Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik: , és még 3 felhasználó


Tulajdonságok
Név: Leonard Torres
Kategória: Fantasy
Feltöltő: Bummie_KS

Kor: -

Külső leírás: A két méter magas, karizmatikus vámpír majdnem 96 kiló, tömény izom és sugárzik belőle a hatalom. Szálkás test, széles vállak és nem csak testi ereje miatt fél mindenki tőle. Szemeiben a puszta sötétség, már-már üvegként csillogó, gyönyörű íriszeiben nem hogy érzelmet, de még a legcsekélyebb könyörületességet sem fedezik fel. Testtartása merev, de mozgása akár a párducé, halk és gyors. Megjelenése ijesztő, tekintélyt sugárzó, ruhái nagyrésze pedig ingből s zakóból áll.

Jellem: Róla senki nem mondhatja azt, hogy modortalan kölyök, hiszen olyan neveltetésben részesült, amely nem engedheti meg az illem elhagyását. Észjárása gyors, és minden lépését megfontoltan teszi meg, dúsgazdag örökösként, ez elvárható tőle. Nincs olyan, amit vagy akit ne szerezne meg, neki ha kell valami azt megkapja, eléri, hogy megkapja, legyen akár szó erőszakról, vagy egyszerű egyezségről. Nem agresszív mindezek ellenére, tudja a határait és nőkre, sosem emelne kezet, megveti az ilyen lényeket. Komoly és kimért, de ha úgy látja, hogy elengedheti magát, igazán szórakoztató és csibész fiút ismerhetnek meg személyében. Nem mutatja ki az érzelmeit, mindig a komoly, majd a vicces maszk mögé bújik, ám ha van valaki, akinek elmondhatja a lelkében tomboló borzalmakat, az biztos egy olyan személy, akihez gyengéd szálak fűzik. Nincs ideológiája, számára a ma számít és az összes isteni lényben kételkedik, ezáltal minden fajtából belit, aki hisz létezésükben elutasítja és inkább messze elkerüli. Edzeni szeret a leginkább, levezeti a feszültséget és minden reggelbe nyúló testmozgás után, elégedetten sétál ki az edzőterméből. Szereti a telefonját, minden egyes mocskos kis titka azon a készüléken található, kezdve a fedetlen testű nőktől a drogokig. Hatalmas buli kiály, de ritkán távozik nővel az oldalán. Elégedett a külsejével, tudja szinte minden nő és férfi a kezébe omlik, még is most kihívásra vágy.

Élettörténet: Kiskorában abban a hitben élt, hogy minden ami történik vele pusztán a véletlenek vagy az istenek műve, de hamar rá kellett jönnie, nem létezik semmilyen felette álló lény. Az apja hiába volt gazdag, hiába volt a legerősebb vámpír és legkimértebb férfi, a feleségét folyamatosan bántalmazta és gyakran Leonard is megszenvedte azokat az alkalmakat, amik sűrűen megestek. Amióta az eszét tudta csak sorozatban a bántalmazás érte, s mivel az apja nem ismerte a könyörületet, rengetegszer verte őket egymás után, nap nap után. Az asszony nem bírta tovább, ellenszegült a férjének, összepakolta a cuccaikat és Leonarddal együtt, elmenekültek egy szegény kis faluba, ahol éheztek és szenvedtek, de még mindig jobb volt azon aggódni, mit egyenek holnap mint hogy mikor verik őket meg ismét. Bújdostak, de mindezek ellenére Leo rengeteg barátra lelt, nem nézték ki őt az iskolában és mindenben segítették. Legjobb és egyben személyi testőre, Drake személyében, aligha kívánhat jobb barátot és alkalmazottat. Drake megtanította verekedni, az akkori menő játékokat, amik Drake tulajdonában voltak kettőjüké volt, a borzalmas ízű retekkel teli tömött szendvicsét is megosztotta vele. Ám amikor minden rendben és gondmentesen alakult, hirtelen villámcsapásként az apját találta otthon, az anyjával. Az édesanya megbocsátott a könyörtelen férfinak, majd visszaköltöztek a hatalmas villába, Leo ellenkezése ellenére is. Pár hónapig minden rendben ment, ám ahogy telt az idő, úgy a családfő türelme is - ismét bántalmazta gyermekét és feleségét. Aztán bekövetkezett az aminek be kellett. Leonard megölte az apját, így most ő az öröse a nagy vámpír család vállalatnak, amit legszívesebben egy WC-n húzna le.

Hobby: Testépítés

Foglalkozás: Nincs

Extrák: Egy vérfarkas szolga a legtitkoltabb vágya. ~ Kedvenc szobája a vendégszoba, gyakran alszik ott. ~ Oda van a karórákért. ~ Seme illetve biszexuális. ~ Informatikai zseni.~

Képinfo: Nem az én tulajdonom, a kép csupán illusztráció. (https://pin.it/hj2gu36u2naaig)

Engedélyezve: 2019. 11. 20.

Módosítva: 2019. 11. 16. 13:44:30
Módosította: Bummie_KS

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).