy lágy és barátságos kézfeje van, ha eltekintük azoknak sebeitől. 46-es lábai hatalmasnak számítanak mindenki szemében és az ujjai meglehetősen deformáltak, így ritkán látni papucsban vagy a sebei miatt egyáltalán strandon. Az izmai ellenére meglehetősen nőies dereka van, de ezt igyekszik minden egyéb trükkel ellensúlyozni. Szinte sosem visel az arcán szőrzetet.

Jellem: Kronexon az a személy akiben két lélek tevékenykedik. Egy démon és egy angyal. Az angyal lágy és türelmes, gondoskodó, mindig vidám, amíg a démon zabolázatlan és dühös az egész világra. Nagyon mély traumák kísérték az egész életét, így sokszor esténként sír, de ettől nem tartja magát kevésbé férfinak. Nagyon szereti az animéket, és gyakran gondolkodik pajzán dolgokon. Rendkívül nyitottan képes mindenről beszélni, és igazi mindenkinek a szuperhőse akar lenni típus. Pusztán egy a közös a hétköznapi és a hétvégi énében mindkettő hihetetlenül okos és vágyik a szeretetre.

Élettörténet: Egy szerető családban nevelkedett, egyke gyerekként egészen addig a napig, amíg az anyja meg nem csalta édesapját és ezzel minden omlásnak indult. A szülei elváltak, egy nevelő apa lépett a képbe aki minden pénzüket drogra költötte és ezzel szörnyű számlák halmozódtak fel az otthonukban. Kronexon kemény tanulás segítségével ösztöndíjat nyert egy kiváló főiskolára, mely mellett két állásban dolgozott, mégis ez még mindig kevésnek viszonyult. Ám az előtt az új apja minden este megverte és megalázta a fiút, az anyját pedig az orránál fogva vezette és manipulálta, amíg bele nem őrült. Azonban egy éjszaka amiről nem sok emléke maradt új úttal kecsegtetett az azt követő hajnalon. Az illegális meccsekkel a box és a ketrecharc világában. A számlák hamar elfogytak, de a sötétből kilépni sokkal nehezebb, mint valaha is hitte azt a férfi. Az iskolában ahol tanít igyekszik kompenzálni az összes elhallgatott bűnét kisebb, nagyobb sikerekkel. Élete legnehezebb döntése volt az anyját elmegyógyintézetbe küldeni.

Hobby: Box és ketrecharc, versírás

Foglalkozás: Tanár

Extrák: A bal válla mindig meghúzódik, de nem hajlandó masszőrhöz járni, mert szerinte nincs joga egy idegennek fogdosni. Mindenki cigizős típusnak hiszi, de igazából gyűlöli a füstöt. Gyermekkorában azt mondta, ha nagy lesz szerelmes szeretne lenni. Tökéletes beszéli a jelnyelvet. Meglepően jól rajzol. Ki van lyukasztva a füle és van nyel piercingje, bár ritkán hordja. Teljes szívből utálja magát. Fél a lepkéktől. Szeret szemüvegeket nézegetni

Képinfo: A karaktert nem én rajzoltam, csupán illusztráció! (https://i.pinimg.com/236x/3c/20/94/3c20947389e7004ecb3c13fdda725bc7.jpg)

Engedélyezve: 2020. 07. 02.
2020. 08. 27.

Módosítva: 2020. 08. 22. 19:01:09
Módosította: Anettze

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).