Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: ,


Tulajdonságok
Név: Abe Daisuke
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Bummie_KS

Kor: 19

Külső leírás: A fiatal fiú majdnem 2 méter magas, mely miatt barátai "égi meszelőnek" becézik, de nem zavarja különösebben. Talán a magassága miatt tekintélyparancsoló, na meg amúgyis, ki merne packázni egy 1 méter magas sráccal, aki ráadásul csupa izom? (Habár ennek ellénere vannak bátor jelentkezők). Kockás has, erős karok és habár a ruhái általában fekete - és szürke cuccokból tevődik össze, azért néha felvesz edzéskor egy fehér asszonyverő trikót, a csajok nagy örömére. Láncdohányos, így csak ritkán látja az ember kabátja nélkül, konkrétan képes minden szünetben elszívni egy szálat, közben tanulmányozva az embereket és gyakran belebotlik néhány szerencsétlen bántalmazásába, mikor a termébe veszi az irányt. Bőre annak ellenére, hogy gyakran jár ki a napra cigizni - ugyanis a suliban való cigizőhelyen nincs árnyék -, nem barna bőrű, ellenkezőleg, iskolakezdéskor úgy néz ki mint egy rák - na meg amúgysincs kocsija, így kényleten gyalog vagy busszal járkálni, nagyobb esélye van a leégés veszélyének. Még valamelyik nyáron festette át az amúgy sötétbarna haját szürkére, talán ezzel tudja a leginkább képviselni színtelen lelkét, miszerint ő megfelel egy szürke kisegérnek is, a környezetbe olvad. Szemei alatt lévő karikák nem véletlenek, az étteremben való gályázás nem mindig leányálom, van hogy éjszakázik hajnalokba nyúlókig, gyakran késik első óráról. Szürkés szempárjai sokszor üresen csillognak, ritkán fedezhető fel bennük érzelem. Arcán szinte minden tökéletes, kivétel szája, ami szerinte már-már lányosan formás és kissé vastag. Fülében lévő, fekete mattszínű fülbevalót hord, emo korszakában lövette ki mindkét fülcimpáját, és azóta sem hajlandó kiügyeskedni onnan a fülkiegészítőket, túl lusta hozzá.

Jellem: Daisuke nagyszerű embernek vallja magát. Nincs benne semmi különleges de mégis, tud különbséget tenni két embertípus közt, nyugodt és mindig tudja mit kell tennie szorult helyzetben - gondolják ezt sokan róla. Nem tudják azonban, hogy ugyan nyugodtan kezeli a problémákat, de ő maga sem mindig tudja mit és hogyan kéne elintéznie, főleg ha emberhez kapcsolódó dolgokról van szó. Zárkózott, teli komplexusokkal és öremét leginkább az albérletében leli. Nincs különösebb tervei az életre, sodródik az árral és ha szerencséje van, az iskola mellett képes fizetni az albérletét, tulajdonképpen csak erre van gondja - valójában tehetséges sportoló és tanuló lenne, ha nem aludna az órákon és késne el folyamatosan róluk, s noha magáról sosem mondaná azt el, hogy jeles tanuló is lehetne, annál gyakrabban rávilágítanak tanárai "hiányosságára", miszerint csak lusta dög tanulni. Legtöbb barátjával felszínes a kapcsolata, de ott van neki Akira, a szőke majdnem szintén egy méter magasságú srác, akivel valóban testvéries a viszonya, vele tud csak önmaga lenni. Ő nem meleg - de nem is ítéli el őket, hiszen mondhatni "legjobb barátja", Akira, biszexuális, ezért nem érzi jogosnak, hogy elítéljen mást szexualitása miatt, meg az iskolában is kapott már az évek alatt szerelmes levelet egy-két sráctól, természetesen névtelen feladóval, így nem tudta magát tisztázni - mondjuk mindegyik a reménytelen szerelmüket taglalta iránta, és hogy a távolból fogják őt figyelni - ez kicsit para volt számára, szorongva járt egy ideig suliba, hiszen ezekszerint nem is egy szempár követhette a tekintetével nap mint nap. Tulajdonképpen segít az elesetteken, legyen nő vagy férfi, de túlságosan tartózkodó - ezért is szingli. Ha esetleg kedve van valamelyik utána futkosó lányra - akiről tudja, hogy tulajdonképpen csak a farkát akarja és nem mást -, megfekteti és másnap udvariasan kikíséri, de semmi több. Toleráns azokkal szemben, akiket kedvel, viszont akik másokat bántanak és aláznak meg, őket messziről elkerüli - ám megvédi az éppen piedesztára jelöltet, legyen az akár egy verekedést követő epizód és egy elzárás. Emellett szeret edzeni, s odafigyel az illatára - ez különösen fontos, hiszen ő sem szereti az izzadtságtól bűzlő egyedeket. Parfümből száz van a polcán, s gyakran gyarapítja gyűjteményét, ugyanis sosem tudja, mikor fogy ki az aktuális. Nem szereti, ha meg akarják mondani mit csináljon, makacs és ha a fejébe vesz valamit, nem érzi kötelességének közölni másokkal, hiszen így nem szólnak bele az elhatározásába. Sosem gondolja magát népszerűnek, de külsője és tulajdonságai miatt kevés olyan pillanat van, mikor egyedül látod a folyosón, cigizni általában egyedül szökik ki.

Élettörténet: Az apjával felhőtlen a viszonya, viszont az anyjával sosem volt jól el. Az utóbbi mindig meg szeretné mondani mit csináljon és hogyan, tanácsokkal a tarsolyában várja haza fiát a közös ebédeknél. A családja amúgy nem tehetős, de megáll a lábán és amúgyis, a ruhái stílusosak anélkül is, hogy hülye márkával villogjon. Az életében szinte minden adott, kivéve a szerelemmel kapcsolatos nehézségek, számára ez a legutolsó dolog, amivel szerinte foglalkoznia kéne. Így minden családi ebédnél, mikor szóba kerül a randizás, barátnők, ügyesen kíbújik és inkább tovább viszi az előbb taglaltakat. Akirát is gyakran elrángatja ezekre az ebédekre, a srácot imádják a szülei és neki is könnyebb egy olyan emberrel az oldalán túlélnie azokat a fuldokló pillanatokat, akivel szinte mindenben egyeznek - kivéve a családi háttért. Sodródik az árral, Akirával melózik az egyik étteremben, mint pincér, így nincs gondja az életével. Az iskolával gyűl meg a baja, hiszen bukott - valahogy a matek, angol, töri... tulajdonképpen szinte minden tantárgy nehéz, és unalmas, ezért nem is figyel oda igazán. Nem csoda, hogy év végén bukott, így még mindig a középiskolai negyediket tapossa.

Hobby: szeret rajzolni, tetoválóművész szeretne lenni

Foglalkozás: étteremben pincérkedik, tanuló

Extrák: Ha rátalál az élete értelmére, akkor SEME lesz~~ Szeret dohányozni, a szülei ennek kevésbé örülnek, talán ezért is viszi túlzásba sokszor~~ Az illatokat, parfümöket imádja, két teljes polc van teli illatszereivel. Emellett amelyik illat megfogja, abból többet is vásárol egyszerre, falja őket~~ A srác bukott egy évet, szóval még a középiskolában tengeti mindennapjait, de nincs vele problémája, habár a jegyei most sem fényesek

Képinfo: A kép csupán illusztráció, nem az én tulajdonom ()

Engedélyezve: 2020. 06. 19.

Módosítva: 2020. 06. 17. 21:44:33
Módosította: Bummie_KS

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).