Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Tersoros
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Anettze

Kor: 28

Külső leírás: Karamell barna bőr csillámlik meg egy 182 cm magas rendszeresen edzett testen. A férfi karját egy teljesen körbe futó tetoválás ékesíti és sok más apró szerte a testén, köztük egy ciráldás "ikrek" felirat , melyeket gyakran vizslat unalmában két aranyló szempárja. Fekete gyakran hullámzó vagy inkább, csak kócos haja egészen a válláig omlik, melyet leggyakrabban egyszínű póló fed. A bal csuklóján bőrperecek találhatók, melyek a régesrégi pengenyomogat igyekeznek tökéletes lepelként elfedni azokat. Fekete bakancsa jellegzetes kiegészítő a számára, de a csípője jobb oldalán található egy fél szívet mintázó anyajegy sokkal inkább egyedi és a fájdalmát mintázó jel az egész testén. Saját állítása szerint túl vékony a bokája, de ezt valószínűleg inkább, csak azért mondja, mert teljesen befelé dől neki, így messziről felismerhető a határozott, de annál jellegzetesebb járása.

Jellem: Mindig kimondja amit gondol és tele van sebekkel a lelke, amiket fél bárkinek is megmutatni, ezért gyakran magába zárkózik, és ha megkedvel valakit azt legtöbbször sértegeti, mert fél ha tényleg fontos lesz számára, egyszer elveszíti. Betegesen retteg a változástól, ezért rengeteg kényszercselekedete van, hajlamos dührohamokra, amikor tényleg ijesztővé válik. Sokszor gyerekesen viselkedik, bár csak azokkal akiket közel érez magához, de akkor szivatja őket, kinyújtja a nyelvét, plüssmackót hoz nekik és ami a legfontosabb: fagylaltot eszik. Rengeteg hangulat ingadozása van, de alapvetően elképesztően házias és gondoskodó.

Élettörténet: Egy malájziai nő és egy félig angol, egyben félig angol férfi első gyermekeként jött a világra, majd őt követte három perccel fiatalabb egypetéjű ikre, akivel egészen 16 éves korukig mindent együtt tettek és mindenben egyformák voltak, még a nevüket is gyakran összekeverték a távolibb nagyszülők. Aztán az öccsét katonának hívták és azzal felborult minden. Elment a katonai táborba amit két nappal az érkezése után megtámadtak és soha többé nem került elő. Eltemették, még ha nem is bukkant rá senki sohasem a testére, az egész család halottnak tekinti, ebbe pedig Ter kishíján bele is pusztult. Elhanyagolta az iskolát, ellökött maga mellől mindenkit, és csak rajzolt és dühöngött egy- egy fagylalt közepette. Aztán az évek végén embert faragtak belőle, akinek mostanra saját tetoválószalonja van és többé nem vagdossa a csuklóját sem, oly galádul, ami miatt egyébként egykor abbahagyta az úszást is a második szerelmét. Pusztán egy baráttal büszkélkedhet, a testvére egykori párjával Rinnel, aki együtt élte meg vele mindazt a fájdalmat, ami a mai napig nem hagyja nyugodni. Egyébként Rin szerint az öccse még él, de az egykori nyomozás ezzel kapcsolatban, már lezárult.

Hobby: A fagylalt evés számít? Néha úszik, klasszikus zenék hallgatása

Foglalkozás: Tetováló művész

Extrák: A csokoládé fagylalt láttán mindig felragyog az arca, könnyen lefizethető vele. Gyakran gondolkodik teljesen jellegtelen dolgokon, mint például, hogy mennyi hajszálat veszít egy átlagos ember az élete során. Van egy fiókja tele rózsaszín masnikkal, amiket szívatásból kapott egykor az öccsétől minden egyes születésnapjára. Nem eszik, csak európai kaját. Van egy macskája, akire Rin vigyázik időnként, mert nagyon beteges és olyankor hozzá közelebb van a rendelő. Eredetileg pszichológus akart lenni. Mindenből a legdrágábbat veszi. Sosem feküdt le nővel.

Képinfo: A karaktert nem én rajzoltam, csupán illusztráció! (https://i.pinimg.com/originals/20/6e/45/206e456fe0cb8bea5af8c9d965f70a88.jpg)

Engedélyezve: 2020. 07. 02.
2020. 08. 27.

Módosítva: 2020. 08. 22. 18:39:33
Módosította: Anettze

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).