Site
   Főoldal
   Használati útmutató és Szabályzat
   GY. I. K.
   Üzenőfal
   Kérések, kérdések
   Játékostárs keresés
   Szerepjáték
   Fanart
  
Fanfiction
  

Kapcsolat

  Bejelentkezés

Felhasználói név:

Jelszó:


Adatok megjegyzése

Regisztráció             Jelszó emlékeztető

  Közlemények
   Árvácskák

További közlemények...

  Chatbox

  Linkek

animeszerepjáték.hu (az oldal buttonja)

AnimGO (anime és manga ismertetők, feliratok)

baktimi.webs.com

Stuff

Bleach Online Szerepjáték

Yaoi Hungary

További linkek...


Karakter megtekintése

Kép




Neki tetszik:


Tulajdonságok
Név: Joshua Sachavich Szokolov
Kategória: Yaoi
Feltöltő: Denna

Kor: 20

Külső leírás: Ha nem a balettet választotta volna, nevetségesen könnyen lehetett volna belőle sikeres modell. Arca különleges és szép, testalkata karcsú, de mégsem nevezhető nőiesnek. Kezdjük talán a szemével, amivel néha barátságosan tekint a nagyvilágba, néha pedig úgy villantja rád, hogy amiatt is elszégyenled magad, hogy megszülettél. Szemöldökei erre csak rátesznek egy lapáttal: az ember el se hinné, hogy szinte sosem szedi, természetesen ilyen. És ott van még a szája, rózsaszín ajkai nem nevezhetőek vékonynak, de szélesnek sem: pont olyanok, mintha valami ajakkozmetikumokat reklámozó plakátról kölcsönözné őket. Ha beszél hozzád, nagy valószínűséggel le sem fogod tudni venni róluk a szemed, és nem feltétlenül csak azok a szavak miatt, amik elhagyják ajkait. Fogai a rendszeres dogányzás ellenére is fehérek, erre szinte görcsösen figyel, törzsvendég Moszkva egyik legjobb fogorvosánál, s amikor csak teheti, fogat is mos. Mimikája még a kaméleonokat is megszégyeníteni, olyan könnyen váltogatja segítségével a kisugárzását. Bőre talán egy fokkal fehérebb, mint az átlagnak, s szeplők tarkítják. Néha púderrel elfedi őket, néha nem, attól függ, reggel milyen kedve van. Az igazság az, hogy gyűlöli őket, ugyan akkor tudja, mennyire jól állnak neki, s ez egy örök disszonanciát okoz neki. Mint ahogy említettem már, testalkata kecses, ugyanakkor szálkás, amit rengeteg energia és lemondás neki megőrizni. Ami azt illeti, Joshua ha utál valamit a balettben, az az örökös éhezés. Sajnálatára imád enni, és mindent, ami az evéssel kapcsolatos, viszont azon a szinten, amin ő áll, nem teheti meg, hogy csak úgy akkor és azt egye meg, amihez kedve tartja. Az évek alatt már megszokta, de továbbra is dühíti a dolog. Szeret a letisztultan, mégis a legújabb divat szerint öltözködni, gondolom már egyértelmű, de nagyon nagy hangsúlyt fektet a kinézetére (is). Fontos neki az első benyomás, és nem bízza a véletlenre, hogy éppen egy hanyag napján fusson össze valaki fontossal. Ha otthon van, kicsit már más a helyzet: olyankor előkerülnek az elnyűtt, két számmal nagyobb zenekaros felsői, a macskaszőrös pizsinaciai, és fun fact: ha elektronikus készülékeket használ, ilyenkor még a szemüvegét is felteszi.

Jellem: Joshua már egészen kicsikora óta tudatosan odafigyel arra, hogyan viselkedjen amikor más is látja. Pontosan tudja, hogy bűvöljön el pillanat alatt bárkit, bűvöljön el, ezt a szót használtam, de az igazság az, hogy sokkal inkább illene a „manipuláljon” kifejezés. Ha nem figyelsz , vége is a játéknak, már késő, pontosan azt és úgy fogsz tenni, ahogy azt ő szeretné, mindezt boldogan, kivételesnek érezve magad. És ezt lényegében csak azzal éri el, hogy magát adja: Joshua sosem játssza meg magát, nem színészkedik, vagy legalábbis ő ezzel hitegeti magát. Könnyen kiismer bárkit, s aztán már tudja is, hogyan kezelje az illetőt. És ezt ki is használja, hogy elérje, amit akar; hiszen így nevelték, hogy a céljai legyenek számára az elsők. Ennek ellenére azt nem állíthatjuk, hogy ő ne lenne kedves és segítőkész, viszont ezt sosem viszi túlzásba, igazából a legkevésbé sem hiányzik neki, hogy mindenki hozzá forduljon az apró-cseplő dolgaival. Szeret kicsit elérhetetlennek és felsőbbrendűnek tűnni mások szemében, miközben mégis mosolyog és azt mondja „én is olyan vagyok mint bárki más”. Nem hagyja, hogy akárki könnyen ki és megismerje, szinte lehetetlen belőle személyes dolgokat kihúzni. Kivételes képessége van ahhoz, hogy terelje el észrevétlenül magáról a témát! És mégis, amikor elköszöntök, úgy fogod érezni, hogy egy nagyszerű beszélgetésen vagy túl. Nagyon fontosnak tartja az emberi kapcsolatokat, úgy gondolja, minél több ember ismeri és van róla jó benyomással, annál nagyobb szakmai sikereket érhet el: s mi tagadás, eddig eléggé sikeresnek is tűnik ez az elmélete! Mindenesetre, ha egyszer beenged a „körbe” és barátjának kezd el hívni, már egészen más a helyzet. Ha megbízik benned, megláthatod a rettentően szétszórt és gondoskodó oldalát. Azt a Joshuát, aki még a legrosszabb vicceken is képes nevetni, aki mindent félbehagyva ott van neked, ha kell, és aki hajnalok hajnalán felhív azzal, hogy unatkozik, csináljatok valamit. Nem fogok hazudni, ezt eddig nem túl sok embernek sikerült elérni, és nem is nagyon tervez ezen változtatni. Viszont ha kiharcolod az ellenszenvét, van egy elég rossz hírem számodra. Ha valakit nem (finoman szólva) nem csíp, azzal egy igazi kígyó tud lenni. Egy másik titkos tehetsége, hogy ott és úgy marjon bele a másikba, ahol a másiknak a legjobban fáj, persze csak szavakkal, de lássuk be, az pont elég. Vagy egyszerűen csak semmibe vesz, ami először nem is tűnik olyan vészesnek, de elhiheted, ért ahhoz, hogyan érje el rövid időn belül, hogy annak is érezd magad. Semminek.

Élettörténet: Amit mindenki tud, hogy sosem volt kérdés, balett táncos lesz e belőle. Anyja világszinten elismert és népszerű balerina volt, nagyanyja szintén, aki ráadásul miután kiöregedett a táncból, Moszkva egyik legjobb koreográfusává vált. Apjáról nem sok emléke van, gyerekkorában elhagyta kis családját. Pár évvel később, mikor Joshua 6 éves volt, édesanyja meghalt egy balesetben, így nagyanyja nevelte tovább. Szerencséjére jó kapcsolatot ápolt az idős hölggyel, sőt, kifejezetten szeretetteljeset, mert habár nagyanyja elvárásai nagyok voltak, Joshua könnyen és kitartóan vette a kihívásokat. Mire észbe kapott, már a Moszkvai Balettintézetben tanult. Elérte, hogy ismerjék tehetségéről és tudásáról, arról nem is beszélve, hogy családi háttere miatt már egyébként is kivételesnek tartották. Amit senki nem tud, hogy Joshua sosem rajongott igazán a balettért. Gyermekkorában azért kezdte el, mert ez volt a természetes: soha nem volt kérdés, hogy ő is balettozni fog e, s minél idősebb lett, annál inkább csapott át ez az egész abba, hogy úgy kezelte, mint egy karrier. Kellő kihívást jelentett neki, ami lekötötte, ugyanakkor jó is (igazából nagyszerű) benne, és ha nem mondja ki ezeket a dolgokat, soha, senki nem kérdőjelezi meg a szenvedélyét iránta. A zűrösnek nevezhető kapcsolatára a tánccal akkor döbbent rá, amikor az intézet egy új tanulót vett be köreibe. A fiú valami egészen más szinten állt mint ő, még ha ezt más nem is feltétlenül veszi észre, Joshua pontosan tudta: mivel ebben a fiúban, akit mindenki „fekete sasnak” hívott, minden megvolt még pluszban ami belőle hiányzott. A lelkesedés minden iránt, ami kicsit is kapcsolódik a baletthez, s az is, hogy nem csak, hogy az elvártat megcsinálta tökéletesen, még pusztán önszorgalomból mást is. Mindenki felfigyelt rá, és nevetségesen gyorsan utolérte azt a szintet, amit Joshua. Rettenetesen idegesítette ez, mivel látszólag még csak fel sem tűnt a másiknak – ráadásul két évvel fiatalabb is volt! Lemaradva érezte magát, ami hirtelen hozott új érzéseket lelkébe. Köztük a sokáig hiányolt lelkesedést is, ami leginkább arra irányult, hogy jobb legyen mint a másik fiú. El kell ismerni, elég versengő típus egyébként is, s ez az egész szituáció még inkább kihozta belőle ezt. Az évek alatt tüntetőleg nem akart tudomást venni a másikról, kerülte ahogy csak lehet, de ez minden, amit csinált. Mikor Joshua 19 éves lett, egy évet Európába ment, több társulatban is helyt kapott, kisebb nagyobb szerepekben bizonyította képességeit, de a helyzet úgy áll, hogy most visszatér Moszkvába, hogy a lehető legjobb helyen legyen, ami a fejlődését segíti. Nevezzük sorsnak, hogy pont abba az intézetbe vették fel, ahol az a bizonyos „fekete sas” is táncol, ami furcsamód lelkesedéssel s izgalommal tölti el Joshuát. Sosem mondott le arról, hogy ő lehessen a legjobb, pont ezért várja már, hogy megismerje legnagyobb riválisát.

Hobby: Nincsenek kimondottan hobbijai, általában semmi sem köti le hosszútávon, főleg mert nem jelentenek neki kellő kihívást. De imád emberek között lenni, utazni és kirándulni, illetve amit nem sokan tudnak, hogy társasjátékozni is.

Foglalkozás: Tanuló egy balettintézetben, illetve ha ideje engedi, fordít egy könyvkiadónak

Extrák: ***15 éves kora óta nem eszik húst*** van egy macskája, viszont azt teljes mellszélességel tagadja, hogy mennyire szereti*** már több hónapja, hogy beköltözött mostani lakásába, de még mindig dobozokból éli az életét, egyhamar nem is tervez kipakolni*** biztos abban, hogy mikor kiöregedik a balett szakmából, valami egészen mást akar majd csinálni*** ezt nem köti senkinek az orrára, hogy fenntartsa az imidzsét, de imádja a metál és rock zenét, illetve ha olyan hangulata van, fülhallgatójából max hangerőn szól a techno és társai*** tudja magáról, hogy a férfiakhoz vonzódik, nem is tagadta sosem, viszont nyilvánosan országa politikai helyzete miatt nem is ismeri el hivatalosan *** volt már több rövidebb kapcsolata is, de sosem kötötte le senki annyira, hogy komolyan vegye őket *** láncdohányos, szeret azzal viccelődni, hogy tüdeje még a lelkénél is sötétebb *** nagyon jó esze és memóriája van, sok nyelven beszél és iskolás évei mellett is pofátlanul könnyen hozta a kitűnő átlagot*** az átlagnál sokkal jobban bírja az alkoholt** utálja a hideget, ami elég szerencsétlen, lévén, hogy Oroszországban él ***18 éves korában nevet változtatott, Szorokovról, mely negyvenet jelent, Szokolovra, ami viszont sólyomot*** Európában töltött éve alatt rengeteg jó történetet halmozott fel, amiket szívesen mesél el azoknak, akiket kedvel*** Foglalt, Ryukia Oriel Alexandrovich Losevsky karaktere mellé szánom

Képinfo: nem saját, pinteresten találtam (https://i.pinimg.com/564x/24/9e/d5/249ed5709f8b36d037c3b1b7f11d6956.jpg)

Engedélyezve: 2019. 11. 10.
2019. 12. 18.

Módosítva: 2019. 12. 15. 15:38:26
Módosította: Denna

Státusz: Aktív

© Copyright 2009-2024. All rights Reserved (Minden jog fenntartva).