Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 1 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Denara
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Eshii

Kor: 24 éves

Külső leírás: Északi hófehér bőre alatt kékesen futnak erei. Vékony, keskeny csípővel, izomzata a közelében sincs a nagy viking harcosokénak. Nem is kell, hisz eme aprónak tűnő testben hatalmas varázserő lapul. Orcája ovális, kifejezetten jóképű, de itt-ott fellelhető még pár ifjúi vonás. Szemöldöke fekete, egyenes vonású és nem rest őket használni, ha épp rondán kell nézni. Szürke tekintete okosan csillan, de hamar át tud váltani lenézőbe. Orra egyenes, ajkai pedig teltek és rózsaszínűek. Sötétbarna haja a lapockájáig ér, itt-ott hajdíszekkel, de folyton kiengedve hordja. Egyedüli ékszere még egy gyűrű, melynek ékköve az erejét hivatott gyengíteni, de inkább dísz már, mintsem hasznos tárgy. Ruhatárában kevés szín található, s előnyben részesíti a melegebb darabokat.

Jellem: Édesanyja arra nevelte, hogy legyen mindig büszke arra, kicsoda. Ha hibát vét, igyekezzék kijavítani, tanulni belőle és többé nem elkövetni. Így is tett mindig. Sose tagadja le, ha valamit elszúrt, és nem rest segítséget se kérni. Szeretné tudni a határait, révén, hogy ez sokat segítene neki a mindennapi életben. Azonban ereje sokszor meglepi, esetenként meg is ijeszti. Használni akarja, de csak a jóra, nem akar senkit se bántani, legalábbis ok nélkül biztos nem. Egyenes és őszinte, ami a szívén az a száján, ha az érzelmei elsodorják. Az évek alatt kicsit lenyugodott igaz, több a türelme, és többször tud a nyelvére harapni, s csak azután cselekedni, hogy jól átgondolta. Igaz, vannak gyenge pontjai, ilyen például édesanyja és barátnői, kik nagy gonddal és szeretettel felnevelték. Miattuk vállalta a száműzetést, no meg ama reményben, hogy talál valakit, aki segít neki az erejével. Tanulni szeretne, csak úgy issza magába a legapróbb tudást is, de a fizikai és harci dolgokban alulmarad. Szeretne ezen is változtatni, de ilyen téren tisztában van a korlátaival, no meg a teste fizikai képességével. Nem kerget kósza álmokat, céljai vannak, és küzd azért, hogy ezeket elérhesse. Nem hisz abban, hogy a cél szentesíti az eszközt, abban viszont igen, hogy kemény munkával bármit el lehet érni.

Élettörténet: Édesanyja, Thrima, egy alacsonyabb rangú Valkűr. Apja kilétéről sokáig nem tudott semmit, s habár sokat súgtak össze háta mögött, meg se fordult fejében, hogy fattyú gyermek lenne. Nem hiába rázta meg a hír, hogy a pletykáknak több alapja volt, mint hitte. Apja, Dub, a kelta Carman boszorka fia volt, kit elűztek a szigetekről bűnei miatt. Édesanyjával való rövid kalandjuknak lett ő a gyümölcse – legalábbis ezt hallotta Thrimától. Odin igen mérges volt eme botlásért, de a Valkűrök biztosították arról, hogy méltó nevelésben lesz része a gyermeknek. Nos, ez össze is jött nekik, de Denara erejét nem tudták elnyomni. Ahogy cseperedett, úgy mutatkozott meg benne az apai vér is, s úgy nőtt az ereje. Édesanyja a legjobb tudása szerint igyekezett mindent kordában tartani, de történtek apróbb, majd nagyobb balesetek. Maga Odin is felfigyelt a legutóbbira, és közölte az ifjúval, ha nem tanulja meg uralni a mágiát, a következő balesetnél száműzi. Nem kockáztathatja meg, hogy a Valkűrök rejtekhelye lelepleződjön, vagy hogy megsebesítsen bárkit is. Denara azonban tudva a korlátait, önként jelentkezett a száműzetésre, mielőtt tényleg bajt csinálna.

Hobby: Mivel nem járhatott s kelhetett, fedezhetett fel új dolgokat, olvasott helyette. Immár szabad, s igyekszik minden tudást magába szívni.

Foglalkozás: -

Extrák: Erejét legtöbbször kordában tudja tartani, de bőven akadnak balesetei. Nem is sejti, de csak a felszínét kapargatja annak, amire igazán képes. *** Anyja sokáig tiltakozott a mágiahasználata ellen, s azt szerette volna, ha megtanul a karddal bánni. Nos, az íj közelebb áll szívéhez, de nem indulna még versenyen se vele. Ha kiraknák az erdőbe, hogy egyedül túléljen, nehézkesen bár, de menne neki. Nem egy viking harcos fajta. ***Sose hagyta még el a Valkűrök lakta részt. Szeretne utazni, ismereteit bővíteni, de eddig se alkalma, se engedélye nem volt rá. *** Neve jelentése: A menny és föld gyermeke.

Képinfo: A kép nem sajátom, csupán illusztrációként szolgál. ()

Engedélyezve: 2019. 12. 03.

Módosítva: 2019. 12. 02. 23:00:09
Módosította: Eshii

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).